För några år sedan köpte jag en leksak till min katt. När jag kom hem slängde jag den till henne där hon låg på soffan slappade och gick sedan in till köket för att packa upp mina ICA-påsar. Efter ett tag hörde jag ljud från stora rummet och jag tittade in där för att kolla vad det lilla ufot håll på med. Hon låg på golvet med leksaken (en liten pälsmus) mellan framtassarna och gned den mot sina kinder. Jag gick in för att kolla närmare och hon var helt jävla väck. Såg helt drogad ut och var helt omedveten om att jag var i rummet.

Jag hittade förpackningen som leksaken och läste att den var preparerad med kattmynta (catnip). Helt otroligt roligt att se... jag skrattade och försökte få henne och reagera på min närvaro men hon sket i vilket. Hon var hög och inget annat än leksaksmusen fanns i hennes påtända värld. Effekten dog ut efter några dagar och sedan var leksaken bara en i högen av alla andra.

Sedan dess har hon inte reagerat ett skit på kattmynta. Jag misstänker att jag fått dålig kattmynta av djuraffärerna på sistone eftersom hon inte reagerar numera. Jag behöver "the good stuff" helt enkelt. Det är inte lätt att vara en pundarkattägare idag. Svårt att få tag på bra grejjor.

Kolla in filmen nedan... de katterna har "the good shit". Vi snackar kattmynta av medicinsk kvalitet. Någon som har deras dealers mobilnummer?

Skriv en kommentar

Haha cats gone wild ;P

Pezster 
· Svar till Jaquelen

Värsta knarkarkvarten, eller hur!

Köpte örtte en gång...
Hittade min katt saglandes i handväskan...

Pezster 
· Svar till asiktskanonen.se

Hahahha

Oh det är inte snällt att droga söta kisse missarna.

Pezster 
· Svar till Catlover

Nej... men lite roligt. :D

Mina katter gillar inte catnip, vad gör jag för fel?

Pezster 
· Svar till Madde

Vissa katter reagerar inte alls... skumt, eller hur.

Kommentera