Bilden är så klart snodd med massor av kärlek. :D

Snillen alltså... våra politiker... vilka snillen. Hahahaha... de bankar alltså igenom en lag som ingen vill ha - IPRED - och sedan visar det sig att den inte riktigt räcker till... :) Smart! Fast skönt att se att det uppenbarligen finns någon i bestämmadeposition i Sverige som sitter med en hjärna som faktiskt fungerar!

Våra politiker idag är stora skämt! Verkligen! Jag tycker vi drar ihop ett gäng och åker till Riksdagshuset och ställer oss på åhörarplatserna och tittar på dem. Vi pekar och fnittrar till denna stora samling av idioter. Vi kan se hur de pladdrar, far omkring och tror sig veta saker. Ända tills vi åker ut därifrån... vilket inte gör något för man kan ändå inte köpa öl och drinkar där.

IPRED är satt ur spel enligt DN. Vilket innebär att lille Pontén ÄN EN GÅNG far med olagligheter i sin jakt på sina ärkefiender. Han har faktiskt brutit mot en hel del lagar under sin tid vid Antipiratbyrån. Elelr INTE ur spel... det verkar som någon journalist på DN supit till det lite. Tydligen har Antipiratbyrån någon slags specialare som gör att de kan göra det ändå. Fattar noll... hjälp mig här nu lite... :D Ska de ha något jävla undantag från PUL? Är inte det sjukt?

Fildelningen är tillbaka - with a vengeance! Större än någonsin :D Hahaha... det är såå rätt. Fildela mera bara! Fildelning är faktiskt ren kärlek! Så älska mera!

Nu finns det risk för att blockeringar etc blir nästa steg. Alltså CENSUR med andra ord. Vilket inte heller kommer att fungera. Det där är så sjukt enkelt att gå runt att det är pinsamt att politiker världen över ens funderar på det. Fast det förstås... att vara smart och vara politiker går sällan hand i hand.


GP - DN - SvD -


Skriv en kommentar

Då var det inte bara jag som hoppade till.
Reflektion: måste inte någon titta på vad Ponténen och hans gäng redan gjort (som ju nu måste anses olagligt)? Eller?

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Jo, egentligen borde någon göra det... fast jag tror inte det kommer hända. Tyvärr.

Hum. Ta en titt på DN igen. De verkar vända på klacken ganska snabbt..

Pezster 
· Svar till Scuba Hat

Såg det. Men det är ändå lite dagens LOL.

Man lutar sig tillbaka, öppnar en iskall och garvar:)
Piratpartiet <3

Kommentera