Det säljs tydligen spikmattor som folk går och lägger sig på. Vet ni... att det inte hjälper mot ett något är väl ingen överraskning?! Allvar nu? Sitter det någon i Sverige och sätter kaffet i halsen över att spikmattor inte hjälper mot åkommor? Blir folk mer och mer dumma i det här landet?

Spikmattor frigör endorfiner, skriver de i marknadsföringen. Upp till 500 spänn kostar en matta dessutom!

Jaha... vet ni vad? Prova att slå er själva lite lätt i huvudet med en hammare så ska ni få se på endorfiner... eller kamma er med en osthyvel några minuter. Skärp er nu alla flummare därute. Vill ni ligga på en spikmatta så gör det för all del. Men påstå inte att det hjälper mot något. Om ni har ont i huvudet och hugger av er foten är det väl självklart att ni inte bryr er om huvudvärken. Smart lösning det där... verkligen.

Femtio spänn på att de som använder spikmattor har hampakläder, gör regelbundna hemmakokade örtlavemang och lever i skogen på en öde plats. Alltså... det är 2009 och folk går på sådant här... DET är fan pinsamt.


AB - AB -

Skriv en kommentar

Du hänvisar till en artikel där en forskare konstaterar att det inte finns vetenskapliga bevis på att spikmattan har effekt. Det är ok. Du drar slutsatsen att p g a avsaknaden av vetenskapliga bevis, så fungerar inte spikmattan. Det är INTE ok.
Blanda inte ihop begreppen, tack!

Ha, du är skyldig mig femtion spänn. Har du vägarna förbi Malmö, så lämna in dom i receptionen på Turning Torso, där jag bor. Fle... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Fakir

Jag är ju faktiskt en sådan som provar grejjor. Men tanken på att jag skulle lägga mig på en spikmatta är rätt främmande.
Det finns andra saker jag tvivlar över med:
Eldlavemang t.ex.
Klippa håret med syra är en annan.

Pezster 
· Svar till Fakir

Förresten! Så sjukt pretto... "jag bor i Turning Torso"... uhuuuu! :D :D :D
Får ni göra örtlavemang i den byggnaden? Och är det FLERA spikmatteanvändare som bor i Turning Torso?! WTF?
Någon ligger ned på en spikmatta med överkroppen... och då gör det ont... och man vrider sig... AHAAA! DÄRAV namnet på byggnaden!
Jag kontaktar en rivningsfirma bums.

Jag hittade faktiskt en spikmatta hemma för ett tag sedan och tänkte vad i helvete är det som försigår

Pezster 
· Svar till Anonym

Hahaha...

Ditt inlägg är pinsamt.

Självklart uppmanar jag inte folk att köpa spikmattor. Jag har en, och har haft i flera år. Använder den inte regelbundet men nån gång när jag känner för det. Och den hjälper mig att bli avslappnad och även ryggen känns bättre.

Om du själv inte har prövat, hur kan du då vara så säker på din sak?

Pezster 
· Svar till Niklas

För jag är en tänkande varelse 2009. Du är pinsam för du ligger på spikmatta.

definitionen av "meningslös och ointressant" blogg återfinns här.

Pezster 
· Svar till Markus

Hahaha... du är en sådan som ligger på spikmattor :D

Hehe men du har gjort det igen, väckt de förargade småfolket. Själv funderar jag på att köpa en spikmatta, de finns ju i så många fina fäger och med de vita små blommorna som smyckar de fina färgade kvaderaterna utgör de ju ett mycket vackert konstverk att hänga på väggen... eller nåt. :-D

Pezster 
· Svar till Maria

Anslagstavla! Bra idé! Häng upp den på väggen och sedan är det bara att slänga upp papper på väggen... FMACK!

Det är bara att beklaga att det finns så många omoderna människor. Men du är väl en sån som hellre tar vita små piller mot huvudvärk för det har doktorn sagt. Det är omodernt! Hjälper det? ja just då.Biverkningar? JA Där kan vi snacka att vi är manipulerade och att det är enorma kommersiella intressen i vår sk skolmedicin. DETÄR MKT OMODERNT att tro att det som ej går att mäta hjälper... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anonym

Men jisses... en till som ligger på spikmattor

Men seriöst, ligger ni på era egna spikmattor?? Är ni sjuka eller?? Jag har en kanonstor spikmatta hemma, men jag skulle aldrig få tanken att själv lägga mig på den. En spikmatta har man för tusan bara för att kasta andra på.

Dom är skitsmidiga att ha utrullade om man får oväntade besök. När folk snubblar och fastnar i dom så är det bara att rulla ihop dom som en rulltårta som man sen slä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hahahaha... du är ju rikigt på gång idag! :D

Haha, gillar din blogg. slappavmig.blogg.se/

Marie: Hahahahahahahaha, dummaste jag har hört. Ersätta medicin med spikmatta. Bra där.

Pezster 
· Svar till O

Hohoho... jag börjar anar två sidor här... det är vi mot "de som använder spikmattor".

Spikmatteanvändare här. Först gör det lite ont när du lägger dig på den (men du får inga permanenta men eller ärr, som en hammare eller osthyvel skulle gjort).

Sen blir man varmare och man känner hur blodet pumpas runt i kroppen, man hör/känner sitt eget hjärta. Jag har inte lyckats ligga på den i mer än 15 minuter utan att somna på den. Från att ha varit rejält stressad på jobbet. Så... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Mattias

Alltså... man ska slå kärleksfullt lite så där lagom med hammaren... då blir det inte märken!
Endokick med andra ord. Det tror jag man kan få... men att det skulle "fixa" något i kroppen på sikt... DET är direkt löjligt!

Alltså, vad fan har man för nytta av att frigöra endorfiner utan att egentligen vinna nått på det? Det är en sak om du tränar och har chansen att få en sån gudalik kropp som jag har, men att folk följer en tvivelaktig linje där "min rygg bli bra av spikar" är bortom mitt förstånd. Hela grejen och anledningen att ni ovanför använder sånt här är att det är EXOTISKT, något udda... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hahaha... du är inte klok! Vilket vi gillar som fan!
När börjar du blogga?

Dom har helt missuppfattat detta med spikmatta. Spikarna ska ligga neråt så att mattan ligger kvar.

Pezster 
· Svar till Tubtara

Hahaha... det var någon som gjorde fel från början och sedan envist försvarade det :D

LOL, det där var ju riktigt kul, Tubtara ;-)
Det är ju inte så konstigt att man somnar på mattan, det är ju det närmsta alternativet till att dö för att slippa smärtan. Ungefär som när jag somnar hos tandhygienisten.

Spikmattan är ett jävla modefenomen, precis som fula stora vita solglasögon, frisbee och trasiga jeans. Det är jättehippt att ha en spikmatta just nu. Om tre år är det synoymt m... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JB

Just det! De stora vita glasögonen! Var fan kom de ifrån?!?!

Usch ja, dom där glasögonen....... vi hade en snubbe på jobbet som brukade gå runt med såna. Vi spöade han på rasterna och använde psykologisk terror tills han slutade.

En annan sak som jag märkt är att det verkar inne att gå runt med en longboard under armen (lång höghastighetsskateboard). Nu menar jag alltså inte att använda den utan att bara gå runt med en. Ser människor överallt, tjeje... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hahaha.. det stämmer. Ser rätt dumt ut faktiskt.

Kommentera