Cyklande fildelningspoliser från Malmö beger sig till ett tillslag i Helsingborg.

"Vi har tur med vädret idag. Vi har 14 mil att cykla fram och tillbaks. Vi hoppas bara att tillslaget inte är för stort. Det är jobbigt att cykla hem med mycket datorer. Och Per-Inge tycker det är lite jobbigt med alla som skrattar åt oss. Vi funderar att använda elcyklar men det är för dyrt med förlängningssladdar och grabbarna på stationen drar ute sladden efter några mil bara för att jävlas med oss."

Tänk er låten till Dressman reklamen och rösten: "Grattis Sverige" och begrunda det faktum att nu ska det anställas 15 poliser till att ta hand om fildelningsfrågan.

När det går artiklar om de bortrövande barnen, våldtagna kvinnor, poliser som står som idioter och ser på när misshandel sker utan att ingripa, organiserad brottslighet etc - så ska man alltså anställa 15 extra poliser och ta hand om... tja... vad? Vad ska utredas? Exakt vad ska de göra som är så viktigt för samhället? Försöka jaga den där generationen som den där Reinfeldtkärringen sa inte skulle jagas?

15 poliser för att jaga fildelare. I dagsläget är det så dumt att jag inte hittar orden. Där rök den sista respekten jag hade för polismyndighetens beslutsfattare.

Till de där s.k. fildelningspoliserna kan jag lika gärna erkänna... fan... jag tokfildelar. Jag menar... verkligen... jag TAR LIKSOM I när jag fildelar. Jisses, vad det går. Jag fyller hårddiskarna med allt jag hittar på nätet bara för att jag kan.

Men det kan ni inte göra något åt... För ni är fildelningspoliser. Ni har ingen koll... just för att ni är fildelningspoliser. Hahaha... det är som cyklande poliser... eller parkeringsvakter... något man inte kan ta på allvar. Men kom för all del förbi.... jag bjuder på kaffe. Jag  kan pumpa era hjul och lyssna en stund på er. Ta med er Pontén så kan vi ta med honom till parken på en glass. Fast ta med koppel... och munkorg... han är rätt ilsken...

Se till att det finns lagliga alternativ som har ett UTBUD och som FUNGERAR innan ni kräver att vi ska "använda de lagliga alternativen". Läs mer om detta genom att klicka på den sista SvD-länken nedan. DET FINNS INGA ALTERNATIV. Förstå det nu, Pontén & Co!


SVD - AB - DN - AB - AB - DN - DI - SDS - SVD - DN - SVD - SvD

Skriv en kommentar

Ja, det är nog säkrast med munkorg! Han verkar farligare än en hel flock Pittbulls!

Pezster 
· Svar till Kent

Kanske lite valium med. Så att man verkligen kan njuta av en glass i parken.

Jag blir så JÄVLA förbannad!
Barnporrgruppen har 4 poliser som jobbar deltid… Fildelningspolisgruppen har nu då 15 poliser.
Och där jag bor har de t.o.m. stängt ner hela poliskontoret HELT.

VAD I HELVETE!

Reinfeldt LJUGER oss is ansiktet IGEN!
Jag är äcklad!
Jag vet vad jag kommer rösta i riksdagsvalet! Aldrig mer Moderaterna, Jag kommer rösta PiratPartiet 2010, hoppas det svider ordentligt Reinfeldt!... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Lisa

Så barnporrgruppen har alltså MINDRE personal än vad fildelningssnutarna kommer ha... DET är i sanning sjukt!

Sjukt är det speciellt med tanke på att man idag kan läsa om att 94 kids är kidnappade av någon av sina föräldrar, av någon anledningen... Med de fallen verkar ingen jobba, åtminstone inte seriöst.
Då vet vi: 0 med kidnappade barn, 4 med barnporr (det tar sig) och 15 ( två specialåklagare!) med fildelningsjakt.
Respect, NO!

Re: Lisa
Var kan man hitta de uppgifterna om 4 poliser för barnporr? Vore något för media att bita i tycker jag!
Om det stämmer så är det otroligt sjukt att fildelning prioriteras så mycket högre än barnpornografibrott!
Det är så man blir illamående!

Kent:
Sitt lugnt, det är än värre om du läser om hur många ungar som är borta och ingen gör speciellt mycket.
Privatdeckare däremot verkar lyckas väldigt bra. Och ta fallet med pappan som åkte från Australien och hittade sina två söner på två dagar! De var hos deras mormor eller moster eller något liknande. Polisen? De hade inte ens försökt!

Nej det gäller att jaga fildelare ti... Visa hela »

Re: Ipse Cogiat
Det får bli PP 2010 precis som jag röstade till EP-valet.
Nu får det vara nog, nu skall den skenheliga Rainfeldt bort!
Nä, nu får jag nog ut och hugga ner några träd med yxa för få utlopp för ilskan!

Kommentera