Wtf?! Nu läser jag att scientologisekten är på gång och rekryterat medlemmar i Skåne. Man kan alltså inte ta ledigt i två dagar innan idioterna ploppar till ytan. De har tält inne i stan där de står och försöker dra in folk i sitt nät.

Vem är så korkad att de ens lyssnar på dem? Hur kan de överhuvudtaget ha några medlemmar?! Jag läser deras "hemliga" material och sitter och skrattar så jag får ont i magen. Låt dem växa bara, det är perfekt! Då vet vi var alla sinnessvaga människor håller hus! Lysande!

Hittar ni ett sådant tält så säg till mig så sticker jag dit. Kan bli riktigt intressant.

Kolla fjanten Tom Cruise när han visar hur urblåst han är... får han gå fritt ute på gatorna?!? Hjälp, liksom!

Ladda hem alla deras "hemliga" dokument här (TPB såklart) och skratta så ni gråter till det faktum att folk faktiskt betalar stora summor för att få tillgång till skiten. Passa på att maila runt det med så att alla kan se vilka idioter det handlar om.

Scientologer = Svagsinta.


Skriv en kommentar

Man behöver inte vara delaktig i en scientologisekten för att känna att man vill hjälpa andra människor. Sedan har alla människor inte problem.

Pezster 
· Svar till Realist

Nej... men nu pratar vi om dem som är med i sekten. Av vilka 100% är totalt felkopplade i skallen.
ALLA människor i den här sekten har problem... att de sedan säger att de ska hjälpa andra blir lite som att låta en blind leda en blind.

Jo men man måste ha eget ansvar dvs personligen själv reflektera om vad som är sant och inte sant. Man ska ju inte tro på allt man ser och hör.

Pezster 
· Svar till Realist

Eget ansvar? Visst... om man inte är så pantad att man går med i sekter. Då ska man omyndigförklaras och alla tillgångar ska skrivas över till mig. Basta.

Tur att jag är en så pass smart människa så att jag kan behålla mina egna tillgångar. Skrattar

Pezster 
· Svar till Realist

med andra ord är du inte scientolog :D

Skrattar och ler

Kommentera