Snacka om att det går trögt i vissa länder. Israel kan alltså tänka sig att gå med på att Palestina får en egen stat... Klart som fan att de har rätt till ett eget land. Som ett eget land så är det även självklart att de får bestämma själv. Inte ska det formas enligt Israels regler. Fan, vad trött jag blir. Vad det inte världen som plötsligt gav bort ett land till någon utan att kanske ens... tja? ... fråga?

Israel håller på med sina bosättningar, byter mot alla resolutioner och beter sig allmänt - regeringen nu alltså - som ett riktigt praktarsle. En del av mig tycker att just Israel borde veta bättre med tanke på historien.

Det senaste utspelet är att "Israel går med på att Palestina ska få en stat." - Går med på? Vad då går med på? Tvinga dem istället. Det är ingen jävla diskussion vi håller på med.

Kan ingen bara åka dit med en riktigt fet tuschpenna, dra en tjock linje på marken och berätta med stor pedagogik att:

"Här på den här sidan bor ni... och ni där, bor på den andra sidan. Ge fan i att bygga saker på varandras områden och se för fan till att sköta er annars omlokaliserar vi er båda till månen! Förstått?! Och en sak till... ni delar på Jerusalem... Capisce?"

Oseriöst av Israel. Skäms. Den där Benjamin Netanyahu verkar vara en dum fan.


SVD - DN - AB - SVD - SVD -

Skriv en kommentar

Låt mig se om jag förstått detta rätt ... !?.Du tycker att det är självklart att Israel släpper den Palestinska terrorist staten Palestina fri där detta enligt dig är självklart när du uppenbart vistas på en helt annan boende bredgrad som jag förstått det.Här bor ni och där bor vi samtidigt som du vill förpassa de som inte föjer dessa regel till Månen.Är du då inte en av de förtryc... Visa hela »

Pezster 
· Svar till NetRunner

Du har förstått det hela helt rätt. Livet på jorden hade varit mycket bättre med mig som enväldig härskare.

Äntligen någon som fattar, bra skrivet man..

Pezster
jag röster

hahaha du kan ju ta över eu sen när de fått som de vill och bildat nytt usa...

Pezster 
· Svar till Kris

Hmm... låter som en schysst plan. Ett Pezstertopia!

Bra skrivet. "Vad det inte världen som plötsligt gav bort..." Du menar "Var det inte världen som plötsligt gav bort..."

Pezster 
· Svar till Honey

Erhm... va? Hjälp! Vad menar du???

jag tror att det är helt legitimerat att kräva arab länderna att erkänna Israel som den Judarna staten. ingen konstig med det. tills idag var det land mot fred, men i själva verket det blev land mot terror. israel har lämnat Gaza och fick inte fred utom hamastan och tusentals raketer. vem kan garanterar att det kommer inte bli samma på västbanken? vi de ha fred eller ej? först erkänna israel exsistanse, sluta med terror ach det hat propaganda, o... Visa hela »

Pezster 
· Svar till nogon

Lägg ned... vem sprider hatpropaganda nu då? Dela upp, låt två stater bildas utan restriktioner.
Fan, vad religion suger pung! Borde förbjudas för religion hör inte hemma i ett modernt samhälle.

Det där med tuschpenna var precis vad britterna gjorde när de delade upp Palestina i två länder och se hur det gick. Det finns bara en lösning och det är att upplösa terrorstaten Israel och ge tillbaka landet till Palestinierna. Sedan kan man ha en "amerikansk lösning" med reservat för f.d. Israeler där de kan ha sin flagga...

Pezster 
· Svar till Pinjata

NEJ. Båda ska ha ett land. Vilken sida man än hör så är det värsta hatet på gång. DÄRFÖR ska det delas upp. För att ni inte förstår bättre. Vi är rätt trötta på ert tjafsande.

läs nu idag sa Mubarak presidenten av Ejygten, han sa så här "ingen arab kommer att erkänna ett judisk stat" presis dessa ord, nu för två timmar sen. så jag undrar vad är betyder det slogen som alla säger till o med du "två stat till två folk"???

Pezster 
· Svar till nogon

Enkelt... vi tvingar helt enkelt båda sidorna. Annars blir det månen!

Pezster! Du har förstått det hela precis rätt! :-) Jag tycker du är jävlans bra faktiskt! Kämpa på! Tack för en klockren blogg!

Pezster 
· Svar till Oscar

:D Weee! Tackar!

Om det ändå vore så enkelt Pez. En sak du har rätt om är Netanyahu. Jag rekommenderar att du läser Göran Rosenberg bok om Israel för att få en bild av Israel. Ja han är jude, men ett alibi, ett unikum och en ärlig person. Det säger jag som själv är palestinier. Göran Rosenbergs bok är att rekommendera 100%.

Pezster 
· Svar till Anonym

Här ska inte läsas någonting alls. Det är tvinga dem som gäller. Annars... månen.

Kommentera