Recension av Tokyo Diner – av Ging J.

Jag och min Sambo blev matförgiftade på Tokyo Diner, efter att ha ätit vad vi misstänker var en dåligt friterad spicy tuna roll där bakterierna från fisken förmodligen inte dog. Vi har också funderat över om fisken var extra dålig då det var en lördag, klockan 16.00 två dagar efter nyår. Vi äter sushi väldigt ofta och reser mycket i Japan, det här är första gången som vi blivit matförgiftade i ett japanskt kök. Det känns extra tråkigt eftersom vi upplever att de inte tog oss på allvar. Vår helg blev helt förstörd, vi hade en gäst från Kanada som vi inte kunde träffa mer och som fick ta in på hotell. Ännu tråkigare känns det eftersom vi var stamgäster och spenderat tiotusentals kronor där genom åren. Vi har försökt att reda ut det med restaurangen, men eftersom det inte gick så vill vi varna er andra genom att skriva här. Bäst före-datumet på såväl mat som service har tydligen passerat.