Ronnie Sandahl är en av dem som nu återigen är ute och gnäller om att fildelningen (fast han skriver Piratpartiet - vilken knast... han berättar från början av sin artikel att han inte har koll) ska "utrota" honom. Han har varit på tapeten innan med gnällerier. Bland annat tyckte han att en nättidning inte var en "riktig" tidning. Gäsp. Dessutom har han skrivit med en "wannabee"-författarens prettostil. Läs den själva här. Ta fram en hink först bara, det finns en viss risk för illamående.

Ta ett steg tillbaks och försök... bara försök... att se den större bilden här. Dit vi är på väg nu om vi inte säger stopp, är nog inte ett ställe det är så kul att vara kreativ och nytänkande på. Redan nu i USA sitter folk från musik och filmindustrin på politiska poster i USA. En framtid som får 1984 att se ut som en snäll önskeversion är inte omöjlig... och det måste stoppas. Men oroa dig du för dina slantar... så fixar Piratpartiet det som är viktigt.

Och du... Ronnie... inte för att vara elak nu... men jag hade inte saknat dig. För så är det. Vissa gillar det du gör, vissa inte. Har du inte tillräckligt många som gillar det du gör... så kan du inte leva på det. Oavsett lagar.

Men du lyckas ju få lön idag, eller hur? För något som ligger på nätet, eller hur? Se där! Det går ju! Du tjänar säkert mer på dina krönikor än vad du gör på dina två böcker på sikt dessutom.

DN - AB -

Skriv en kommentar