Recension av Brasserie Bobonne – av Adam L.

I 10 år har jag velat gå till Bobonne och i förrgår var det tillslut dags. Det var ett tag sen jag kikade in och de måste verkligen gjort en rejäl ombyggnad, för jag kände inte alls igen mig. Kändes även som de byggt ut, för nu hade de två ingångar. Hur som helst, trevligt ställe.

Den mycket franska menyn presenterades på en tavla och bjöd på väldigt många franska klassiker, men vissa med en lite twist. Gillade den. En detalj som jag också uppskattade var att servitören presenterade hela menyn, dvs. gick igenom varenda rätt. Det tog några minuter, men det var nice. Tror inte jag varit med om tidigare, just sådär hela menyn.

Så till det viktigaste då, maten. Jag och sällskapet delade på lite olika rätter: råbiff, sniglar, moules, rödtunga, jordärtskocka mm. Det mesta var gott, men tyvärr inte så mycket mer än så. Därför blir det en stark trea istället för en fyra, maten väger alltid tyngst. En annan liten detalj jag inte gillade var att det tog för lång tid hela tiden, allt från att få beställa till att få rätterna. Middagen blev nog en timme längre än vad jag hade velat. Tycker många andra ställen är bra på att känna av sånt.