I Aftonbladet konstaterar man att spikmattor har blivit en succé. Då kommer det andra som vill utnyttja alla stackars människor som fått för sig att en spikmatta är något att ha. Hahaha... greppa nu det här... nu har alla "seriösa" handlare gått ut och varnat att man som konsument ska se upp för "fejkmattorna". De ser exakt likadana ut och är 150 spänn billigare.

Några problem här bara. Vilken seriös handlare kan med gott samvete pracka på folk en spikmatta? Och en fejkmatta? Det är som fejk på fejket liksom. DET ÄR EN SPIKMATTA! Kan man varumärkesskydda en bit plast med piggar på? Det är ju såååå LOL! Hur kan någon med fungerade hjärna köpa en bit plast med piggar på för 500 spänn?!?! Till och med en "fejkmatta" för 350 spänn är ju löjligt dyrt. "Piggarna är utformade enligt en 5000 år gammal princip"... jovisst... det är rena rama turbovetenskapen. Eller hur.

Suck... det sista är dessutom att nu har polisen minsann bestämt sig för att ta itu med problemet med de fejkade spikmattorna. För det är minsann så otroligt viktigt att skydda det första blufföretagets bluffprodukt för mer än ett märke med bluffmattor blir ju jobbigt. "Polisen slår till mot fejkmattor" är rubriken i Aftonbladet. Uhuuuuu!

Allvar... finns det inget viktigare för polisen att göra?



Skriv en kommentar

Vad arg du verkar.

Pezster 
· Svar till Mattias

Spikmattor gör mig arg. Vet inte varför. Kanske jag hade en händelse med en spikmatta när jag var liten... jag vet faktiskt inte... :D

bolagen som säljer spikmattorna täljer guld. Det är därför dom är så pisstoff. Enligt uppgift tusentals i månaden räkna själv? Tycker nog inte att det behöver vara bluff snarare ockerpriser....

Pezster 
· Svar till peter

Eller lite av båda, eller hur!

Kommentera