Angående mitt inlägg om "Jakten på rökare". Klicka här för att läsa det.

Kommentarerna skenar iväg... den ena kommentaren mer skadad än den andra.

Hahahaha... Så stört! Man upptäcker plötsligt att kommentarerna får ett eget liv! En diskussion om rökning glider in på fisar, hundbajs och... ja... jag fattar noll...

Och vad fan är en turkdusch? Tror att turkar blir rätt snea på sådana uttryck. Hur skulle den sklija sig från en svennedusch? En norrmansdusch? En amerikandusch? Det där har säkert skrämmande nog Erica koll på.

Men LOLZ!!!

Skriv en kommentar

Man slutar bry sig när det kallas "turkkiosk" (som är det enda som faktiskt funkar eftersom "kiosk" trots allt är från turkiskan), när större grupper invandrare kallas för "turkar", när man kan gå förbi tjafsande smågrabbar och sedan höra "turkjävel" till en grabb som man klart och tydligt kan se inte kommer från Turkiet, när en Facebook-grupp vid namn "Skogsturken" ha... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu

Iallfall ska inte jag sluta bry mig. Det är en principsak för mig. Hatar sådana uttryck.
Intressant att veta att kiosk kommer från turkiskan! Hehe... ännu mer "cocktailkunskap" tillagd i hjärnan.
Tack för det!

haha, den som jämförde med fisar var faktiskt du själv i en av kommentarerna, byggde vidare på det, och turkdusch är inte ett ord jag kommit på själv. Tror inte att någon som använder det gör det av rasistiska själ heller. Jag tycker också att det har varit roligt att läsa alla olika inlägg och att det är ännu roligare att någon som är så oseriös kan ta något så allvarligt.

Pezster 
· Svar till erica

Ja... för ni kan inte förbjuda något för det inte luktar gott för er, eller hur? Då vill jag att vi inför ett förbud mot "Fahrenheit"-parfymen som jag inte tål. För den luktar äckligt. För mig.
Och tar dig allvarligt... hohoho.. nejnejnej... Det är ju precis det jag inte gör.
Efter allt ditt babblande om bajs hamnade du i "idiot"-hörnan. Där står du nu och babblar vidare.
Jag... Visa hela »

raggardusch finns också

Pezster 
· Svar till erica

Det är rätt! Fortsätt, bara!
:D

Hmm, vad ledsen jag blir nu. Jag tyckte först att du var smart och rolig här i bloggen. Men du är bara pretto och en sån där "kille" som bara ska jävlas med folk? Idiot? Att jävlas med folk "bara för att" är det jag kallar för idiot och lite typiskt män som börjar bli gamla *host* ursäkta, mogna män som vill behålla barnasinnet. Att du får mer läsare på din blogg gör mig absolut... Visa hela »

Pezster 
· Svar till erica

Trist. Kräk du av dig lite till om du vill om ålder, pretto och annat. Jag anser fortfarande att du är helt jävla väck i det du skrivit i kommentarsfälten.
Om du tycker rök är irriterande... stanna hemma eller sitt INNE på krogen.

Förstår inte Ericas invändningar.
Själv anser jag att det är den tänkande människans rätt att jävlas med icketänkande typer som bara ordbajsar (ännu mera bajsprat, sorry).

Pezster 
· Svar till Antropos

lol :)

Pezster - du i kunde ju ha kommit på ett mera vettigt blogg ämne än dessa barnsliga kommentarer samt inlägg. Kom igen bättre kan du!

Pezster 
· Svar till Realist

Men det är ju så roooligt :)

Kommentera