Men LOL! Verkligen... L O L ! ! !

Läste om ett bantningspiller vid namn "Alli" i Aftonbladet.

Det sitter alltså ett gäng med människor därute i Sverige som är feta/överviktiga som är för lata, okunniga eller korkade att inse att det är med kost och motion man går ned i vikt. Dessa människor blir så klart ett lätt byte för ett företag som tillverkar ett piller som "Alli".

"Åh... ett nytt piller! Som gör mig smal! Utan att jag behöver motionera! Trevligt! DET tror jag på! Det verkar vara så logiskt! Jippiiiiiiii!" Och så springer de till Apoteket och handlar.

De knaprar pillret, lider av biverkningarna som var så där lagom trevliga... herregud! - FETTDIARRÉ? Hur sjukt nice låter det? Precis... inte alls. För att låta ännu fler idioter prova det så är det dessutom receptfritt.

Jag hoppas de som äter pillret verkligen lider. Är man så fruktansvärt dum att man käkar piller för att gå ned i vikt så förtjänar man varje liten biverkning som man drabbas av.

Rätt kost och motion. Det här är fan ingen vetenskap! Jag blir så trött på sådant här! Ni som äter pillret... är ni pantade? Ska ni äta piller hela livet? Sluta för fan och spring omkring och sätt spannar där det läcker in... få tummen ur, gå upp på taket och täta läckan! Dvs, ändra er livsstil!

Innebär ökat kroppsfett mindre intelligens? Jag bara undrar...

AB - AB - AB -

Skriv en kommentar

Exakt vad är den där blå prylen till för då? Ska man stoppa upp den för att hinna till toan eller???? *lol*

Pezster 
· Svar till asiktskanonen.se

Hahaha... precis... den är bland fettbantare känd som "pluggen" :D

Hahaha tänk om inte alla kan motionera ...på grund av annan sjukdom ???

Pezster 
· Svar till SJUKA

Hmmm... DET är rätt ovanligt. Såvida inte sjukdomen är fetma. Då är det kört.
Då är det dags för fettdiarrén.

Dessutom är den där kritiken FETT överdriven (ursäkta det dåliga skämtet). Alli (och även receptbelagda Xenical) är UTMÄRKTA piller för HJÄLP till viktnedgång, i kombination med i inlägget nämnda träning och ordnat matintag.
Man får låta bli att fisa, för det KAN vara rätt blöta fisar som kommer, men för att få "fettdiarré" eller "inte kunna hålla sig... Visa hela »

Pezster 
· Svar till FooBar

Tja... nu är jag ännu mer övertygand om att man nog inte är riktigt frisk om man äter sådana piller. Jisses...

Håller med på varje punkt. Har testat liknande och allt blev helt sjukt.

Pezster 
· Svar till Mamselamsen

LOL!
"allt blev helt sjukt"
DET låter inte alls bra!

Mamselamsen: vad sjutton åt du då, om jag får fråga. Åt du smör direkt ur byttan eller? Jag har ätit både receptbelagda Xenical och receptfria Alli och aldrig haft några som helst problem. Första gången jag åt en kur var jag tvungen att fysiskt framkalla "lös avföring" genom att äta både pizza och potatis-chips (jag ville se om medlen över huvudtaget fungerade).

Pezster 
· Svar till FooBar

Men vad fan?
Eftersträva diarré?
Jag upprepar... ni pillermänniskor är fan inte kloka.

Inte "eftersträva" utan "testa om det överhuvudtaget fungerade". Jag är dessutom ingen pillermänniska. Jag har testat Xenical en gång och Alli en gång, jag äter hälsosam mat och jag tränar regelbundet. Poängen är att Aftonbladets skräckinlägg är, inget annat än, sensationsjournalistik och skräckpropaganda för att elda på förbudsfreaken i folkhemmet där "personligt ansva... Visa hela »

Pezster 
· Svar till FooBar

Ok. Point taken.
"Personligt ansvar" är det ont om idag.
Fast människor som tar dessa piller... tja... jag tycker inte synd om dem precis... bara konstaterar att alla indianerna inte paddlar åt samma håll i kanoten bara...

Exakt så.

Jag håller med att kost och motion är A och O, me dte finns individer som behöver få hjälp kemiskt i kombintaion med rätt kost och motion. Allt är inte svart och vitt.

Pezster 
· Svar till Motionären

I det här fallet ÄR det svart och vitt.
Kost och motion hjälper men kräver att man ger sig fan på det.
Det är bara det att det är jobbigt... och då kommer ursäkterna... "jag KAN inte..." eller "jag har ett ledproblem...", "jag har ämnesomsättningsfel" osv, osv...
Det är jävligt FÅ av överviktiga som har en medicinsk förklaring. Det finns... men det är ovanligt.
Ge... Visa hela »

Jag rekommenderar en månadslång (fjäll?)vandring där man måste bära med sig all mat utom det man hittar i naturen. Garanterat effektivt!

Pezster 
· Svar till JanE

Det hade fungerat det med.

Pezster,

Har du rätten att kritisera överviktiga personer då har jag rätten att kritisera dom som är "lata, okunniga eller korkade att inse att det är " farligt att röka tobak!

Pezster 
· Svar till Realist

Hahaha... tjatar du fortfarande om rökningen?

Alltid! Jag tvingade en rökare att flytta på sig ur busskuren. Ja det står ju fatktiskt - visa hänsyn till dina med passagerare med en bild på en cigarett. Jag ger inte upp tills alla har fimpat.

Pezster 
· Svar till Realist

Det är rätt gjort. Ibland sparkar jag in icke-rökare på krogen... så att de inte ska få rök på sig.

Då sparkar jag ut dig ut från krogen med risken att polis och ordningsvakter kommer. Eftersom den ena sparkar ut den enda och den andra sparkar ut den andra och sedan kan vi hålla på så hela kvällen eftersom jag är en envis typ som inte ger upp för än alla rökare är ute och blir tvingade att stanna ute.

Pezster 
· Svar till Realist

DET tror jag inte du hade gjort.
Hahahha... sluta nu.

Haha den dagen jag slutar är den dagen då jag får sitta vid baren och dricka min drink i lugn o ro rök fritt.

Pezster 
· Svar till Realist

Det får du ju ditt ufo... baren är ju därinne.

Asså jag hör på dig att du e typ tio år eller väldigt dålig koll.
Precis som nån nämner så är det ju faktiskt så att vissa inte kan motionera, visst själva grejjen med piller kan kännas irrterande när man tänker på att människor är lata och inte vill röra på sig, men jag försäkrar dig om att Alli använder man bara om man käkar spec. kost och motionerar alltså... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Velo

Käkar man piller mot övervikt är man efterbliven.

Pezster! Du är inte bara framstegsfientlig och inkompetent i dina diskussioner! Du tror dessutom på vad du själv säger, vilket gör dig ännu dummare och totalt utan självinsikt... Väx upp! Försök se saker och ting ur olika perspektiv innan du uttalar dig om saker och ting, såvida du inte gör detta enbart för att väcka debatt??

Pezster 
· Svar till Vildva

Framsteg? Att bajsa fett? Kalla inte det för framsteg din dumme fan.

Kommentera