SPAM... ordet får mig att hoppa till. Det är mycket spam idag och jag hatar skiten. Jag får lätt runt 600-700 mail om dagen som är just det... SPAM. Vet inte varför så många är intresserade av att öka omkretsen på min penis, tvinga på mig Viagra eller sälja på mig doktorstitlar.

Vet ni varför det heter just spam? Jo, det kommer ifrån en Monthy Python sketch där en tant försöker beställa något att äta på en restaurang... men allting innehåller spam (på engelska är allltså spam pressat konserverat kött) och hon kan liksom inte komma undan det. Det är fan spam i allting.

Jupp, spam ÄR äckligt (tro mig) och så vitt jag vet är engelsmännen de enda som envisas med att äta det. Nog tjatat av mig nu. Kolla in sketchen som gav namn till just skräpposten... SPAM. Ett litet stycke Internethistoria helt enkelt.

Gamla goda Monty Python. Man blir glad varje gång. Totalt sjuka snubbar de där. We like.

AB - AB. -

Skriv en kommentar

känner igen det där. får sinnessjukt mkt spam. inte ens 10% av min inkorg som består av mail jag faktiskt är intresserad av att läsa.

Pezster 
· Svar till Anonym

Spam är helt enkelt vansinnigt... vad som är ännu mer vansinnigt är att någon dum fan sitter och köper från just SPAM-mail... annars hade de ju inte hållt på...

Vore kanske bra om nån datorkunnig kunde hacka spammarnas webbsidor? Fast det är ju olagligt så det kan man ju inte göra...

Pezster 
· Svar till JanE

Det är mer eller mindre omöjligt att komma åt... tyvärr.

SPAM är konserverad pressad skinka och ganska äckligt. Uppfanns inder första (eller var det andra..) världskriget och man kunde tro att britterna mest åt det av nostalgiska skäl. Men det har faktiskt skett en nyutveckling! Numera finns även "SPAM-Spread" i butikshyllorna! SPAM blandat med majonäs eller någon syntetisk ersättning och avsett för smörgåsar.
Värdelöst vetande kanske...

Pezster 
· Svar till Småstad

:) Allt vetande är bra!

Kommentera