Jag upprepar...

BOJKOTTA IDIOTERNA!

Monique Wasted har verkligen inte koll. Saxade detta från SvD under rubriken "Film- och skivbolagen tänker slå tillbaka mot Pirate Bay" (fniss... jojo... rallarsvingar i luften, typ):

"- I internetsammanhang är ett dygn oerhört lång tid. Att styra om trafik tar inte många minuter, jag gissar att det är många som sagt nej på vägen." Monique Wasted

Erhm... nej? Det tog fem timmar (för mig) att åter se siten. Nu använder jag OpenDNS så det är ju inte så konstigt. Byt till det så är ni med på banan. :D

– Vi har spår i Sverige och hanterar dessa just nu. Budskapet är att följa de principer som kommer till uttryck i tingsrättens beslut.

Om en operatör i Sverige ändå skulle förse Pirate Bay med uppkoppling så kommer filmbolagen som Monique Wadsted företräder processa mot dem.

Hmmm... till och med jag vet var de har sin nya uppkoppling. Kan till och med bli dagens LOL när det kommer fram. Vi får se. Lycka till. Bränn mer pengar bara!

En sak slår mig dock... det här måste kosta hur mycket som helst!? Ska det finansieras av att filmer, musik etc ska bli ännu dyrare? Om alla pengarna lagts på att ta fram bra alternativ... hade vi inte redan varit där då? Jag tror det. För kom inte och inbilla mig att TPB är olaglig idag i sig själv. För det är den inte. Att påstå det är dumt... för då säger man i samma veva att Google är olaglig den med. Ni vill väl inte verkade korkade? Bra. Allltså håller ni med mig.

Fast å andra sidan hade vi inte kunnat njuta av att en korkad bransch med korkade människor liksom äger sig själv stup i kvarten om de förstått det från början. Det är så roligt att jag sitter och äter popcorn när jag läser om allting.

Ärligt talat... det är bättre än bio! Och gratis!!!

SvD - PP -


Skriv en kommentar

Instämmer ... filmer som kommer från hollywood är genuint skit .. palla se det .. men vad som kostar mest att producera är just inte filmerna . .det är den meningslösa kamp mediaindustrin just nu för .. är mycker med roande och samtidigt tragiskt än någon film de någonsin skulle kunna skapa och ta hutlösa priser för . ....Kämpa på, bränn pengar .. för allt i världen producera inget värt att betala... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JudaZ

Jag tror jag sett EN film på 50 som jag betraktar som sevärd.
Sanslöst.

Kommentera