Ryanair tillkännagav nyligen planer på ståplatser på flygplan. 30 sittplatser blir 60 ståplatser. Det är bra jobbat Ryanair... men inte tillräckligt. Som tur är har jag en bättre idé.


Hade Ryanair varit riktigt seriösa hade de sövt passagerarna, stoppat ned dem små kistor och sedan staplat in dem i flygplanet. Kistorna ska givetvis finnas i olika storlekar. För tjockisar och storväxta blir det dyrare.

Slangar i kistorna stoppas ned i halsen på de sovande passagerarna och sprutar in en "shake" som består av några gamla mackor och kaffe/te.

Bagaget trycks ihop till små fyrkanter i en sådan där maskin som trycker ihop sopor. De små kuberna stoppas sedan in i planet.

Eftersom inte serveringspersonal behövs kan man ta bort pentryt och toaletter och stuva in fler kistor med passagerare.

Piloterna får fjärrstyra planet från marken, på det sättet får vi in ännu fler kistor i cockpiten. Mot en låg avgift kan man få vara vaken i kistorna som är riktade mot fönsterna. Klaustrofobiska människor bör inte nyttja detta alternativ dock.

Eftersom passagerarna får skriva på ett papper innan, där det står att om det uppstår problem med flygplanet så har Ryanair tillstånd att ombesörja annan transport till slutdestinationen. Detta kommer att uppstå väldigt ofta och kistorna åker lastbil, båt och tåg runt om i hela världen. Ibland veckovis försenade.

Ibland kommer kistorna att komma bort dessutom. Detta är inte alls samma sak som bagage tycker Ryanair, eftersom kistorna väcker sin "last" efter en viss tid. Personen kan då inte klaga på att han har blivit "av med sig själv" eftersom i samma ögonblick personen vaknar vet ju personen var han/hon är. Alltså är inget tappat, enligt Ryanair.

Sådär... Ryanair... ni kan skicka en check på 10% till mig när ni är klara med att implementera min idé. Och nej... rabattcheckar på flyg accepteras inte.

SvD - SvD -

Skriv en kommentar

Hahahahahaha! Du är inte klok.
Eller så är det just det du är ;-)

Pezster 
· Svar till Candy

Frustrationsbloggande kallas det tror jag... ;)

Jösses, vad skööööön kommentar...! :-D

Pezster 
· Svar till Viran

:D

Det måste ju bli ännu billigare om man tillåts dela kista med annan resenär. Vem skulle inte vilja det? Önskemål skrives ner på ansökningsblanketten. I framtiden kan jag skryta om att ha delat flight (kista) med Gudrun Schyman (om hon åker Ryanair, jag vet inte) i händelse av att jag glömt kryssa i "åker helst ensam" och hon "åker helst med ung, snygg och icke-snarkande man oavsett ideologisk böjelse"... Visa hela »

Pezster 
· Svar till jonte

Hahaha.. lol! Den idén är värd 5% till från Ryanair... var skickar jag checken!? :D

Om man kapar huvudet och sedan skickar det inkapslat i en sån där balong/airbag (tänk marssond - spirit/opertunity))
Både billigt, plats besparande och säkert (ifall planet störtar)

Pezster 
· Svar till Frank Frankenstein

Problemet är bara att folk saknar sina ben, armar etc när de vaknar. :D

doh, jag tänkte inte så långt.

HaHa, men ärligt talat är det alltid dom Dumma som är emot nya ideer.

För länge sedan blev ju både bilar och telefoner utskrattade. Det finns ju hästkärra och Brev.

Inez Uusman tycket att Internet var en fluga, och ni som är motståndare till alla nya ideer är ju bara korkade.
Vi lever faktiskt i en demokrati och liberalt samhälle. Gillar du att betala 12,000kr för en flygbiljett är värd 1200kr så... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Nizze

Jag ska komma ihåg det när jag går förbi dig med en drink i handen på väg till första klass. :D

Ja, det värsta är att om du flyger med Ryan så går du miste om upplevelsen när planet tappar hjulen. Vilket du får med SAS

sydsvenskan.se/sverige/article276016/SAS-slutar-flyga-med-Dash-plan.html

Kommentera