I Falsterbo så har nakenbadarna infört en slags regel. Om man lägger sina tofflor på bryggan och sedan går ut för att bada, så betyder det att INGEN annan får gå ut och bada innan nakenbadaren är uppe på land igen och har hoppat i sina badtofflor. Därefter är det nästa nakenbadares tur... ett kösystem uppfunnet av nakenbadarna själva.

Vem fan går med på det? Det är en ALLMÄN badplats. Antingen badar du naken bland alla och trivs med det eller så skiter du i det. Men ska ALLA andra vänta för att en halvfet nakenbadare ska bli klar? Varför i helvete är det så viktigt att bada naken?

Vet ni vad jag undrar över? Det är alla de som fogar sig i detta. Hade jag kommit ned till den där bryggan och sett ett par badtofflor hade jag stålsatt mig för att möta en ful, blekfet nakenbadare... men jag hade gått ut och badat ändå. Liksom föst undan de där badtofflorna med foten för att markera.

Bor ni nära Falsterbo så åk dit mellan 8-10 och bada! Fast vänta tills det kommer en nakenbadare som lite fisförnämt lägger sina tofflor för att "låsa" bron. Det är då ni ska bada! Kasta er ned! Gör bomben och skrik av glädje! Ska de bada nakna får de åka till nudistbad ELLER helt enkelt köpa att man inte kan lägga beslag på en allmän brygga hur som helst.

Hittade den här kommentaren på Flashback. Dagen win, typ:

"Bara för att ett par tofflor möjligtvis är ett tecken på deras gayklubbar "hemma i stan" så betyder det väl inte att det gäller som lag i resten av landet. Hade jag gått ut på en brygga för att bada så hade jag högaktningsfullt skitit i att det stod ett par tofflor där. Fast hade jag sen sett en naken Ulf Dinkelspiel med russinkuk så betvivlar jag att jag överhuvudtaget velat bada mer. Någonsin."

SDS - AB - Exp - TA -

Skriv en kommentar

Hämta upp mig nästa gång du ska dit så bombar vi skiten ur dom hahahaha

Pezster 
· Svar till asiktskanonen.se

Haha... det ska jag.

Eller så låtsas vi snubbla på deras satans badtofflor och stämmer dem hohoho... Whiplash i knäet å sån't...

Pezster 
· Svar till asiktskanonen.se

Ja... och traumat över att ha sett en fet nakenbadare... det är lätt värt några hundratusen.

Sedan gråter vi ut i pressen!

Pezster 
· Svar till asiktskanonen.se

Ja precis! Efter ille Dinkel har slagit oss med käppen :D

Sen måste vi sluta blogga, för att återuppstå två veckor senare i ett annat bloggsammanhang. Jag tror we've got it made här. När sticker vi å badar? *lol*

Pezster 
· Svar till asiktskanonen.se

Hahahaha

På stå att ni upplever er kränkta på grund av att badtofflorna hade inte den färgen och formen som just precis ni tycker om genom att stäma de badansvariga för diskriminerinering till DO. Då är man typiskt svensk!

Här håller jag med dig. Vilket jävla skit.

Kommentera