Jag har haft en låt i mitt gamla mp3 arkiv rätt länge nu, har inte en aning om var den kom ifrån men den ligger där. En kille vid namn Johnny Bode ligger bakom den. Det är som förlagan till Onkel Kånkel...  Det var efter att jag "visade" min flickvän låten som det slutade med att jag googlade honom... och i och med det så upptäckte jag en historia om en galen fan som jag bara måste dela med mig av...

Verkligen... vilken jävla liv killen levde! Helt sjukt! Jag kräver ett tv-program om denna galning! Han var helt vild och på många sätt genialisk (tro mig... läs wiki-länken nedan)! Han ljög så det stänkte om det (ni har aldrig läst om en lögnare som honom), vann en vårdnadstvist om en tax, skrev filmmusik, operetter och uppträdde på stora scener runt om i världen. Han blev snabbt en expert på att sabotera för sig själv... Han flörtade med nazismen och försökte trassla sig ur det, höll på med häleri, stöld och skrev erotiska låtar... Han lyckades att bli tvångssteriliserad och... äsch... jag kan inte ens skriva ned allting... vilken jävla snubbe!

Läs om hans bravader här:

Johnny Bode - Wikipedia

Kort sagt... man måste gilla galningar. De sticker ut liksom :D

Skriv en kommentar

Håller med, "galningar" skall hyllas!

Han gjorde en skiva 68 som hette Bordellmamans visor som innehöll bla Runka mig med vita handskar på och När atombomben kommer :))) Kultklassiker haha :)))

ROFL! !!! Haha, vilken låt.
ZOMG! Helt sjukt kul.
Hur fan kunde en sån låt bli inspelat på 40-talet?
Vilken hjälte.

Haha, det här har man ju hört u lumpen, vill jag minnas. Den, och ovan nämna "Runka mig"...ah, ett gäng 19-åringar med sexistisk humor. Det var tider det!

Pezster 
· Svar till Björn

Läs länken om Johnny Bode med! Så blir man ännu mer imponerad.
Hahaha, det var fan bättre förr :D

Kommentera