I tidningarna idag står det om Kalle Anka som piratkopierar en skiva. Hans syfte är att tjäna pengar, idén fick han av Knattarna som laddade hem en skiva för de inte hade pengar att köpa den. I sista stund dyker Joakim Von Anka upp i fönstret, hoppar in i huset, hotar Kalle med stämning och en ångerfull Kalle ska aldrig mer fildela.

Hmm... vänta nu här. Joakim beter sig ju som vår lille skinnpajsrättshaverist "Pontan". Kolla in serien under länken här och se själv. Han gör intrång på Kalles mark, tvingar sig in och hotar stackars Kalle. Som tyst ger med sig. Han blir inte ens upprörd över att den där gubben hoppar in genom rutan som värsta gestapoankan. Joakim skulle fått fett med smisk tycker jag.

Och små barn (Knattarna) som blir glada över att de har en plastbit med musik på? WTF? Tydligen är det dåliga tider i Ankeborg... för jag har inte mött en enda unge (även utanför Ankeborg) som lyssnar på skivor längre.

Stackars knattarna... det är dem det är synd om. De lyssnar på cd-skivor! Ring socialen!!! Så kan vi inte ha det!!! Jag tänker på när de går där på sin skolgård... med sina bärbara CD-spelare och alla andra småankorna med mp3-spelare mobbar dem och kastar saker på dem.

Och är det inte konstigt... att i dessa upphovsrättstider, att seriestrippen visas i artikeln? Nej, så klart inte... barnpropagandan måste ju ut! Kosta vad det kosta vill!

Nyheter24 - SvD - AB - SvD - DN -


Skriv en kommentar

Wow..skitbra bild..vill låna den..:)

eko-eko.blogspot.com/

Pezster 
· Svar till Claes

:) Bara ta, ta, ta!!! :D

Jag köper ju skivor...what gives?!

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu

Lyssnar du på skivor? VA?! ÄR DET SANT!?

Kommentera