"– Skadeståndskravet är personligt och vi kommer att kräva pengar av de här personerna under hela deras livstid, säger Lars Gustafsson till SvD.se." ... Nice... verkligen... ni märker intelligensen eller hur! Not!

"Det här visar att verksamheten i högsta grad var vinstdrivande, säger Ulf Bernitz, professor i juridik." (om man googlar honom så är han professor i "europeisk integrationsrätt").

Jasså gör det, lilla professorn? Hur kom du fram till det? Det går alldeles utmärkt att ha en webbplats med massor av besökare utan att gå med vinst. Kolla Youtube till exempel... den siten visar INTE svarta siffror när allting är betalt... men det är en av världens mest besökta siter... och Google håller så klart igång den för det blir mervärde någonstans utan att det för den skull betyder att det flödar in pengar. När en eventuell försäljning ska ske så tittar man på antal besökare som dagligen når webbplatsen och en sida med massor av besökare är alltså värd väldigt mycket pengar. Jag tycker personligen att 60 millar för TPB är billigt. Ett kap till och med!

Men den där professorn... han får mig att skratta lite. Var fick han sin professorstitel någonstans? Hittade han den i ett cornflakespaket?

För övrigt... om grabbarna bakom TPB cashade ut så har jag respekt för det. De har gjort oerhört mycket för debatten och jag hoppas bara att pengarna i någon form kommer till dem... utan att staten kan röra dem. Det är killarna värda.

Well done, lads! Now take a vacation! :D Läs TPBs officiella uttalande här. Vi kan ju hoppas på att det blir bra... för nytt på "the internets" brukar vara bra. Jag håller iallafall tummarna.

Med tanke på Ifpis uttalande... så än en gång! Bojkott!!!

SvD - SvDSvD - DN - DN - DN - AB - AB - AB - SvD -


Skriv en kommentar