Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Shibumi

4,4
14 recensioner
Shibumi

Längst ner i Esperanto-gruppens hus bjuder Shibumi på en lekfull tolkning av den japanska pubkulturen ”izakaya”. Slå dig ner i baren och kombinera ett par mellanrätter med en hantverkscocktail, boka bord i matsalen eller kolla in matlagningskonsten från kökets chefs table. Bakom restaurangen står stjärnkocken Sayan Isaksson.

Se även Esperanto, Imouto, Rå-koll

Användarbilder på Shibumi

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jan 2015 · Uppdaterad

Edit: var här igen och det var riktigt grymt så jag höjer betyget till en femma!

Hade en trevlig upplevelse på Shibumi igår. Först och främst fick man anstränga sig lite för att hitta själva restaurangen, som låg på baksidan... Visa hela »

16 maj 2018

En av favoriterna, vill alltid komma tillbaka hit.
Smårätter som exploderar i munnen.
Vacker, intim men samtidigt avslappnad atmosfär med dov belysning och behaglig ljudnivå.
Lugnt, avskalat, luftigt. Bord som inte är för tätt ihop (thank you!) eller... Visa hela »

Listad i: Råbiff
29 maj 2015

Jag besökte Shibumi och hade rätt höga förväntningar då jag hört mycket bra som stället. Restaurangen uppfyllde absolut mina förväntningar så när på en rätt trist fördrink med någon algsorbet i och en rätt som m... Visa hela »

10 feb 2015

Lokalen är stilren och rustik och personalen vänlig och kunnig - vilket alltid är ett plus. På Shibumi delar man maten "familystyle", ett koncept jag kommit att föredra, när man beställer in en massa olika typer av smårätter till mitten av bor... Visa hela »

27 okt 2016

Levde helt klart upp till förväntningarna, fantastisk mat och proffsig personal. Gillade miljön och den diskreta entrén!

18 mar 2018

Inte alls särskilt nöjd med denna restaurang faktiskt. Var ute med mina tjejkompisar och denna kväll valde jag att köra på ett vegetariskt tema. Har ingen specifik förklaring till vad som var mindre bra men det var lite väl avancerat för min smak. Dyrt också... Visa hela »

21 maj 2014

Förväntningar är farliga saker. Speciellt om det inte är som förväntat men fortfarande makalöst bra, hur blir det då?

Jag har inte varit i Japan ännu men är förtjust i det japanska köket med rena fina smaker och spännande kom... Visa hela »

2 sep 2015

Älskar speak easy känslan, det sitter enbart ett plakat i marken som visar var restaurangen ligger. Inredningen är grym man sitter antingen och tittar in mot köket eller baren där hantverksmässiga drinkar mixas. Maten är grym och serveras i smårätters-fo... Visa hela »

Listad i: Favoriter
23 maj 2017

Riktigt bra ställe och suverän service!

22 jan 2018

Helt klart Stockholms hetaste restaurang just nu ! Maten är wow

22 jan 2018

Efter att ha hört mycket bra om Shibumi bestämde vi oss för att gå dit , vi blev som barn i en godisbutik. Smakerna , miljön och musiken sprängde nya gränsen !
Shibumi får 10 stjärnor ! Vårat nya favoritställe!

22 jan 2018

Super trendigt och vi förstår varför ! Helt klart det bästa asiatiska köket i norden nu

12 jun 2017

Favoritrestaurangen. Avslappnat, personligt och fantastisk service.

8 jan 2016

Vi hade höga förväntningar på Shibumi efter att ha ätit på Esperanto, men det finns en stor förbättringspotential på stället. Vi hade beställt ett bord, men bordsplaceringen var kaotisk och verkade mest skötas av pryoelever. Efter mycket... Visa hela »