Hahahaha... läste ni om den stackars tjejen som skulle gifta sig i England? Som "när de kollade efter strippor" på nätet hittade en porrfilm med mannen... jaja... de kollade nog efter "strippor" och råkade halka in på en porrsite som säljer filmer av en ren olycka. De kollade efter porr helt enkelt! Hahaha... BUSTED!

Fast killen var ju ännu mer busted. Vad fan tänkte han på? Han säger i artikeln att han tänkte berätta och att han hade lagt av med porren om hon hade velat det. LOL! Inte riktigt alla hemma där, tyvärr. Exakt hur skulle han berätta det för henne? Vi leker med tanken:

"Älskling... det är en sak jag måste berätta... ibland sticker jag iväg till en studio, stoppar in kuken i några tjejers alla hål och sprutar dem lite i ansiktet och så. Ibland är vi flera stycken som gör det där tillsammans. Men vet du vad... om du inte vill jag ska göra det - det kallas för porr, älskling - så slutar jag. SÅ mycket älskar jag dig! Jag slutar direkt om du inte gillar det? När gifter vi oss?"

Han skulle ha känt en skarp smärta mellan benen innan han svimmade. När han sedan vaknat igen skulle han få spendera några timmar till för att hitta sina pungkulor.



Skriv en kommentar