Varför dras vissa tjejer till kriminella? Det är ju inte så smart att gänga sig med någon som sitter inne för misshandel och sedan bli överraskad när man får en knytnäve i ansiktet. Typiskt en sådan där kvinnlig grej som får killar att klia sig i huvudet och undra vad fan tjejer håller på med.

Joho... jag skrev en typiskt kvinnlig grej...

För hur många killar tror ni sitter med kåt blick och onnar framför artiklarna om Annika Östberg?

Precis. Inte en enda.



AB

AB2

Skriv en kommentar

Enligt min egen erfarenhet drogs jag till kriminella, players osv för att jag inte kände mig själv och var osäker och då blev det lättare att försöka hjälpa killarna än sig själv. Men jag har fått sota för det också. Precis som du skriver så blev jag misshandel (fast min dåvarande pojkvän hade aldrig suttit inne, men har ADHD och var alkoholist). Jag har lärt mig att det inte går ensam att hjä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anna - http://internatanna.devote.se

Låter jobbigt. Som sagt... det är grymt svårt att förstå. Jag jobbar på det där. Schysst dock att du klarade dig ut ur det! Kudos!

Hörde en gång en trolig förklaring;
"Jag vill vara den som lyckades tämja monstret"
Tja, har man blivit idiotförklarad sedan man var liten så kanske man vill lyckas med det i alla fall. Tråkigt, eftersom det är en rätt kass lösning, men man är nog inte så rationell om man får stryk och cigarettrök till frukost varenda dag.

Pezster 
· Svar till Catweazle

Kanske det är så. Men det är faktiskt svårt att förstå ibland.

Hmm kriminella? Nej tack! Jag brukar ju bli mobbad av mina kompisar för att jag alltid kollar in de mest propra killarna, de så kallade svärmorsdrömmarna. Är jag tråkig då? Neej... jag vill ju ha en intelligent, tänkande och bra kille ju, annars får det ju vara. Jag förstår bara inte varför alla puckon dras till mig, de blir ju ändå bara dissade!

Pezster 
· Svar till Maria

Du dissar dem för du har en hjärna! Men... du kanske gömmer hjärnan när du är ute... då kommer vargarna vet du väl :)

Jo jag fattar inte heller hur detta fungerar för dessa kvinnor, har själv levt ett för jävligt liv och vill då inte ha med dessa psykopater att göra och tycker att det är konstigt att kvinnor/tjejer som haft det svårt vill ha kvar detta i sitt liv kanske för att det är den ända livsstil de känner sig tygga att de hanterar, själv ville jag långt ifrån det livet och tycker att man är svag om man inte kan vända... Visa hela »

Alltså jag kan ju fatta de som faller för "gentlemannatjuven", Oceans Eleven-typen eller typ Dillinger (åtminstone om Johnny Depp spelar honom) (om det nu finns några såna brottslingar på riktigt längre) men den genomvidrige Anders Eklund?! Jag vill bara skrika "UÄÄÄH!" rakt ut. Och tjejen har dessutom en dotter som är jämnårig med mordoffret...*ryser*

nja, jag vet inte om jag håller med. I min skola var alltid typer som behandlade tjejer illa längst ned på hackordningen, vi som styrde och ställde gillade tjejer och dom som var längst ner fick veta när dom gjorde fel, det såg vi till. Spontant känns det konstigt att kalla män som sitter i fängelse "farliga", möjligtvis att dom är farliga för kvinnor och barn, men "farliga" har dom aldrig betraktas av oss so... Visa hela »

Kommentera