Jag har misskött mig bloggmässigt måste jag erkänna. Det är så fruktansvärt fint väder ute! Det finns fan INGET bättre än svensk sommar. Jag och flickvännen har njutit hela helgen och lyckats med att faktiskt inte göra någonting alls. Bara njutit, läst och solat (tja... flickvännen alltså. Jag solar inte för det är ju lite så där fjolligt metrosexuellt enligt mig).

Eftersom jag slarvat som fan med bloggen måste jag ju komma med något bra. Så här kommer det godaste enklaste recept som finns. Detta är vad jag ska äta idag :) Går så sjukt snabbt att göra att man nästan är mätt innan man hinner börja steka kycklingen.


Hemmagjord TärriYakki Stekt Gott Som Fan Kyckling A La Pezster

Ljus soja, farinsocker, ingefära (riven), vitlök (riven den med), lite vinäger, en hackad purjolök. Sväng ihop allting under värme... tryck ned kycklingfilébitar när det svalnat och marinera skiten ur kycklingen i en timme eller två.

Stek sedan allting snabbt i asvarm olja. Släng ned kycklingbitarna i en fräsch sallad och häll på lite rödvinsvinäger och olivolja. Grym enkelt och helt enkelt förbannat gott. Avnjut med en japansk öl. ;)

Vad gäller hur mycket av allting... det vet jag inte. Beror på dag, humör och alkoholnivå på kocken. :D

Ovanstående har min flickvän KRÄVT att vi ska äta idag. Det gäller att välja sina strider. Den här tar jag absolut inte. Det är bäst att bara hålla käften och laga den. Annars kanske hon får för sig att laga något själv! HUGA!


Skriv en kommentar

Hahaha ja det är bäst du lyssnar på flickvännen för du vet väl att kvinnor alltid har rätt? Om inte så vet du det nu! :-D

Hähä men du Pezster, erkänn, du är ju supertruperjättemetrosexuell ju! ;-)

Pezster 
· Svar till Maria

Fyyy nej... det är jag minsann inte alls det!
Vad säger du?!?!

Kommentera