Läste ni om kattmördaren i Lerum? En fullständigt störd fan som inte bara plågade och mördade djuren... han skrev brev till ägarna och berättade i detalj vad han hade gjort med deras husdjur.

Hur man nu kan bli så där totalt felkopplad i huvudet förstår jag inte. Givetvis kan inte en sådan sjuk person få gå omkring och njuta av anonymitetens slöja. Han är outad, med bilder och utdrag av han uttalande på nätet, på länkarna nedan... men jag varnar er. Det är totalt sjuk läsning. Hoppas de låser in honom för alltid. Jävla psykopathelvete.

Kattmördaren - Politiskt Inkorrekt

Outningsblogg - FB Detectives

Jag fattar inte varför vissa babblar om vård. Vård kostar pengar. Mina skattepengar. Staten kan köpa ett stort hus med taggtråd runt där vi låser in idioterna. Vård... pffft! Heeeeell no!

AB - 24 - 24 - AB - AB - AB - GT - GT - SvD -

Skriv en kommentar

Sanna mina ord , en riktig liten sadist.Han kan ju passa bra som Allianspolitiker. :)

Pezster 
· Svar till Shadow

Han passar bättre som inlåst fånge.

Bara jag som DIREKT tänkte på denna när jag såg honom?
all-funny.info/wp-content/uploads/2008/06/birth-of-super-villain.jpg

Pezster 
· Svar till Fredrik

Hahahaha... han ser ju inte riktigt rätt i huvudet ut :D

Önskar den jäveln får brinna i helvetet på jorden. Skiter fullständigt i att han mår dåligt, hoppas han kommer må dåligt hela sitt liv, sadistunge.

Pezster 
· Svar till Madde

Precis så! GO MADDE!
:D :D :D

Han lär skickat till rättspsykiatrisk klinik direkt efter rättegången. Bara en kvalificerad gissning från min sida.

Pezster 
· Svar till Ola

Jo, säkert. Efter en liten utvärdering och några månaders behandling så är han ute igen. Helt sjukt. Lås in... glöm bort.

Frågan är hur "botad" man kan bli från empatilöshet och allt han lider av. Efter att ha läst det han skrivit på Flashback osv börjar jag faan tvivla på att den killen kan bli frisk.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Han ska inte bli frisk. Vi ska inte ens försöka, för vi ska inte spendera en enda spänn för mycket på sjukot. Han ska bara låsas in. Och straffarbeta för maten.

Hoppas han tar sitt liv det kräket, världen hade blivit en bättre plats.

Jag tycker alla drabbade djurägare alla som vill skall få använda hans brev som underlag och sätta ihop ett litet potpurri av tortyr att utsätta fanskapet för. Enda rätta.

Pezster 
· Svar till Emil

Grymt bra idé? Var skriver jag på?

hoppas han får lika behandling som djuren fick!!!han ska lida här på vår jord,som han kommer att lida i helvetet!!!!efter tusen år har han sonat sitt brott!!!!!!!!!!!!!!

Pezster 
· Svar till raul

Jag tror hans liv är rätt fuckat. Vilket är precis som det ska vara.

Döms man till vård så är inte det en frigång i sig! Det är på intet sätt en semester, vilket jag anar i dina ordalag att du antar..?

Jag kan i egenskap av vårdare på riksintaget på rättspsyk i växjö försäkra dig om att så inte kommer bli fallet. Om man har en så komplex och farlig sjukdomsbild som benämnda herre högst troligen har så har man också ett enormt stor beho... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Ola

Hur ska den här sjukskallen kunna dömas till vård? Han har plågat djur... det blir väl någon form av straff för det... men han kommer vara ute snart igen. Då är det nog en smart idé om han gömmer sig.

sen får du ha lite sympati. Jag vet att killen har diagnoser.

Pezster 
· Svar till Anonym

Nope... ingen sympati mer än att han ska ha en cell med tak över huvudet. Och lite mat... ibland.

Ställer väl en motfråga då, eftersom du så uppenbart inte vill inse. Varför skulle man inte kunna dömmas till vård för att man har plågat djur? Om han nu genomgår en RPU, vilket jag gissar på lär ske med tanke på omstädnigheterna i fallet, så lär den isåfall utvisa en förhandstitt på hans problematik. Och nej Pezter, man kan inte lura sig igenom en riktig RPU. Man kan heller inte bli dö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Ola

Du kan kräka ur dig hur mycket du vill. Eftersom psyksjuka springer omkring och mördar barn, våldtar och misshandlar på daglig jävla basis så är det klart jag idiotförklarar hela systemet. RPU, CPU eller andra bokstavskombinationer förändrar inte det faktum.
Varför i helvete skulle jag ta en anställning och jobba med psykon? Jag är inte ett jävla dugg intresserad. De ska bort från gatorna bara.
Jisses... lyssn... Visa hela »

Tja, fungerar rättspsyk som vanliga psyk lär han ha det rätt bra. Massor av flumkonversationer och en jävla massa knark på det. Bara att tacka och ta emot ju!

Pezster 
· Svar till Jesus

Psykvården är ett stort skämt. En gång låste vi in dem.. sedan... för inte så länge sedan... beslöt någon idiot att pryksjuka skulle få gå fria. Knäppt.

Om man börjar med att mörda djur så blir det någonting mer av det. Det kommer att sluta med att han mördar människor. Han är ett psykfall. Det kommer inte sluta bra.

Pezster 
· Svar till Yasmine

Just det. Man vet ju hur det brukar bli... rätt många seriemördare började sin karriär med att öva på djur. Sjukt.

Jasså? Så om man mår dåligt då får man mörda andra? HAHA! åå nej. De är ingen ursäkt! Han ska i fängelse!

Pezster 
· Svar till Yasmine

Så det ryker om det.

Emil du har så rätt. Han ska få vara med om samma saker som dom han har mördat.

Vad är det man ska förstå Ola?
Han har gjort fel. Han ska in bakom lås och bom! Det är ingen skillnad mellan människor och djur. Han har tagit någons liv!

Pezster 
· Svar till Yasmine

Man ska inte förstå sjukon. Man ska låsa in dem.
Ola kommer lära sig det så småningom.

Det hoppas jag, för de han påstår är helt fel.
Det är inte synd om honom någonstans.
även om det är ett djur som dom flesta människor ser ner på så är det fortfarande ett liv, precis de som vi har. Skulle han ha mördat en människa så skulle han åka i fängelse på en gång utan problem. Varför ska det vara en sådan skillnad när det gäller djur?
Det är ju fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Yasmine

erhm... rätt hårda ord. Håller inte riktigt med dig... rätt många på slakterier skulle sitta i finkan då.

Jo jo, Hehe :P Men nu tänkte jag på i sådana här fall. För mat de behöver vi. Och de är inte djurplågeri där heller.

Pezster 
· Svar till Yasmine

:D
Då är jag med.

Och hårda ord ska det vara, för de kan få folk att tänka till.
Men föda ingår i våran natur, även om vi inte skulle ha slakterier så skulle vi vara ute och jaga precis som dom andra djuren. Men de är naturens gång och ingen mördare som mördar för skoj skull, de är för att vi ska överleva.

Hårda ord här! och jag håller faktiskt med. Han har utsatt djur och deras ägare för den grymmaste tortyr. Öga för öga, tand för tand... kasta honom till utsvultna tigrar!

detta är verkligen från djupet av mitt hjärta - jag hoppas att han brinner i helvetet. mer vill jag inte säga för jag är så jävla förbannad och ledsen.

Hans namn är Joel Benjamin Ander och spelade i Bäst i Sverige! 2002.

Vilken sjukjävel.. Han heter Bernando123 på Flashback

här e bild på aset i25.tinypic.com/fykilu.jpg

Att döma av din inställning till uppenbart psykiskt sjuka verkar du lida av en empatistörning. Uppsök psykolog (eller taggtråd då...)

Pezster 
· Svar till Jesper

Psyksjuka har jag inget till övers för. De ska sitta instängda. Ska du verkligen försvara sådana här människor? Säger en del om hur du fungerar faktiskt.
Jag har rätt.
Trist bara att idioter som du låter psykon springa ute och skada folk... det gör dig till ett sjuko med i mina ögon. Som jag brukar skriva i sådan här fall:
Idiooooooooot!

@Pezster
Borde inte de verkligt farligt sjuka människorna fängslas, de som ligger bakom tusentals dödsfall varje år!?
Eller gör du skillnad på sjuk och sjuk!?
Ett rättssystem med dödsstraff verkar förråande, USA som många tycks tro är så trevligt är ett bra exempel. Ju hårdare straff man utdömer ju råare och mer hänsynslösa blir brottslingarna! Det blir en ond spiral, dessutom ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Pelle

Hahaha... är du sinnessjuk och nervös eller?
Kattsnubben ska självklart låsas in. Jag tycker han ska sitta där utan chans att komma ut. Känns bättre om vi låser in dem... vi har gjort det en gång i tiden.

@Pezster nej, men ditt aggressiva sätt är ganska tydligt. Visst kan han spärras in, men då bör du nog också spärras in, du verkar inte vara riktigt frisk faktiskt.

Pezster 
· Svar till Pelle

Lille Pelle... starta en klubb istället där du och dina likar kan umgås.

helvete vad less jag är på alla ryggradslösa kräk som daltar med alla psykfall..och se hur bra det går! - våld mot dem löser alla problem..pedofiler som kvinnomisshandlare och djurplågare
"oskyldiga människor"?? go fuck yourself...

Hörre du Pelle, så som du låter själv så är du inte så mycket bättre själv.
Och läsa på är någonting som jag har gjort kan jag lova dig. Det är du som lär börja tänka till lite innan du öppnar din mun och yttrar dig. Det ska inte vara någon skillnad, dom kollar ju alltid på folk som mördar varför dom mördar, och de är inte alltid som dom äns vet varför dom... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Yasmine

Det där var ord och inga visor.

Hehe, Jaha? Så om kattmördaren spärras in så ska Pezster också bli det? Haha, Du hör väl själv hur det låter.
och Jasså, så om man blir arg på någonting som är fel och har sina kommentarer om det så är man inte frisk i huvudet?
de visste jag inte, i sånna fall är det många som ska låsas in.
Att bli arg är en helt normal reaktion. Finns inget fel med det. Att vara aggre... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Yasmine

Tack där, Yasmine. Ett tag undrade jag varför jag ska sitta i finkan. Blev ju nästan nervös.

Det är lättare att vara kall och hård när det inte är ens syster eller bror man pratar om. Tycker inte att någon här i bloggen verkar ha tänk över saken särskilt ordentligt. Dock förståligt med tanke på att jag också, spontant vill ***** honom. Men med lite eftertanke är han sjuk och det skulle inte bli så bra om han låses in och kommer tillbaka med samma störning. Är man ändå realist... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anni

Det går liksom inte att försvara honom. Vårda en som som han känns som bortslösade resurser. In bakom lås och bom bara. INTE ute bland folk.

By the way.. problemet ligger inte i att vi ger psykvård, utan i vilken vård vi ger och när, och hur. För att ge god vård (i rätt tillfälle) behövs kunskap och en stor sammhällsinsats (vet man att någon är självmordsbenägen, deprimerad, utsatt för incest eller andra typer av övergrepp/visar symptom på en psykiskt sjukdom är det vår gemensamma, mänskliga skyldighet att ingripa,sett ur ett etiskt p... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anni

Släkt och vänner lär ju ha märkt att det inte stod rätt till... oavsett.. när man märker det. Så låser man in dem.
Enkelt.

Det stämmer att man främst måste försvara sig själv och sin familj. Nej, en ond handling kan inte försvaras, endast förklaras.

Pezster 
· Svar till Anni

Kanske den kan förklaras... det kräver iofs att någon faktiskt tar sig tid och VILL förstå.

Jag är dock kritisk till att det finns så enkla svar på en så komplex fråga. Men jag respekterar din åsikt.

Pezster 
· Svar till Anni

Vi tycker olika. Och det är ok. Tack för det och tack för dina kommentarer!

Fruktansvärt att utvecklingstörda individer får gå lösa och göra så här hemska saker mot värnlösa djur! >.<

Personligen anser jag att sådna här mongon skulle man ge nackskott och sedan flå dem för att göra skor av deras hudar som alla underbara djur kan tassa omkring i så de inte smutsar ner sina tassar! Murrr! =^_^=
Deras kött kunde bli mat åt djuren!

Jag har inget medlid... Visa hela »

Även lilla Hässleholm har djurplågare!

Karl Fredrik Sahlin alias "Salle" bode tidigare i Hässleholm och har nu flyttat till Vinslöv, (Redneck City :p ) Fredrik har också gjort vidriga saker med katter.

Eniro> personer.eniro.se/query?referring_what=wp&what=wp_profile&ps_id=per_6022970&name=Karl%2BFredrik%2BSahlin&search_word=Fredrik%20Sahlin&geo_area=H%E4ssleholm

Fredrik har gjort vidrigt j*a djurpl... Visa hela »

Håller med förbannad, petzer och yasmine.
Det är dags att införa dödstraff på djurplågare!

Folk borde ha rätt att skaffa skjutvapen för att skydda sina djur och införa parkrangers som skyddar rävar och vargar från rovdjurshatare som Lars Ohlsson t.ex.

/Anonymus

Kattmördaren hade blivit fin som en matta så vi kan trampa på honom! lol ^_^

/Anonymus

Man borde skapa ett konto där folk kan skänka pengar som går som belöning till dem/de som lynchar djurplågaren när han släpps ut.

Kommentera