En logo som TPB hade vid releasen av GTA. Så träffade den är nu...

"TPB-ägarna" - Peter Sunde, Gottfrid Svartholm-Warg och Fredrik Neij - ska nu enligt en domstol i Holland se till att holländare inte kommer åt www.thepiratebay.org.  Om killarna inte ser till att detta sker, så ska de böta 30.000 euro... om dagen. Maxbeloppet är feta 3.000.000 euro.

Helt sjukt. Det går INTE att bevisa att de äger siten. Att ålägga dem att se till att holländare inte kommer åt siten är dessutom helt uppåt väggarna. Det krävs minimala kunskaper för att komma runt det och i princip är det faktiskt omöjligt att göra det. Om vi nu ska se krasst på det menar jag.

Man undrar hur tjockt haschröken låg i domstolssalen. Efterverkningarna av det korkade domslutet ligger som en otäck baksmälla i luften...

IQ:n i domstolar runt om i världen verkar ha dippat rejält.

Lite vad jag pysslat med under morgonen:

Jag har slängt 6 stycken dvdfilmer. Givetvis efter ha laddat hem alla från diverse sidor. Är det olagligt när man HAR skivorna? Nej, så klart inte. Det har jag bestämt... för annars är det ologiskt... i min värld härskar logiken.

SvD - DN - AB -

Skriv en kommentar

Börjar starkt misstänka att både de inom rättsväsendet och läkarkåren (dock inte alla) hittat sina licenser i något flingpaket.

Pezster 
· Svar till asiktskanonen.se

Kellogs Coco(koko) pops kanske?

Eller FruitLoops...

Kommentera