Case 1:

Läste ni om kvinnan Jammie Thomas-Rasset i USA som åkte på ett skadestånd på ofattbara 15,7 miljoner stålars? Det började med killarna bakom TPB i Sverige. Så skönt att det är rimliga skadestånd och att proportionerna är i ordning typ. Att vi medborgare verkligen känner att straffen är rimliga... NOT!

Case 2:

Om någon våldtar en kvinna eller ett barn så får offret kanske 100.000 i skadestånd... OM våldtäktsmannen ifråga kan betala... inte annars. Dessutom hamnar svinen i fängelse i alltför kort tid.

Case 3:

ELLER så är det en autistisk kille i Malmö (läs mer på SDS länken nedan) som sparkar ned 5-åringar och gamla tanter och går fri eftersom han är autistisk och därför inte kan dömas.

Case 4:

En snubbe dömd för mord får permission och går ut och dödar igen?! Vem fan ger mördare permissioner?

Hur skulle det vara med följande:

Straff 1 enligt P:

Kvinnan i USA ska givetvis gå helt fri. Likaså TPBsnubbarna. Hela fildelningsbiten över hela världen har ju flippat ut helt. Hit med musiken bara!

Straff 2 enligt P:

ALLA våldtäktsmän ska snippas. Av med utrustningen bara. Ge mig en sax så kan jag sköta den saken. Mot en skälig ersättning förstås. Efter snippet kan de avtjäna ett automatiskt straff på minst 12 år. Utan kuk.

Straff 3 enligt P:

Om det springer omkring en autistisk 22-åring och spöar upp barn och äldre så lås in den jäveln. So fucking what om han är autistisk?! Det kan han vara inlåst i ett rum någonstans. LÅT INTE PSYKON gå fria för helvete! Pappan säger: "Han är sjuk! Vad kan man göra!?"

Ett litet tips:

Lås in honom!

Straff 4 enligt P:

Ge fan i att ge permissioner. De kan komma ut när de avtjänat sin straff. Inte tidigare. Låt dem springa några extra varv inne på gården istället. Om de kvider över det så påminn dem att tack vare dem finns det någon som är DÖD!


SvD - AB - DN - SDS - SDS - Hepp - AB -

Skriv en kommentar

Klockrent!

gillar "Straff enligt P". Ska vi inte lobba för att få in det i brottsbalken?

:)

Pezster 
· Svar till Stefan

LOL! Jo! Bra idé! :D

Javisst är världen underbar. Alla har rätt till en åsikt..även psykon som du.
autismpappan

Pezster 
· Svar till Fredrik

Om det innebär fara för allmänheten om en psykiskt störd människa springer fritt ska den... gissa...? Kom igen?
JAAA, precis! VARA INLÅST!
Se så enkelt det kan vara!

Jag håller med dig helt och hållet. Om en person inte kan visstas bland andra utan att förstöra eller göra illa. Så bör dom vara instängda. Om det finns risk att ett autistiskt barn eller vuxen så ska dom vara ute med ledsagare eller liknande. för även en autistisk mäniska kan faktiskt slå en annan person så att det tar väldigt illa och den personen kan få bestående men.

Pezster 
· Svar till Tubtara

Nu var det här exemplet med TVÅ ledsagare... som inte klarade av situationen för att "...han är snabb".
Alltså... in bakom lås och bom.

Det är så självklart och enkelt så det måste vara politiskt inkorrekt! Sunt bondförnuft som vi äldre säger men vem lyssnar av de som bestämmer??

Pezster 
· Svar till scrabble

Hahaha... "Det är så självklart och enkelt så det måste vara politiskt inkorrekt!"
Lysande mening!
Tack för din kommentar!

Det är ett extremt dåligt försvar från av en pappa att säga min son är sjuk vad ska jag göra.....seriöst sök vård och ta hjälp av socialen. Något måste ju göras!!

Pezster 
· Svar till Realist

Jupp!

det står att den autistiske killen som misshandlade tanten har varit våldsam sedan puberteten. Kan man inte kastrera bort det mesta av problemen då? Och borde inte pappan vara skadeståndsskyldig?

Det finns andra element som folk kanske inte förstår. Lagar som sätter käppar för lagar. Den autistiske pojken kanske är sur för att han varken får kärlek eller sex. Något som han troligtvis heller aldrig kommer få. Sexet hade han ju kunnat köpa men det får han inte, för det är förbjudet *suck* tänk ung kille full av hormoner som vet om att han aldrig kommer scora. Så kanske han känner sig maktlö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anonym

Det där behöver jag inte förstå. Det är bara att låsa in snubben. POFF! Så är allt löst.

Kommentera