Enormt svårt för vissa...

Vägverket har upptäckt en ny typ av fusk med teoriproven. Tydligen har folk med hjälp av bluetooth-hörlurar suttit och trådlöst fått de rätta svaren.

Fniss. Folk som alltså tycker att teoriprovet är för svårt att plugga till?! Så svårt dessutom... att de pungar upp med runt 12.000 spänn för att få fuska! Sedan åker de dit för det! Hahahaha... det mest pinsamma jag kan föreställa mig.

Öh... vad ska jag kryssa i här. Villaområde... barnleksaker på vägen... öh... jag gasar!!! Skiiit vad svårt det här är...

Har de drastiskt ändrat proven sedan jag tog körkort? Måste man veta hur man bygger biljäveln nuförtiden? Allvar? Hur svårt kan det vara? Och om man är så korkad att man inte klarar av teoriprovet... var fan har de fått 12.000 spänn ifrån?

De där idioterna ska aldrig få lov att ta ett körkort. Jag vet inte ens om man ska låta dem ha skarpa objekt i händerna. Frågan är faktiskt, om man inte bara ska ge dem en hakklapp för dreglet, en låda med extra stora legoklossar att leka med, en instruktionsbok för hur man inte glömmer att andas när man gör något annat och låsa in dem i ett gummihus. För deras egen skull.

SvD - DN - AB -

Skriv en kommentar

"haklapp för dreglet"...fan va bra!!!
Gott med ett flabb innan jag slumrar går till Never-never-land (inte Stureplan, utan mina drömmar...)

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Sov gott. Ska med sova lite nu. Tänkte drömma om uttrar med gröna lasrar av någon anledning... ah, well... jag ifrågasätter aldrig min hjärna... jag bara lyder.
Uttrarna... here I come!

Hann titta i min mailbox innan jag går och lägger mig nu. Och där låg ett skojjarmail!!! Det är sant!!!! Jag mailar det till dig, så får du se själv. Vad är oddset för det?!!!

Det framgår inte i artikeln om det är 12.000kr vardera eller tillsammans som de betalat? Tror att det är det senare i alla fall, för då hamnar priset på runt 2000-3000kr, vilket jag vet en trafiklärare som hjälper till för det priset.

Sen är ju allt relativt, om man riskerar att behöva göra både halkan, uppkörning och teorin är det billigare att betala 3000 rakt av.

Att dessa människor inte har... Visa hela »

Pezster 
· Svar till En blatte som vet hur man fuskar :D

Vi får hoppas på det. Att hosta upp 12.000 spänn låter helt sjukt... fast de kanske fick behålla hörlurarna :)

och ännu dummare?;

Du verkar inte vilja läsa din wave... :P

www.aftonbladet.se/nyheter/article6424285.ab

Den där, vad säger man om den? [...]"När hon tryckte på knappen för att få i kolsyran i flaskan pyste det två gånger"[...]

Farsan har en sodastream (dock en original och ingen ripoff variant, och mig veterligen, så har det pyst 2 ggr för att man tryckt på knappen två... Visa hela »

Apropå än mer idioti;

Kolla; jennyjm.blogspot.com/2010/01/okej.html

Först av allt, vem fan går med i en grupp på facebook? varför? För det andra, vem använder det dagligen, till vad? Jag har mitt konto som jag kikar in på lite drygt en gång i veckan...det räcker mer än väl så.

Men för att ta bloggen jag länkade (som finns som 3.e högst rankad på AB om just artikeln o... Visa hela »

Nu undrar jag ju: Streckade hon ut namnet och ritade frågetecknen med en svart tushpenna på skärmen INNAN hon tog bilden, eller hur fan gick DET till?
Hmmm.
Klicka på bilden för att analysera den i stor storlek (Det är bra att ha stora bilder (1600*878 !!!)på sin blogg, ifall att nyfikna kommer förbi).

Ja, jag tog visserligen teoriprovet på första försöker...men vissa av de där frågorna känns det ju verkligen som att flera alternativ kan vara rätt svar...det är väl där som det är lätt att göra fel. Det är ju inte många som ser ut som på bilden, direkt...

Kommentera