Arbetare in action.

Politik måste vara det tråkigaste som finns. Idag har man alltså hängt upp sig på att det inte finns en enda "arbetare" i partitoppen hos moderaterna. Jisses.

Jag är fan en arbetare... för jag arbetar. Vem är inte en arbetare? Menar de att de finns för mycket sjukpensionärer i toppen? För mycket socialbidragstagare?

Alla som arbetar måste ju vara just det... arbetare? Eller?

Handen på hjärtat nu... är det så att ni egentligen menar folk som jobbar med - enligt er då - lågstatusjobb? Det är inte så rätt. De kanske är upptagna med annat för att få livet att fungera istället för att hålla på och bjäbba tillsammans med övriga snackepellar inom politiken.

Det enda jag undrar över är om politiker egentligen är ett riktigt jobb? Med tanke på vad som händer i landet så verkar inte det som det krävs speciellt mycket för att bli just det - politiker. Snarare tvärtom.

Hört hos arbetsförmedlingen:

"Men nu har det gått fem år sedan du jobbade sist. NU jävlar räcker det. Du ska ge dig in i politiken. Det är där vi stoppar in hopplösa fall."

Innan någon ger sig på mig. Nej, jag är INTE moderat. Jag är Piratpartist... vi bryr oss om viktigare saker än sånt här.


AB -

Skriv en kommentar

Haha nej du. Att moderaterna kom till makten är ju en skam i sig.

Pezster 
· Svar till Sara

Ja, det tycker jag med. De har kört lilla landet Sverige i häcken några år nu.

Helt klart har politiker försnillat från dessa arbetare under alltför många år där det måste vara ett fantastiskt yrke som politiker att vara avlönad av dessa arbetare och samtidigt sparka dom i ändan !!.Arbetare men ej Sosse , Moderat eller Piratpartist när jag vill ha betalt för produkten jag tillverkat.

Kommentera