Ett otroligt liv om organhandeln i Israel. Läs ursprungsartikeln här.

Staten Israel förbryllar mig. Om man inte håller med Israel är man direkt antisemit. Ordet "antisemit" förbryllar mig med. Varför har de ett eget ord för folk som ogillar dem? Räcker det inte med "rasism" kort och gott? Det fungerar för oss alla andra. En jord - ett folk tycker jag.

Staten Israel: "Vi tänker oss att vi ska göra så här..."

Världen: "Nej.. Det låter inte rätt."

Staten Israel: "AAH! Ni är antisemiter!!! Ni hatar oss!"

Världen: "Vad fan yrar ni om? CHILLA för helvete!"

Ibland är kritik just det... kritik. Enkelt. Svara på den istället för att bli hysteriska och komma med grundlösa beskyllningar. Jag vet inte hur yttrandefriheten fungerar i Israel... men uppenbarligen inte likadant som i Sverige.

Skäms på ambassadören förresten. Snacka om att fjäska in sig. Låt staten Israel istället besvara kritiken från artikeln ovan. Låt de bevisa att det isåfall inte är sanning med organhandeln. Det är det enda rätta. Har de rent mjöl i påsen ska väl inte det vara så jobbigt.

Och innan ni lackar ur på mig... jag bryr mig inte om vilket land ni kommer ifrån. Ni är människor, det räcker för mig. Alla är lika. Fast... jag måste ju erkänna... är ni religiösa... tror ni på en gud... oavsett vilken... så kommer jag inte lyssna speciellt mycket på er.

SvD - AB - AB - AB - 1 - AB - SvD - SvD -

Skriv en kommentar

ingen nyhet att israel stjäl organ...

Israel dödar Palestinska pojkar och stjäl deras organ för transplantationer!
Källa :
1- Ockuperade Jerusalem: 9 Januari, 2002 (IAP News www.iap.org/)
2- Resumen News Service www.nodo50.org/resumen
3- UNITY NEWS
Israel erkände av taktiska skäl på Torsdagen att doktorer vid Israels rättsmedicinska institut (Abu Kabir) hade avlägsnat de vitala organen ur tre palestins... Visa hela »

Varför hänvisa till antisemitism? Jo, därför att det fungerar. Även denna gång.

Pezster 
· Svar till Urban

Precis.

Varför skall Israel behöva bevisa sig oskyldiga?! det är ju det som är så jävla bullshit. Det är Aftonbladet som tar upp hela skiten, och det är därför upp till dem att bevisa det. Men de har inga bevis. alls. Som är Aftonbladets Modus Operandi. Alltså det vanligaste sättet som de skriver sina artiklar på. Och därför är man ju upprörd i Israel.

Men visst, tillhör man ett folk som blivit fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Thomas

Hörru... eftersom de nu blivit förföljda så länge så kanske de borde bete sig lite annorlunda? Staten Israel är en jävla mästare på internationella självmål. Gång på gång.

Nina....*seriös* källhänvisning går till så att man länkar DIREKT till artikeln man citerar, eller redogör för artikelns namn, författare och publiceringsdatum. Att bara hänvisa till tidningen där man har läst det är lika oseriöst som Aftonbladet, som precis som du säger "jag hörde/läste det någonstans". Mao, det du skriver är lika grundlöst som det aftonbladet skriver.

Varf... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Thomas

Är det verkligen helt grundlöst? Ingen rök utan eld brukar det heta.

P.S. Nina...föresten vad fan är det för jävla bevis:

""Jag kan inte säga med säkerhet att någonting sådant (att man avlägsnade organen) inte hände."

Häng med här Nina...the absense of evidence is not the evidence of absence. Som man brukar säga. Alltså..hälsoministern är inte 100% säker när han blir tillfrågad om incidenten och du håller fram det som BEVIS?!?!... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Thomas

Inte bevis kanske... men tillräckligt för att Israel BORDE bemöta frågorna som uppstod.

Räknas min enhörningstro som en religion? I så fall är jag antipezsterist.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Weeee! Jag fick ett EGET ord för de som avskyr mig! Fast jag gillar enhörningar... vill ala enhörningar döda mig nu? Eller hur fungerar det?

Instämmer till fullo med ditt inlägg!

"Låt de bevisa att det isåfall inte är sanning med organhandeln. Det är det enda rätta. Har de rent mjöl i påsen ska väl inte det vara så jobbigt."

Det låter ju rimligt..."Jag hörde att Pezster våldtog 3 damer en lördagkväll." Borde åtalas för detta, du har väl rent mjöl i påsen så är väl chill? Inte skulle väl du ta illa upp om du blev stä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tedurur

Vem har sagt att Israel ska åtalas? De borde väl kommentera det?
Sedan är det lite kul att din hjärna ska göra liknelser som inte alls håller.
Länder är länder och individer är individer.
Typiskt kasst försök till retorik.
Pinsamt.

Vad är det i liknelsen som inte håller? Visst jag drog den en aning in absurdum men principen är fortfarande den samma. "Länder är länder och individer är individer" säger du, så det är helt ok att fara med osann propaganda bara för att det är ett helt land? Du ser inget fel med sådant som skrevs under 30 talets Tyskland för det vara generaliserande och inte om en individ?

Pezster 
· Svar till Tedurur

Men hur vet JAG att det är osann propaganda? För att du säger det? Det är just DÄRFÖR dialogen måste finnas där och frågorna måste svaras på.
Eller ska vi ta Israels ord på att det inte är så? Det fungerar väl ändå inte?
Sluta genast med ditt tjat om Tyskland etc... det går inte att komma gnällande med Tyskland varje gång någon ifrågasätter.

Du är en sann antisemit och judehatare. Det är sorgligt att se. Jag har följt din blogg många år och alltid tyckt om det du skrivit, men nu går du för långt. Jag kommer inte följa din blogg längre. Du tappar läsare när du skriver hatiska saker. Öppna ögonen och lämna hatet! Israel vill bara fred, det är araberna som vill slåss. Araber och muslimer är aggressiva fundamentalister och Islam borde för... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Besviken

Hahaha... jag visste det. Det var bara en tidsfråga innan någon som du kom och gnällde.
Jag hatar ingen faktiskt. SKULLE jag tycka illa om någon har det aldrig att göra med var de kommer ifrån, vilken hudfärg etc utan BARA på grund av deras handlingar.
Det är helt rätt, du bör absolut sluta läsa min blogg, speciellt efter du kläcker ur dig att jag är rasist.
DU är en rasist som uttalar dig så gener... Visa hela »

Om man vill vara ifred är det inte, vad jag kan räkna ut, lägligt att bosätta sig där andra redan bor. Bara en tanke...

Pezster 
· Svar till Fredrik

LOL

Sen kan man inte göra annat än att sucka åt "Araber och muslimer är aggressiva fundamentalister". Det är en mening som inte fungerar och Besviken måste uppenbarligen slå upp ordet "fundamentalist". Och kanske läsa Koranen. Fundamentalister är farliga oavsett vilken sagobok som faller dem i smaken. "Men alla muslimer och araber man läser om på Aftonbladet är arga och dödar folk!" JA! Du är fan... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Fredrik

Väl rutet. Som alltid.

sedan har man ju dessa anklagelserna för några år sedan

Israelisk tidning skriver: www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/90518

"According to the arrangement, the prosecution will request that Prof. Hiss receive only a reprimand for his involvement in the unauthorized removal of parts from 125 bodies. In exchange, Hiss will admit to the acts. The plea bargain is subject to the approval of the court."

och

"n July 2002,... Visa hela »

Pezster 
· Svar till christian

Ja... Hiss åkte ju. Visste inte att han är kvar. Det viktiga är dock att man måste kunna föra en dialog utan att bli utpekad som en rasist så fort man inte håller med.

absolut. Dock tycker jag deras indignation är lite märklig då det bevisligen har förekommit organstöld i israel.

Då är ju inte hoppet jätte stort att mistänka att det kan ha skett mot palestinier också och inte bara mot judar (vilket är illa nog).

Därav borde väll rimligen alla anklagelser utredas och när de är ogrundade avföras, speciellt efter new jersey härvan. Desutom borde man inte ha n... Visa hela »

Pezster 
· Svar till christian

Precis. Bara ut, kommentera, bevisa... världen säger "Ahaaaaa" eller "Fyyyy!" och sedan är det klart.

Jag tycker det är en märkligt hållning av en man på nyheterna, enligt min tolkning att den svenska yttrandefriheten ska påverkas beroende på om det berör andra länder som inte har yttrandefrihet. Då tycker jag snarare om Danmarks regeringshållning att man ska kunna publicera bilder och artiklar utan att bli påverkade att ändra sin yttrandefrihet.

Kommentera