Busschaufförer... har alltid tyckt det är några konstiga typer. Tysta, sura och uppför sig som om det innanför dörrarna är deras lilla kungadöme där de får härska hur de vill.

Man ser dagligen i trafiken hur de kastar sig ut med sin buss, kör som idioter och har sig. Speciellt på motorvägar med sega omkörningar där man får sitta bakom som en idiot och vänta på att de sniglar sig förbi.

Men just det där med att de plötsligt slänger ut bussen med parollen "jag kör först!" har fått mig att stå på bromsen eller väja som en galning... mer än en gång.

Nu var det dock en som trängde fel bilist. Enligt SvD prejade bussen en man i en bil när den svängde ut. Han följde efter bussen och gav sig på chauffören. Det var inte bra. Slagsmål uppstod och det slutade med att busschauffören bet bilföraren i ansiktet(!).

Man ska inte slåss, även om man kan bli förbannad i trafiken, så är våld är aldrig en smart lösning.

Dock...

Nu fick vi veta att busschaufförer inte bara kör som kärringar... de slåss som kärringar med. Biter folk i ansiktet och har sig. Hahaha... pinsamt.

DN - AB -


Skriv en kommentar

Som att alla busschaufförer är så där...

Pezster 
· Svar till Jigsaw - http://jigsaw.webblogg.se

Jag vet en i Skellefteå som inte är så där. Däremot hör han röster och gör som de befaller.

Kan ju faktiskt varit en dam, det finns ju inga könsbetsämmande uttryck i artikeln.......:-)

Pezster 
· Svar till Göran

Hahaha.. det har du rätt i... men mina pengar är på att det är en kille.

Jag haller med dig i mangt och mycket, Pezter, men ditt ordval har ar ganska nedsattande. En stor del av genusdiskussionen i Sverige idag ar att uttryck som "kora som en karring" och "slass som en karring" utgar fran att vissa talanger skulle bero pa vara konshormoner och att kvinnor darfor "by default" skulle vara samre pa vissa saker. Samre medborgare? Sedan laser man om sharialagarna och tanker som tjej att tja, det kanske inte skulle vara sa svart att fa igenom... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Sofie

Jag var faktiskt lite förberedd på att just mitt ordval i det här inlägget skulle uppfattas så.
Med kärring menar jag, man eller kvinna, som uppför sig på ett visst sätt. Jag har faktiskt inget genus alls i huvudet när jag skriver det ordet.
Det finns en blogg som tar upp detta PRECIS som jag menar det. Den kan du läsa här:
store.blogg.se/2009/april/karring-ett-ord-i-forvandling.html

Du vet i alla fall med dig att du anvander ett daligt ordval.

Pezster 
· Svar till Sofie

Juppz!


Taxi chaffisar e mycket värre och mycket otrevliga ...

Pezster 
· Svar till Linn

Vad är det med människor som kör fordon? Hmmm...

Usch vad farligt det att vara stackars "oskyldig" bilist i Uppsala! Här slår han helt naturligt till en bussförare rakt i ansiktet och försöker därefter slå till en annan kille som tar kort på ens bil, och då får han ett bett! Så orättvist!

Pezster 
· Svar till Erik

Jag skiter i vad som ledde till att de slogs... våld är lite korkat liksom... men han BET honom i kinden! Hahaha... sjukt pinsamt!

Kommentera