Det finns en snubbe som smygfotar bilder på stranden. Givetvis är han extra glad när han kan fotografera nakenbadare eller tjejer som är topless. Sedan åker han hem till sig... helt till sig över att ha smugit runt med sin kamera hela dagen, trött efter att han fått stryk femtioelva gånger av de som upptäckt honom. Där pluggar han in kameran och tankar upp bilderna på The Pirate Bay.

Han sitter där och njuter av alla som gillar att titta på hans material. Han blir plötsligt inte lika ensam i sitt sjuka beteende. Han upplever det som om han fått kompisar.

Sedan kommer det en artikel i tidningen om honom och - vips! - så tar han själv bort allting från TPB. Själv. Döljer sitt nick (som för övrigt var "uppladdare"). Kort därefter försvinner även många andra av dessa sjuka typers torrents på TPB. Det finns ett forum där några försöker kartlägga snubben - det var där jag hittade den här infon. Det är rätt hård stämning i den tråden dock så jag väljer att inte länka den här.

Pervofotografen blev helt enkelt skrajj av ljuset som plötsligt riktades mot honom. Han insåg plötsligt hur sjuka han är och schappade snabbt in i mörkret igen. Mannen har nämligen plåtat väldigt unga tjejer med. Jag skiter fullt ut i vad lagen säger, när sådana här äckliga människor försvarar sitt beteende med att "det är lagligt att fotografera" så suckar jag bara.

Till sjukot kan jag bara säga:

Jag hoppas du nervöst sitter och läser alla artiklar och bloggar och hoppas att det ska dö ut. Men det gör det inte. Vad tror du kommer hända nästa gång någon slibbig typ ränner runt med en kamera på stranden? Jo... någon som jag kommer ta din kamera och slänga den i vattnet. Vilken looser du är. Ful är du säkert med. Och tjock. Hoppas någon fotograferar dig med en kamera uppstoppad i häcken och lägger ut dem på TPB.

AB - 24 -


Skriv en kommentar

Gud vad mogen du är. Väx upp.

Pezster 
· Svar till Madde

Nej. Det tänker jag inte göra.

ja =)
du var ju den dummaste jag stött på hittills i denna värld. men tack vare det så kommer jag ju garanterat att kolla in igen vad du häller ur dig, så du lyckas ju i ditt uppsåt =)
kör hårt! ha ha

ha det!
/T

Pezster 
· Svar till Commentary

Hahaha... jag kan inte förstå det du skrev. Det var för kåmmplisserat skrivet.

Hör nu upp din jävla mupp. Hur vet du att det är ett pervo som smygfotar, och hur vet du hur han smygfotar??? Där kvällstidningarna (skvallerpressen) som säger att han smygfotar. Men inget om att det är ett pervo. Tycker att du ska hålla din jävla käft stängd och inte uttala dig om saker du inte har fakta på. Du är faaan med sorlig. Dessutom har han lagen på sin sida. Det är inte förbjudet att fotografera på... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jocke

Mupp??! Hohoho... lol.
Du har din åsikt jag har min. Du tycker uppenbarligen det är ok att plåta folk utan deras samtycke och vetskap. Nice. Säger en del om dig eller hur.
Min fakta kommer för övrigt INTE från pressen.
Och så kommer du det där med att det är lagligt. Trist. Moral och etik då?
Det är FEL. Basta.

Moget... Du klarade inte ens av att skriva utan oklara pedofilreferenser. Okay att gubben säkert är körd i huvudet, men håll dig för fan till fakta. Har han brutit mot någon lag? Hur unga var dessa tjejer?

Innan du går och slår ner nästa gubbe du ser på en strand, kanske du ska fundera på detta. Att slänga folks kameror i havet är däremot garanterat ett brott.
Sålunda är du en brottssympatisö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JJ

Jag skriver ju just det... om man inte inser hur fel det är att plåta folk i smyg så är man fan dum i huvuvdet...
Plåtar någon barn så åker kameran i plurret. Du är välkommen att protestera om du vill.

Varför sympatiserar så många av dina läsare honom? Säkert samma personer som tycker att Eklunds nya flickvän verkar vara en smart och trevlig prick.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Jag har inte en aning. För att de med är pervon kanske? Man blir ju nästan lite mörkrädd! :D
Lol förresten för "Säkert samma personer som tycker att Eklunds nya flickvän verkar vara en smart och trevlig prick." Hahaha... klockrent.

Men är folk här helt dumma i huvudet??? Försvarar ni verkligen någon som uppenbart SMYGfotar tjejer på stranden??? Och ja, Jocke, han smygfotar. För du tror väl på allvar inte att han har gått runt och frågat samtliga tjejer på stranden om de vill vara med på bild och sedan visas på nätet? Att det är lagligt har ingenting med saken att göra - det är sjukt! Jag kommer personligen att sitta på gubbfa... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

VÄL rutet! Och välkommet! Äntligen! EN NORMAL MÄNNISKA!

Candy, han njuter säkert om du sitter på honom. Hah..

Att kunna stava säger inte så mycket om någons intelligens. Håller dock med om det hela dock, att det är fel.

Fast ni har inte lagen på er sida om ni förstör kameran, utan kommer få betala personen i fråga. Tror inget liv tar slut p.g.a ett foto läggs ut på flashback eller piratebay. Bilderna försvinner snabbt. Storm i ett vattenglas egentlig... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Caligula

Hahahaha... skulle inte förvåna mig.
Grejjen är ju dock bara att bara för att ett pervo smyger runt ska ju inte folk behöva flytta på sig... bättre att flytta på pervot.

Om behovet finns, är det bara att starta privata stränder, med inträdesavgift och vakter för att hålla folk borta som fotar. Kapitalism när den är som bäst.

Jag tror, att folk kommer vara uppmärksamma i en månad sen är det lika simpelt för den här mannen att fortsätta ta sina foton. Det här är, ännu mer utbrett utomlands dessutom. Sverige är förskonat, antagligen för att det är fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Caligula

ELLER... så jagar man bort alla pervon. Man kan kasta fiskmåsar på dem till att börja med.

Tycker synd om fiskmåsarna...

Pezster 
· Svar till Caligula

Fan... det har du ju rätt i... tänkte inte på det.

Jag kan hålla med att det kan bli problem med yttrandefrihet vs sekretess.

Man ska kunna bada naken utan att det ska dokumenteras, och även urinera i skogen utan att någon påstår att man är blottare.

Man ska även känna sig trygg när går på stranden med en kamera utan att behöva bli misstänkt för att vara en smygfotare. Annars får vi samma debatt som den sk burkadebatten, där folk blir tagna... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Troppus

Jupp. Och sedan kan man ta tag i dessa idioters kameror och slänga dem i havet när deras sociala förmågor inte förstår att de gör fel.

Så det är rätt enkelt egentligen.

Självklart måste man få fota andra människor utan tillstånd annars blir det ju helt meningslöst att ens tillverka kameror. Vill man inte bli fotad topless ska man inte ta av sig kläderna på allmän plats. Samma sak med barnfotografering. Det finns faktiskt killar och tjejer som har fotografering som hobby och tycker om att fota barn utan att bli sexuellt upphetsade. Förmodligen många fler än dom som blir det. Tur att jag har drullef... Visa hela »

Jag tycker att pervot ska straffas. Han borde inte har rätt att ta bild. Ett meddelande till de som är emot Pezster: Skulle ni tycka att det var okej om en äldre person i en motsatt kön tog bild på er utan tillstånd när ni var helt nakna, kläd eller topless? Och bilderna skulle spridas ut på nätet.

Jag skulle bli skit förbannad. FUCK you all som tycker att det är okej att ta bild. Mutherfucker

Ps. Jag är 14 år och jag vet vad jag skriver. ??????

Bra artikel förresten :)

Kommentera