Nu med allt fildelningstjafs, jäv som inte är jäv men som egentligen är jäv, tuffa små advokater som stöddar sig i media, jakten på TPBs internetleverantörer och allt annat trams som händer. Ooohoooo... jag blir så rädd liksom. Nu är det fan krig. Nu ska ni få ett nytt mål att jaga med era små hjärnor.

De sista dagarna har jag laddat hem några riktigt bra filmer. Tittar man sedan på mina diskar hemma finns där ännu mer filmer. Dock delas de inte ut. De bara ligger där på mina diskar och väntar på att jag ska titta på dem. Då slog det mig plötsligt... alla mina vänner, familj etc som inte har alla dessa underbara gratisfilmer i höstmörkret! DE ska jag sprida lite fildelningsglädje till!!!

Jag stack iväg och köpte massor med dvdskivor, med sådant där företagsbevis så jag slipper piratkopieringsersättningen (det är sjukt... om du köper skivor att ha dina privata bilder på så betalar du en piratskatt... för du KUNDE ha lagt annat skit på skivorna. Så till och med de oskyldiga betalar i det här pisssamhället).

Jag tog sedan alla mina skivor och började bränna ned utvalda filmer till mina vänner. In alles ett femtiotal filmer blev det i dvd-format så de kan titta på film tillsammans med sin famlj framför tv:n. :D

Fram med 25 vadderade kuvert, min adressbok och sedan skickade jag ut dessa härliga gratisfilmer till mina nära och kära med en liten gul post-it lapp där det stod: "Här har ni några timmars underhållning i höstmörkret! Tänd några ljus och njut! Kram!"

Fildelning "oldschool". :D

Seså, lille skinnpajas Pontan och ful-Wasted (vaddå? Hon är ful. Så stäm mig), jaga nu posten istället för TPB!!! Posten distribuerar "upphovsrättsskyddade" filmer till människor runt omkring i Sverige! Det där kan ni väl ändå inte tolerera?! Efter Posten nu!!! Apport! Sedan kan ni passa på och stämma vägverket med som tillhandahåller vägar till postens fordon.

När ni är klara med allt det där kan ni komma och knacka på min dörr med. Så ska jag skratta hårt åt er... mellan skratten och andningspauserna ska jag försöka så tydligt och redigt jag kan att be er dra åt helvete. Ni kan gärna plocka med er några av mina diskar med om ni vill. Tyvärr verkar det som om jag förlagt mina lösenord. Shit... sorry, liksom. Vad är oddsen för det?

AB - SvD - DN - SvD - DN -

Skriv en kommentar

Haha, väl rutet!
Riktigt bra idé med posten. Men jag tror tyvärr att de föråldrade idioterna inte fattar liknelsen. Håller dock tummarna :-D

Pezster 
· Svar till Candy

Jag ger mig inte. Vill du ha en film? Jag kan skicka den till dig. Min nya "långsambands"-uppkoppling heter ju som sagt Posten. Det tar tid... men det kommer fram :D

Skönt gjort!

"Sedan kan ni passa på och stämma vägverket med som tillhandahåller vägar till postens fordon." Hahahaha

Pezster 
· Svar till Anonym

Och en skiva till dig med. :D

Japp, skicka skicka :-D

Arrr! Sharing is caring. :)

Pezster 
· Svar till Christian Engström (PP)

:D

Glöm inte att de också ska stämma Michelin och Firestone för medhjälp till medhjälp till upphovsrättsbrott.

Åh, just det, alla offentliga datorer också, för där kan du surfa till Google som medhjälpande pekar till torrentar. Fy fan, prata om medhjälp.

Stäm upphovsmakarna till filmen och deras reklambyrå direkt. De har gjort sig skyldiga till brottsprovokation. Du hade aldrig blivit sugen på att ladda ner och sedan dela med dig om du inte sett trailern de tryckte ner i halsen på dig! Och så är cirkeln sluten - AMEN!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Ja, juuuuust det, ja! Vilka svin! Hur VÅGAR de fresta oss!?! *asg*

Haha! Där fick du (och alla 'kommenterare') min 16-årige son att skratta gott! Tror han tänker sätta sig och göra sammalika. Bara för det :o) Å så jobbar sambon på Posten - ännu bättre!

Pezster 
· Svar till Pia

Hupp! Jobbar han på posten?!?! Waow! Ni har eget "bredband" :D
Jag skickar filmer till er! ;)

Som CE säger... sharing is caring !
Sverige är ett sjukt land idag, på många sätt och vis... det behövs en jävla upprensning utav en djävulusisk massa saker och ting innan vi åter kan slå oss för bröstet och stolt kunna säga att "vi svenskar är bra och duktiga, tiita på oss". Som det är idag, vill jag bara skrika åt folk att "vänd om medans du kan", jag skäms över hu... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

Man måste ju se efter sig själv och sina nära först.
Om Sverige hamnat i krig och de kallat in mig så hade det blivit:
"Erhm? Va? Jag? Hahahahahahaha... nej för helvete. Blanda inte in mig! Vem är det som invaderar? Jasså dem! Tja... det kan väl inte bli sämre..."

:D

Fantastiskt

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Skiva?

Helt ärligt så är det här en bra idé. 5:e november, som jag gillar så mycket, närmar sig. Kan inte alla posta en piratkopierad film till någon just den dagen?

Pezster 
· Svar till Fredrik

Se där! Fredrik kläcker ur sig en sjuk bra idé till!
Om alla som kan skulle skicka en dvd med film, spel, musik till någon just den dagen skulle det bli rätt kul.

Jag funderar på skicka ett 16 GB minneskort med 22 filmer på. Att kortet kostar en del gör inget - jag kan få tillbaka det vid ett senare tillfälle, med 22 andra bra filmer.

Det är nästan ca ett halvt års förbrukning för den som hinner se en film i veckan.

Dessutom tror jag nog posten är *snabbare* än internet på så många filmer.

Pezster 
· Svar till Mattias

Hahaha... helt sjukt. Jag satt precis och letade billiga usb-minnen på nätet :D

"Dela-en-film" dagen. För helvete vilken kul ide, Fredrik.
5 November altså. Måste skickas med posten!
Sprida idee till vänner och på fora ni besöker.
FB-grupp?

Now we are talking! Sonen laddar så det står härliga till, medan jag mesigt försöker hindra honom. Får nog skicka länken till bloggen.

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Nej! Låt honom köra på bara. :D Bra där! Vilket strålande hopp för framtiden!!! :D

Jag är lite skraj. Inte han som åker dit. Abonnemanget står på oss vuxna...Men så som du skyltar med det åker du nog dit före mig. Hehehehe. När jag inte ser nya inlägg på två dagar, vet jag att det är dags att packa...
Nej, skicka lite skivor hit oxå! Om inte annat så skulle vi vara ett gott gäng i finkan som inte skulle ha slut på samtalsämnen. LOL!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahaha! Men allvarligt så ska du inte oroa dig.
För min del så hade ett litet besök från dessa fjantar varit kul. Typ roligt bloggunderlag :D

Känner mig lugn nu. Tack! (har inte bloggat så mycket förut, så jag är mer orolig att upptäcka att det finns så mycket idioter...blir lite mörkrädd ibland och upptäcker att jag nog inte är så tolerant som jag trodde...mänskliga rättigheter gäller alla - men räknas idioter till människor?)

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Jag tror inte det. :D
Men visst fan reagerar man ibland på vissa människor. Det är sanslöst fan att skriva en riktad: "Du är en idioooooot"-kommentar till dem :D
Fast så kommer man i kontakt med sköna människor med... och så känns det genast mycket bättre :D

Börjar skönja en trogen skara här. Skön humor som värmer! : D

har först en liknande diskussion själv faktiskt. fast jag fastställde posten som knarklangare. det finsn ju faktiskt KNARK i cissa försändelser, uschiamej. dags att sprätta upp allt och stänga av vägarna för posten. både fildelning och knarklangning hjälper de till med. usch usch.

Skulle vilja ha 5000 filmer, ställer du upp?

Pezster 
· Svar till rasta

Postapostaposta... frimärkena står du för?? :D

Jag hade en tokskum dröm inatt...drömde att farsan började skicka filmer till folk han kände. Men grejen var den att han gick o köpte filmerna o sen skickade iväg dom...jag tog mig för pannan och sa "fan du har ju missat hela poängen" medans han satt o slickade igen kuvert...

Vad fan gör farsan i min dröm egentligen?? flyttade hemifrån för 7 år sen och träffar honom inte sådär överdrivet of... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

Hahahaha... ring honom! :D

Låter som du sover dåligt J. Du kanske ska ändra dina sovvanor och skaffa spikmatta...

neeeeeej...inte spikmatta...ge mig hellre valium..eller morfin..det funkar faktiskt

Hahahaha, kunde inte låta bli...

Kommentera