"SMILE!" Hahaha... är det ens lönt?

Jag läste precis om Frankrike som vill förbjuda "niqab". Ni vet den där heltäckande slöjgrejjen som vissa religiösa typer har på sig? Tydligen har det blossat upp en het debatt om det där, vissa tycker det är bra att förbjuda skiten (jag håller med där... religiösa symboler etc ska absolut vara förbjudet) och andra tycker inte så.

Jag vet varför! För med hjälp av denna helkroppsmaskering kan alla religiösa manliga fundamentalister utöva "crossdressing" (alltså en man som gillar att gå i kvinnokläder) i fullständig säkerhet! Föreställ er en man som går runt på gatorna i ett fundamentalistiskt land iklädd kvinnokläder! Han skulle bli stenad eller misshandlad direkt på plats eller - ännu värre - retad av sina kompisar! Men med hjälp av en "niqab" - helmaskerad kvinnoklädsel - så är det inga problem! Tänk bara... lite smink på ögonen, tejpa in mustaschen, på med "niqaben" och sedan - hepp! - så är det hur safe som helst!

Fast allvarligt talat. Religiösa symboler måste bort ur samhället. Religion får förpassas till att vara en privat sak som man får hålla i hemmet. Framför allt detta löjliga döljande av kvinnorna, att mannen är överhuvud i famlijen etc... bara för ett gäng idioter till män har sjukt dålig självkänsla och måste ha regler och lagar för att kunna hålla tag i sina kvinnor... det där är så fel att jag får ont i huvudet.

"Hon kan frestas av andra män om hon får lov att klä sig hur som helst!"

"Ja, men du då? Din idiot! Tänk om du frestas av andra kvinnor! Varför har inte du en... tja... svart sopsäck över kroppen när du går ut då!?"

"För jag är en man. Och min religiösa bok säger att..."

"Hallå! Medeltiden ringde och vill ha tillbaks sina värderingar."

Bra Frankrike! Kör nu igenom lagförslaget så det ryker om det så är religion ett steg närmare soptunnan. Helt bloody fantastic!

"Tidningen Le Figaro undrar dessutom om lagen även ska gälla kvinnorna i prinsfamiljerna från Qatar och Saudiarabien som ofta besöker Paris för att shoppa i de exklusiva märkesbutikerna på Champs-Élysées."

Erhm... JA! Självklart. Vad köper de i lyxbutikerna? Diamantklädda niqabs? Trivs de inte med lagarna kan de skita i att besöka Frankrike.

DN -

Skriv en kommentar

Visst, såna här religiösa tokerier borde ju dö ut, tycker man. Alla är väl lika tokiga, men islam får ju ofta stå skott för flest påhopp - kanske för att det är så uppenbart tokigt där. Läste följande i SvD häromdagen:

Nu planeras moskébyggen på sex håll runt om i landet. I åtminstone fem av dem, Fisksätra, Skärholmen, Haninge, Umeå och Växjö, komm... Visa hela »

jag har genrellt svårt för vuxna med låtsaskompisar. och människor som kräver att de ska ha rätt att förkunna och visa vilka fina låtsasvänner de har i tid och otid.

men...
såvitt jag vet står det dessutom inget om att man ska ha niqab i koranen. det står något om att slöjan ska täcka bröstet och håret, men totalmaskering vet jag inget om.

Pezster 
· Svar till tinky

Nej... det är rätt mycket det hänvisar till den roliga boken utan att det är sant.
"En korv tack!"
"Här!"
*mums*
"Tio kronor, tack."
"Erhm.. nej... öh, det står här! I min bok! Nummer 45: Du skall icke betala för köttet i skinnstrumpa!"
"Va?"
"Jupp."
"Men korven kostar..."
"Heeeejdåååå!"

Ytterligare en moské är på väg i Malmö också.
Sen är det också så att under bönen sitter man på knä och bugar framåt = rumpan rakt upp i luften. Så det är nog bra att kvinnorna är avskärmade så att de slipper se det!
Fast mest handlar det nog om att man till fullo ska koncentrera sig på Allah och inte bli distraherad. Jag har inga problem med att det finns moskéer eller kyrkor... Visa hela »

Religioner är sjuka, de flesta av dem. Och mycket de gör likaså. Och jag kan hålla med att alla sk religionssymboler borde tas bort. Men samtidigt betyder det att om folk skulle tycka att rock/punkare kränker folket med deras piercingar och skinnjackor så kan lika gärna det förbjudas, om man är rättvis. Vilket jag är. Så jävla jobbigt att ha moral...

En fråga bara, vad var motiveringen till förbudförsla... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Neurotiska Hanna

Nej... religioner ska förbjudas. Skinnjackor etc är inget religiöst statement. I min värld ska man få lov att kasta tomater på alla religiösa symboler... även om en person råkar bära dem...

För mig är religion bara ett sätt att behöva slippa tänka och reflektera över livs och samhällsfrågor. Människor känner sig trygga genom att få alla svar genom att läsa vad som står i en bok som någon skrev för tusentals år sedan.
Det praktiska med bibeln är att du kan välja mellan två religioner som ofta har direkt motsatta synsätt på saker och ting så det är bara att... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Guran

Ah... klart det är så!
"Shit! Någon sköt Pelle! Vad gör vi nu?"
*bläddrar i bibeln*
"AHA! Nu är det din tur att sticka upp huvudet!"
:D

"Hallå! Medeltiden ringde och vill ha tillbaks sina värderingar."

Haha, klockrent

Pezster 
· Svar till Ulrika

Jag blir så SUCK! på dessa "religiösa" regler så jag får fnatt.

Så himla bra skrivet! Jag tycker det är helt sjukt att en religion ska bestämma vad kvinnor ska ha på sig år 2010, tycker vi borde kommit längre.

Pezster 
· Svar till CiaN

Precis. Det är därför jag tycker att religion ska förbjudas.

Så här står det i koranen (24:e Suran, 31): "Och säg till de troende kvinnorna att de bör sänka blicken och lägga band på sin sinnlighet och inte visa mera av sina behag än vad som [anständigtvis] kan vara synligt; låt dem därför fästa slöjan på att den täcker barmen..."

Lite fakta bara!

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Danke! Nu vet vi det!

Tycker det är dags att avskaffa religionsfriheten. Det var en lyx vi kunde unna oss så länge vi bara hade ett gäng tokfransar i landet. Nu har vi importerat ett nytt gäng - som dessutom ligger några 100 år efter i utvecklingen, och det håller inte! Hur mycket "frihet" får förresten barnen till dessa människor - först uppfostras de helt och hållet i hemmen med hjälp av vårdnadsbidrag, genomdrivna av KD, oc... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JSC

När jag blir president blir det jävlar i mig förföljelse av religiösa förespråkare så det ryker om det.

Bra skrivet. Jag skulle inte heller ha några problem med att förbjuda saker som krucifix på allmäna platser. Religion hör till hemmet.

Jag haller i stort med dig. Religion överlag är ett satans verk ;) (ingen nämnd och ingen glömd) och har inte astadkommit nagot positivt under de artusenden de har existerat. Bor själv i Frankrike och följer debatten med intresse men jag maste säga att jag är tudelad i min asikt. A ena sidan, sa tycker jag att niqab är ett fruktansvärt pafund som enbart tjänar för män med sma penisar och dalig sälvkänsla att halla kvinnor... Visa hela »

Ipse: så med andra ord borde det räcka med en vanlig t-shirt...barmen är ju täckt! max polo och bara om det är kallt....

Pez: Det går inte att crossdressa under burkan, för en kvinna får inte lov att röra sig fritt offentligt utan att ledsagas av man. Vilket innebär att en annan man skulle känna till dina böjelser....

Alla dessa påfund om att kvinnor ska täcka sig ligger helt tydligt i att vi har och göra med sexuellt frustrerade präster som inte klarar av att se en kvinna utan att få "upphetsade" tankar så istället för att ta itu med sina egna problem proklamerar de:
-If i can´t have the pussy then i don´t wanna see it!!!

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahaha

Man behöver inte crossdressa under burkan Geniusloci. Bara att ta på sig burkan är crossdressing i sig. Sedan kan flera crossdressare gå ihop. En klädd som man den andra med burkan. I ett obevakat ögonblick så drar den andra på sig burkan. Perfekt lösning. Det kan t.o.m. redan finns nätverk för det där i Saudi. För vad vet vi hur många män det är som gömmer sig under burkorna i de länderna.

(B... Visa hela »

Avdelningen för enkla lösningar...

Pezster 
· Svar till Raggoparden.se

Hahhaa

Kommentera