Recension av 1889 Fast Fine Pizza – av Sebastian W.

Efter en lång dag i Uppsala samt IKEA, kom jag och sambo hem - utmattade och helt hangry (som en lätt blir), vi kollade igenom de appar man kan använda sig för att slippa resa sig ur soffan och ändå få mat till dörren.

Vi letade fram olika pizzerior och valde en på måfå. PANG PÅ och vi valde visst en av de bättre pizzeriorna i Stockholm. Och till min förvåning - priset var humant?!? Jag prövade en av deras signatur pizzor som var täckt med rödbetor, parmesan och chevre, sambo tog någon med salami.

Ca 37.5 minut senare ringer det på dörren, där står han. Räddaren i nöden, min skyddsängel eller ja… budet från Foodora. Pizzorna levereras i en kartong som är aningen lyxigare (ja, lyxigare) än en vanlig pizzakartong. Jag tänker inte i gå detalj allt för mycket utan låter den oerfarne pizzakonsumenten uppleva detta på egen hand.

Avslutningsvis - Supergod pizza, rimliga priser och häftiga kombinationer. Rekommenderas till dig, vare sig du beställer en bakispizza eller beställer för att du helt enkelt inte orkar ställa dig och laga mat en fredagkväll.