TPB stäms igen. Av "filmjättarna" i Hollywood. Ujuj... de är helt förtvivlade ("jättarna" alltså). Trots dom i förra rättegången (som iofs är överklagad) så ligger siten fortfarande kvar? De är upprörda! De fattar ingenting! Varför tar de inte bort siten?!?! De gråter, de svär och de förbannar killarna bakom. De spelar inte enligt reglerna! Fyyyyyyy vad orättvist!!!

Ska bli intressant att följa dock, eftersom killarna enligt egen utsago inte äger siten. Försök bevisa bort det faktumet i rätten. Så varför stämma dem då? Det här är sådant trams som bara fungerar i Sverige. De passar på nu när rättsväsendet i Sverige har dragit ned sina byxor och tittar lite småflörtigt på advokaterna... "Kom då... vi är redo!"

Man måste se till fakta, visa upp de påstådda pengarna de tjänat och framför allt ta för fan reda på vem som äger siten så vi får klarhet i det. Och det är ju de som laddar upp torrents som begår de där förfärliga "brottet" - jaga dem istället. Ahhh... just det... det är för bökigt och jobbigt.

Det där med att göra tillgängligt... ja... jag använder mest Google för att hitta mina torrents. Fast det förstås... eftersom Google har mer pengar än ett mindre land så vågar man inte släpa dem inför rätta.

Men jag är ändå fascinerad över hur de med en dåres envishet fortsätter på en väg där de bara framstår som den stora, elaka industrin. Tänk om... jag menar... bara föreställ er... om de använt sina resurser till att ta fram ett globalt system för alla filmer. Där jag som användare mot en skälig summa stålar kan se filmen samtidigt på min dator som den går på biograferna. Ett system där jag kan se såväl gamla filmer som nya... alla filmer på ett ställe helt enkelt. DET hade jag betalat för. Samma sak för musik. Slut med letandet i tre olika shoppar etc. Lätt värt stålar att slippa.

Tänk om de hade tänkt så... men nej. De ska bestämma när olika filmer har premiär i olika länder och på vilket sätt vi ska se dem. Det är så otroligt gammalt tänk som styr dessa "stackars" företag. Hoppa på tåget istället för att springa efter och klaga på att det kör för fort.

Jag slutade för länge sedan att köpa deras produkter. Däremot har jag senast idag köpt musik direkt av ett band, funderat på om jag ska åka och se ett band i London och har precis slängt några dvd-skivor på jobb (efter jag laddat hem dem) för jag blev irriterad när något jag KÖPT ska innehålla reklam för andra filmer samt en massa antipiratmeddelanden som jag TVINGAS läsa (försök hoppa förbi det själva)... trots jag köpt skiten. Slut med det nu dock.


BOJKOTTA INDUSTRIN!

AB - DN - SvD -

Skriv en kommentar

Visst är det nästintill dårskap att inte se de nya affärsmöjligheterna som de facto finns.

Bolagen tycks älska att stå på perrongen och se utvecklingståg efter utvecklingståg passera förbi.

Men nu börjar väl utvecklingstågen få upp en sån fart att de helt enkelt blåser bolagsföreträdarna av perrongen.

Jag kommer icke att fälla en tår!

Kommentera