Fäjsbook.

Pratade med en kompis idag på telefon. Han sa att jag kunde slänga ett mess till honom över fäjsbook. Vilken jävla nöt använder fäjsbook till någon form av seriös kommunikation? Finns det folk som är så pantade att de på fullt allvar använder det där som någon slags ersättning för mail? Jisses...

"Den dagen jag skickar något till fäjsbook till dig får du nog vänta väldigt länge på!" Sa jag.

"Men det är bäst att nå mig på fäjsbook... du förstår... jag kollar den dagligen. Brukar sitta inloggad. Jag har den till och med i telefonen!!!" Sa han. Vi kan kalla honom Rajbert för saks skull. Han kollar tydligen sin fäjsbook dagligen... i telefonen dessutom... som om han kommit på en ny fantastisk grej... men å andra sidan är han ett hotmailanvändare... inte riktigt alla hemma där.

"Hahahaha... vilken jävla looser du är. Sitter du på fullt allvar inloggad på fäjsbook dagarna i ända!? Men vad faaaaaaaan vad patetiskt!" Säger jag och garvar. Den här snubben var ingen som jag trodde skulle gilla fäjsbook.

"Man har koll på sina vänner och vad de gör. Och så kan man chatta... perfekt i mobilen dessutom..." Lät han lite sur över min diss? Hehe... oups. Jag fortsätter:

"Ja, som sagt... patetiskt. Vem fan bryr sig om vad andra hittar på stup i kvarten?! Och de som inte har fäjsbook då? Hur ska de då nå dig? Jisses...  korkat. Skärp dig nu." Försöker jag... men det är inte lönt.

"Man kan hålla kontakt och hitta vänner från förr... erhm... och alla har ändå väl fäjsbook?"

"Ja, jag vet, men hur många med alla hjärncellerna intakta sitter inloggade dagarna i ända?!?! Ärligt talat... använd mailen för fan!!!! Hahaha... Du är alltså en liten fäjsbookare. Hahahahaha... du är så jävla pinsam!"

"Lägg ned nu... om nu fäjsbook är så dåligt, varför använder alla det som jag?!?" Nu en tydligt indignerad Rajbert.

"Käre Rajbert. Att det finns fler idioter än tänkande varelser har väl aldrig varit någon nyhet?"

"Äsch... det går fan inte att prata med dig när du är på det humöret. Vi hörs!"

"På fäjsbook?"

*klick*

Tjurpelle. Känslig kille det där :D  Jag skrattar fortfarande åt honom. Hör du mig?! Jag vet att du läser min blogg! Jag skrattar så hårt att jag inte kan sitta... jag trillar hela tiden av stolen, soffan... ja... var jag än sitter trillar jag ned hela tiden - tjoff och pang så ligger jag där på golvet och skrattar.

För jag skrattar så hårt åt dig.... hahahaha... du är en liten fäjsbookare..  *trillar av stolen igen* AJ!!!

Hahaha... folk är så pinsamma nuförtiden.

Bara namnet... fääääjsbooook....

Vissa människor är för dumma för att ha tillgång till teknologi. Ja, jag menar DIG, Rajbert!!! Jag kommer och hämtar din dator och telefon innan helgen.


Skriv en kommentar

Pseudoproblem. Kom och klaga när du känner folk som i sina statusmeddelanden klagar (skryter..) över att Facebook-inboxen har närmare tusen meddelanden i sig och du i princip får bita fingrarna blodiga för att inte skriva "Men OSA för fan inte till events på Nya Zeeland och Los Angeles när du sitter i ett miljonprojekt i Stockholm då! Klart som FAN det fyllas på då, det är MASSUTSKICK!"...

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu

Haahaha... känner rätt många som kvider över det självförvållade spammet. LOLZ!

HAHAHAHA, du är så slut, men på ett bra sätt :P. Jag är också en av dem som totaldissar skiten. Alltså, varför ska jag ha koll på folk? Är det seriöst någon som tror att jag orkar bry mig om allt skit de gör?

Sen ska folk skita fullständigt i vad jag gör. Om jag tycker att de är viktiga så har de mitt telefonnummer (men då ska de va jäääävligt viktiga) eller min mail. Al... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Vaddå?! Så slut?! Hahaha... jävla unge.

Fast det sista du skrev...

"Kåtheten över sånt här består väll delvis över folks oändliga nyfikenhet över vad andra gör och deras oro över att inte vara tillräckligt välkända bland så många som möjligt."

DET är sjukt bra. Precis så är det. Damn... du har rätt.

det är väl av samma anledning som folk läser din blogg, och alla andra miljoner bloggar som finns, just den där nyfikenheten. eller? man kan ju undra varför folk skulle vara så intresserade av det, om det nu inte vore typ zlatan eller någon annan kändis som bloggade. tycker jag i alla fall. då kan jag också tillägga att din lbogg är den första som väckt intresse hos mig, annars har jag alltid klankat ner på folk som... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Kris

Hahaha... tack... jag är lite förundrad ibland över att jag faktiskt har läsare. :D
Din kommentar gjorde mig glad och gav mig något att tänka på... och det är alltid bra!

Vad är det med dig som gör att du känner en sådan glädje av att hela tiden sätta dig på folk.
Det är inte det att du har fel i det du säger, det finns en poäng i mycket av det..men för fan, kom ner på jorden!!
Det är bra att du är provokativ, ruskar om...det behövs...
Men Pezster, t.o.m du kan bli patetisk i dina provokationer.
Du sitter som en uppblåst fåne, pekar och skrattar åt folk... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Besviken..

Du har helt rätt. Jag går för långt ibland... men det är liksom det som är hela grejjen.
Jag är en uppblåst fåne ibland... men jag är medveten om det.
Detta inlägget var en rätt privat grej mellan mig och en vän... vi kommer mycket gott överens... han klämmer till mig rätt ofta han med... det är bara sådana vi är.

** :) **

"Hör du mig?! Jag vet att du läser min blogg! Jag skrattar så hårt att jag inte kan sitta... jag trillar hela tiden av stolen, soffan... ja... var jag än sitter trillar jag ned hela tiden - tjoff och pang så ligger jag där på golvet och skrattar."

hahahahahahahahaha.

håller för övrigt med #3

Kommentera