Kvinnan som vanvårdade... nej, vänta... misshandlade sina barn under flera år sitter nu fast. Vad fan gjorde socialtjänsten? Tja... inte tillräckligt uppenbarligen. "Vi har inte gjort något fel" ekar numera varje gång en myndighet eller en tjänsteman blir ertappad med brallorna nere. Vi kanske inte köper det, vi kanske bloggar lite argt, skickar några mail... men i slutändan så sitter samma idioter kvar på samma jobb. Ni har inte gjort något fel?

Jo, NI har svikit de här barnen. Kunde ni inte beskydda dem - trots tips från en brydd allmänhet - så har ni misslyckats och INTE gjort tillräckligt.

Jag tycker vi inför tjänstefel och möjligheten till att kännbart straffa dessa mjäkiga myndigheter, domstolar och deras chefer när sådant här inträffar. Det ska göra ONT att inte göra något eller att inte göra tillräckligt.

Vi snackar om barn här. Det finns inte plats för misstag.

Vad gäller mamman, så frånta henne vårdnaden, släng in henne på ett mentalsjukhus på obestämd tid och släng bort nyckeln. Sådana människor ska inte gå fria... någonsin. Övergreppen på barnen fortsätter när socialtjänsten särar på barnen och ökar på deras ångest. Fy fan.

AB -

Skriv en kommentar

Fast vad föreslår du? Att socialen får ställa sig över lagen? De har ju uppenbarligen överklagat både en och två gånger men blivit fällda i domstol. Att domstolen gjort fel råder inget tvivel om, men vad tycker du socialen borde gjort? Kidnappat barnen? Härligt rättsamhälle vi skulle få då...

Pezster 
· Svar till Inte så lätt

Jag skrev även domstol... en utredning hade nog varit bra. Får någonstans har det uppenbarligen brustit.

jag tycker du är helt ute och cyklar. Låter känslor råda istället för förnuft. Statsdelsnämnden har inte gjort fel. Man är tvingad att följa lagar och förordningar. Man måste följa domar. Klaga på domstolsbeslutet och inte på stadsdelen.

Pezster 
· Svar till Joakim

Kanske det. Frustrerad och besviken. Men något har ju uppenbarligen inte fungerat... eller hur.

Jisses,

Läste du ens artikeln? Socialtjänsten var involverad så mycket dom kunder men efter beslut från kammarrätten och nedslag i Regeringsrätten kan dom laglien inte göra mer!

Klart jag håller med om att vi måste vara arga men det vore bättre att rikta vår ilska mot kammarrätten

Pezster 
· Svar till Robert

Jo jag läste... därför nämnde jag även domstolen... som sagt... någonstans har det gått fel eftersom det blev som det blev.

Ähum... I det här fallet har Soc. ju faktiskt gjort det de får för att hålla barnen borta från modern, men hon har vunnit i rätten. Soc. överklagade t.o.m, vilket är mkt ovanligt. Om du ska klaga borde det väl i så fall vara på lagstiftningen, eller?

Pezster 
· Svar till Crow

Jag klagar på att det överhuvudtaget blev som det blev. Varför vet vi inte... men någonstans har de ju fan gått ordentligt fel.

Är det någon som har misslyckat så är det mamman. Det är föräldrarnas roll att skydda sina barn, Ska man skaffa barn då ska man ta hand om dom också!!!

Pezster 
· Svar till Realist

I slutändan är det just det. Föräldrar som måste ta sitt ansvar.
Om föräldrarna inte klarar av det måste samhället snabbt in och rädda barnen.

Kommentera