Så var det dags igen. Ännu ett pedofiläckel har gripits, den här gången i USA. Som vanligt har pedofilen en helt fucked up bild av sig själv och sina handlingar. Han sa:

"– Om jag berättar historien om vad som hände i huset så kommer du att bli väldigt imponerad, säger kidnapparen Phillip Garrido i en telefonintervju."

Vilket även passar ihop med alla andra uttalanden av pedofiler. Det finns pedofiler som inte än har gjort något utan går och fantiserar. De försöker förtvivlat rättfärdiga sina tankar. Vissa av dessa psyksjuka idioter tycker att det är en "läggning" och att det är ok, så länge de inte gör något. Idiotiskt. Titta på uttalandet ovanför en gång till. Läs sedan uttalandet från en av de där pedofilbloggarna i Sverige kommit med (inte så långt ifrån att bli outad dessutom enligt vissa källor):

"Inför framtiden hyser jag framför allt, såsom den hopplösa dagdrömmare jag är, en vision om vad jag skulle vilja erfara. Jag drömmer nämligen om ett samhälle där jag, efter en fyra år lång lärarutbildning, skall kunna kyssas ömt och älska med mina närmaste elever – och efteråt röna föräldrarnas tack, för det goda jag gjort för deras barn!"

Jag anser att samhället ska agera med full kraft mot sådana här kompletta sjukskallar. Inte ha debatt, inte acceptera och absolut inte låta dem kalla det för något så normalt som en "läggning". Så fort vi identifierar en pedofil ska den jäveln direkt in bakom lås och bom. Ja, med en snabb sväng inom sjukhuset för kastrering så klart, ifall aset skulle rymma.

Om ni undrar när de isåfall skulle släppas ut eller hur vården skulle vara utformad kan jag berätta a) ALDRIG och b) Vård? De är inlåsta. Alltså är problemet över.

Som jag sagt innan... man måste vara människa för att kunna åberopa mänskliga rättigheter.

AB - SvD - SvD - DN - Exp - Exp - GP - SDS - AB - AB - SvD -

Tidigare - 1

Skriv en kommentar

Men uppenbarligen måste man inte vara pedofil för att vara en idiot. (eller ja det uppenbara kanske rör en latent pedofil då.)

Pezster 
· Svar till profanum_vulgus

Hahaha... vad yrar du om. Jag tolkar det som om du är en latent peddo som tagit åt sig. Bra.

Vi kunde tjäna ngr slantar på dom också. Tänk, det måste finnas något land i världen som spisar människotestiklar, ty man äter ju fårtestiklar. Skillnad egentligen? Pedotiklar kunde det ju heta. Storsäljaren från skandinavien (vi kan ju undvika "sverige" i marknadsföringen). Seriöst, vilka jävla as, man blir så förbannad att det är svårt att fokusera. Det KAN inte finnas något b... Visa hela »

Pezster 
· Svar till jonte

Hahaha... tack för arg kommentar. Det är som du säger... man blir så förbannad att det fan är svårt att jobba.
Jag ringer Scan direkt och kollar om de är intresserade :D

Gå till roten med detta dvs, hjärnan.

Reinkarnera Walter J. Freeman och hans världskända "lobotomobile" och skära bort det sjuka.

Pezster 
· Svar till Peter

en.wikipedia.org/wiki/Walter_Freeman_%28neurologist%29

Hade jag inte en aning om. Alltså... vilken galning. Perfekt för peddosar!

Finns bara ett ord att tillägga i debatten: TVÅNGSKASTRERING

Pezster 
· Svar till Madde

Exakt. Bra där.

Hahaha... lille Olle... synd om dig då. Din lilla dynga kommer inte ut här på bloggen. Men tack för IP-numret.

Pezster 
· Svar till Pezster

Lille Olle och liknande. Jag har mer koll på nätet än vad ni någonsin kommer att få... hahaha... vänta och se bara... Proxysurf och liknande är en väldigt klen sköld...

Hallå där. Du verkar vara väldigt arg, och det kan man ju förstå. Men om det dyker upp en person med pedofil läggning som frivilligt går med på kemisk kastrering och sedan lever ett asexuellt liv, kan han slippa bli inlåst i din källarhåla då?

Pezster 
· Svar till August

Kanske. Vet faktiskt inte hur kemisk kastrering går till.
Jag var arg som fan när jag skrev det här inlägget.

Kommentera