Att dricka öl på detta viset i Malaysia leder till dödsstraff antagligen.

En öldrickande modell i Malaysia ska få spöstraff och böter för att hon gjorde just det... drack öl på en nattklubb. Än så länge inget nytt på tapeten där inte... vissa underbegåvande länder har ju sådant där för sig. Men hennes uttalande:

"Jag är inte rädd eftersom jag var beredd på att bli straffad från dag ett. De vill använda mitt fall för att utbilda muslimer. Så kör på. Jag vill gå vidare med mitt liv."

Jaha... Det verkar ju rätt... not. Hennes pappa sänker IQ:n några steg till med uttalandet:

"Vi är inte ledsna. Vi är muslimer och jag håller med om att hon måste pryglas. Hon har redan erkänt sig skyldig." Vilken höjdarpappa! Vilken idiooooooot!

Suck... jag menar vare sig det är kristendomen, islam, hindu, bindu eller Pingu spelar ingen roll. Det är samma skit. Jag blir så trött på sådant här. Straffas med SPÖSTRAFF för man tagit en bärs? Enligt någon religiös skitdomstol?!

Jag har inget förtroende alls för folk som går omkring och tror på "gud". För tusan... det är 2009! Vem fan är gud? Jo, en grymt föråldrad snuttefilt som människor gått och suttat på i 2000 år. Dags att gå vidare nu.

Skriv en kommentar

Religion enligt min mening skulle likställas med vilken jävla hobby som helst. Blir precis lika trött på dravlet jag också. Fattar inte människor som inte kan tänka vett och moral själva utan förlitar sig på någon gammal idiotisk skrift som dessutom är hur omoraliska som helst de flesta gånger.

Pezster 
· Svar till Madde

Hahaha... det gillar jag!
"Har du en hobby?"
"Tja... sortera broccoli och kristendom."

Well, eftersom religion innebär att man måste bortse ifrån vetenskapliga principer ( tro på en låtsaskompis men hävda att de andra inte finns, för att nämna en sak ... ).
Så... korkade... jo, vissa i alla fall.

Pezster 
· Svar till cribbon

Hmpf... jag vill gå så långt att säga ALLA faktiskt.

Jag vet inget mer korkat än svenskar som på allvar tror att de råkar vara smartare än världens 5 miljarder Gudstroende. Som tror att varenda religiös persons individuella Gudstro kan lastas för all världens politiska och internationella maktmissbruk. Det är faktiskt bara några få miljoner i Skandinavien som har fått för sej att hela universums uppkomst utan tvekan kan förklaras med "det måste bara ha hänt... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Kristna Sofia

Förr i tiden trodde folk på asagudarna. Du vet... en snubbe med hammare bland annat som gjorde så det åskade...
Nu vet vi bättre.
Så ursäkta mig, men jag anser fortfarande att det inte är speciellt smart att tro på sagor.
Jag förväntar mig inte speciellt mycket av dig... eftersom du uppenbarligen är religiös.
Det är som om jag skulle försöka förklara hur fjärrkontrollen fungerar fö... Visa hela »

Förr i tiden var det encelliga djur. Sedan kom väl typ Jesuspappan och Jesus själv. Lite avstick här och där, så har vi sedan Scientologerna. Men ha ej misstro, nästa stora är Flygande Spaghettimonstret: www.venganza.org/

Pezster 
· Svar till Peszter

Hahaha... jag har med sett det där flygande spagettimonstret... ett måste att kolla in :D

Muslimer vill dela ut spöstraff mot öldrickande och det innebära att de religioner som islam vill utrota är lika dåliga? Det är som att säga att socialismens syn på skatter och bidrag innebär att alla politiska ideologier är skit.

Det finns endast en sak mer korkad än dogmatisk islam och det är dogmatisk ateism. De är båda lika inkonsekventa, generalistiska och självrättfärdiga.

Pezster 
· Svar till Pontus

Jag riktar absolut inte kritik mot en religion... utan lika mycket mot ALLA religioner. En tro på gud är likvärdig en tro på... tja... gubben i månen enligt mig. Lika illa allihopa med andra ord.
Och jag står fast vid att jag inte tycker det är så smart att tro på sagor.

Kristna Sofia
Nu gjorde du självmål, ditt inlägg är rätt så korkat faktiskt. Om något är sant mäts inte i hur många som tror att det är sant. Förr i tiden så trodde många att jorden var platt, var jorden platt då? Nej, så klart inte.
Under medeltiden så var den förhärskade tron på att solen roterade runt jorden, minst en människa brändes levande på bål fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Q

Erhm... jag kan inte annat säga än... jag tycker som Q ovan. Klockrent.

HAHAHAHAHA......HAHAHAHAHA!! Shit vilken kommentar "Jag vet inget mer korkat än svenskar som på allvar tror att de råkar vara smartare än världens 5 miljarder Gudstroende". :D haha!! Tror du allvarligt att det bara är en "handfull" människor världen över som inte tror på GUD??? Finns du verkligen på riktigt?

Hahaha, och sen din kommentar om att vi anser att "det måste bara ha hänt utan att nå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

"... flera skoper mer häftig än vad du är" - LOL!
Slutcitatet från Terry Pratchett är sjukt bra!
Som alltid... klockrent!
Så... när kommer gästblogginlägget till min mailbox? :D

Vad är det som gör att ordet "respekt" alltid kommer upp när man pratar om religion? "Respektera andras tro" får man alltid höra så fort man ifrågasätter någonting. Om jag säger att jag tror att enhörningar är våra skapare (fast de vågar inte visa sig för de är rädda för flugsvampar, såklart) och att man måste kasta sten i huvudet på alla diabetiker man träff... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Fredrik till Sofia

Hahaha... nu fick jag en idé. Jag skriva en riktigt skum bok... gömma den i en grotta någonstans. Kanske muta Nasa så de lägger den i en krater på månen.
Kan bli riktigt intressant...

Vad händer i Sverige om man använder cannabis? Är inte detta samma sak?

Pezster 
· Svar till Tja

Oj?! Ger vi spöstraff till cannabisrökare? Allvar? Är du på riktigt?
*host*
*säger med riktigt pedagogisk röst*
Nej... det är inte samma sak.

Religiösa pratar alltid om att man ska respektera deras tro... Däremot så finns det i nästan alla religioner ett budord/lag/regel/påhitt att man INTE ska respektera några andra religioner eller gudar än just sin egen. Det får mig att skratta varje gång.
Religion ska kanske inte förbjudas men det ska likställas med frimärkssamling i rättigheter. Det är inte en mänsklig rättighet tex..

Pezster 
· Svar till Mackan

Jag håller med.

Jag har traffat ateister som ser sin livsuppfattning som just det - en livsaskadning. Det ar oerhort intressant att prata med sadana, for att gora jamforelser pa hur en livsaskadning rent praktiskt paverkar ens dagliga liv, t ex det satt varmed man fattar beslut (i manga fall finns likheter). Men sa fort en person anser att deras livsaskadning ar ren sanning och vagrar ens forsoka forsta en annan, fungerar inte detta langre. OAVSETT livsaskadning, bor odmjukhet finnas med i bilden.

Pezster 
· Svar till Polaris

Tror någon på gud kan jag inte... inte ens om jag försöker... ta dem på allvar. Sorry.

Om det nu är straffbart att dricka öl. Då förstår jag inte varför det säljs alkohol?

Korkat att tro på nån gud som på nått sätt skulle vara inblandad i allting. Korkat.

Pezster 
· Svar till Pimli

Haha... precis.

hm.. jag citerar min far: "fullstandig kunskap ar den okunniges privilegium" ;)

Det roliga är att vi alla är ateister, ÄVEN de troende!
Fråga en kristen om de tror på Allah, eller fråga en muslim om han tror på Gud. Svaret blir tveklöst NEJ! Det är enbart indoktrination från dag ett som avgör vilken religion man tillhör. Jag ställer alltid frågan om de religiösa tror att det är en slump att vi är kristna i väst eller tillhör den islamiska tron i mellanöstern. Har al... Visa hela »

Ulf fick mig att tänka på denna: www.youtube.com/watch?v=6mmskXXetcg

Spännande är att troende måste samlas en gång i veckan för att bli övertygade av någon pratglad gubbe att det de tror på är rätt.... Om det nu var så att det fanns en gud, skulle det räcka att leva med det och tro i vardagen istället för att samlas under sektliknande former varje söndag. Fast de som vill tro, får ju tro. Jag väljer att INTE göra det.

Pezster 
· Svar till Krister

Fan, vad skönt. Jag är alltså inte ensam.
Bra där.

Fast, nu börjar ju folk tro på andra saker istället: medium och annat har ju praktiskt taget tagit över religionens roll alla fall i västvärlden.

Det är väl svaga individer som vuxit upp i ett inte så religiöst samhälle...

I USA (ett undantag) har de väl knappt sådana program (medium etc)? Och titta där; de är superreligiösa!

Nej, religion kan vi vara utan.

Det är lite r... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Lolipop

Precis så... finns inget värre än troende människor som tittar på en och säger:
"Naaaw... du ska få se"
Det störiga med det är att om jag har rätt... och det inte är något alls efter döden... så kan jag inte gnida det i ansiktet på dem.
Om de har rätt så får man höra det i evigheter.
Fast det spelar iofs ingen roll. Eftersom jag har rätt.

Kommentera