Nu börjar det dra ihop sig till vaccinering i Sverige. Det slås på trumman om 400.000 sjuka och att samhällskritiska funktioner måste säkerställas. Pfft. Det där tror jag alldeles lagom på. Att jag skulle gå och ta en spruta vaccin, som dessutom gjorts i all hast och inte är fullt ut testat kommer inte på fråga. Att jag dessutom skulle betala för det gör att jag skrattar rätt gott åt det hela. När EU kanske stoppar det hela och när professorer snackar om risker, att det inte är testat ordentligt så känns det lite korkat att gå och spruta in vaccinet i ett helt lands befolkning.

"Tänkbara ovanliga biverkningar kan vara neurologiska biverkningar, kramper, överkänslighet och inflammatoriska sjukdomar, men det är svårt att spekulera i, säger Ingrid Uhnoo."

Mysigt. Nej... gå ni och vaccinera er. Jag tar chansen och ligger sjuk i en vecka istället. Kan vara rätt soft, kanske jag till och med kan feberblogga om när mina vita blodkroppar ger svininfluensan på nöten.

SvD - SvD - SvD - SvD - SvD - AB - DN - Exp -


Skriv en kommentar

Gillar inte den hets som är när det gäller vaccin mot allt.
Några veckor senare kommer rubrikerna om hur bakterier och virus blir resistenta.
Undra varför?!
Ok kanske när det gäller gamla och sjuka ev.

Jag bor i en bubbla, så jag är på det torra..
Tills luften tar slut..

Ur South Park, avsnittet där stan drabbas av SARS.
"Stan, if we don't find a cure only 98% of the town will be left".

Klimathysteri och hälsohysteri är bara ett sätt för FN och deras underorganisationer att legitimera hur viktiga de fortfarande är, trots att deras roll spelats ut för länge sedan. Där har ni en konspirationsteori som heter duga.

För min del är sannolikheten ganska liten att bli sjuk. Jag har aldrig blivit flunsa sjuk, då blir jag inte det nu iheller.

Bra skrivet... bara en massa propaganda för att alla ska vaccinera sig? varför? tänk att hela mänskligheten ska vaccinera sig mot något med så läg dödlighet på 0.3 % mer på www.svininfluensan.com

Bra skrivet :)

Kommentera