Sådär... då var man hemma i Sverige igen. Ska berätta lite mer om vistelsen i Rom men ska bara landa lite i annat först. Det var trevligt! Fast just nu surar jag.

Italien är ett jävla U-land när det gäller Internet. Man kan fan inte logga på utan sitt pass som turist. Alltså... hade jag haft med mig min egen dator hade det gått... men verkligen...

U-LAND SÄGER JAG! Jävla pajasar...

Skriv en kommentar

Välkommen hem!

Pezster 
· Svar till Vegetal

Tack så mycket! Borta bra men hemma bäst :D
Fick med mig lite kläder dock :D

Välkommen tillbaka!

Vad säger du? Måste man visa pass? Våffådådå?

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Tacktack! Ja... jag ska bara lugna mig lite först... sedan blogga om det.
Jag är fan upprörd!
:D

Ja, man måste visa legitimation när man använder ett Internetcafé. Även italienare. Det är en del av deras antiterrorlagstiftning. Jag bodde i Italien ett år förut och störde mig konstant på denna fascistlag. Italien är ett demokratiskt u-land, ett IT-u-land och ett u-land när det gäller ungdomars självständighet.

var det inte nåt skit om att man i vissa länder måste identifiera sig för att komma ut på nätet alls?

jag vet inte om jag är ute och cyklar, men jag är för nyvaken för att kolla upp det.

Kan inte annat än att hålla med. Satte kaffet i halsen imorse när jag läste detta dessutom, www.idg.se/2.1085/1.261402/infor-pass-for-internetanvandare

Ett annat IT-u-land är USA. Jag trodde i många år att dom var i framkant men efter många hopplösa försök så kan jag bara konstatera att över lag så är dom minst 5-10 år efter oss när det gäller hastighet och tillgänglighet.

Kommentera