I skämtlandet Sverige? För det är det enligt mig... "The Pirate Bay"-domaren var inte jävig kom de ju fram till. När Wadstedt uttalande sig var det nästan som om de skrattade åt tanken på att domaren som var med i deras lilla klubb skulle vara jävig. Helt befängt liksom enligt dem.

MEN...

Tydligen ska man nu ser över vad en domare får vara med i eller inte. För egentligen så vet varje individ inom hela rättsväsendet att det VAR jäv. Så klart. Det var inte jäv sa dem till oss... men för att släta över lite så ska de "se över" saker och ting. Bah... tack så mycket era nötter.

Till och med utländsk media tycker att vi är helt ute och reser och undrar vad lilla "Kalle Anka"-landet Sverige håller på med. Snart kommer det väl fram att våra kära politiker med går på middagar och blir kliade på ryggen av dessa företag. Kan tänka mig vår käre statsminister just nu sitter i ett mörkt rum, med konjak och cigarr med Ponntan och några andra dunkla gestalter från industrin.

"Men du, Fredde... folk köper inte längre... vi har inga stålar." Säger Ponntan medan han blåser ut rök över det onda bordet de samlats vid.

"Hmm... det är ju ett problem." Säger statsministern och sippar lite på en glas med ond sprit.

"Ja... då kan vi inte hålla hippa middagar etc... som mina hussar... erhm... uppdragsgivare menar jag, bjussar på. Slut på gratisdricka och så du vet."

"Jag hör dig... kanske en kulturskatt? Vi ger er pengar direkt från folket? Det schyssta med det är att folk inte kan säga nej! Vad sägs om det?"

"Lysande! Vi kan väl dra en femhundring eller så från alla... även nyfödda... de hör ju med musik... även i magen..."

"Tja... jag tror det är att gå lite för långt..."

"Neeeej, för fan Fredde... du har ju lurat dem nu i flera månader... det är ju aldrig någon som säger något!"

"Du har nog rätt. Jag fixar det där. Finns det mer ond sprit?"

"Självklart, Freddyboy!" Säger Pontén och drar fram en helrör till ur skinnpajen.

Nej... uppmanar igen min bojkott! Tack förresten till alla er som hängt på!!! Vi är måååånga nu! :D

DN - SvD -


Skriv en kommentar

Jag bojkottar allt vad jag orkar.
Bra inlägg. Gravade dock högst när jag läste "Kalle Anka-landet" Det är alltså där vi bor. I Ankeborg! Ve och fasa och von Anka är president! Hohohoooo

Pezster 
· Svar till Kimmi

:D !!!

Jag har bojkottat detta i flera år och kommer inte sluta även om TPB nu säljs till något börsföretag som det rycktas. Dom har säkert någon jävig person som sitter i styrelsen. Det finns fler ställen att vända sig till. Jag är helt inne på din linje Pezster!

Kommentera