Journalister verkar man kunna bli genom utbildningar på baksidan av cornflakespaket nuförtiden. Efter du läst baksidan två gånger får du tydligen uppdrag av AB.

 

En "Vit dvärg hotar jorden" basunerar tidningen ut. Usch... låter hemskt... eller?

 

 

Oj! Det här låter ju riktigt illa... Var är mitt rymdskepp? Dags att pysa från den här planeten!

 

 

Jaha... ooooojdå! Längst ned i artikeln så nämner de att det är tio miljoner år dit.

Hahahaha... Sofia Ström heter journalisten bakom detta mästerverk till slaskartikel. Hon praktiserar på Aftonbladet men jag har en känsla av att hon egentligen jobbar för "En ding ding värld"...

 

Förresten ligger stjärnhelvetet 3.260 ljusår bort. Så vi vet inte alls vad som försigår där just nu idag förrän om... just det... 3.260 år när ljuset från idag nått hit. Så här... om du hade stått med en kikare som varit stark nog (inte möjligt... jag vet... kom igen... lek med tanken) vid stjärnan och tittat mot vår planet så hade du sett livet på den här planeten för 3260 år sedan. Så när stjärnan väl smäller så får vi hålla öronen lika länge innan det är dags...

 

Många saker kan göra slut på jorden... Mina pengar ligger dock på oss själva. Med tanke på hur vi är så skulle jag bli överraskad om det inte är vi själva som "råkar" göra slut på allt. Oups, liksom.

 

Kolla förresten in den här knäppskallen. Hahahaha... killen borde få pris. ALLT som händer lyckas han koppla ihop med Jesus... även detta.... hahaha... killen är så bakom flötet att det är skickligt. Väl värt ett besök. Som alla religiösa nötter så publicerar han givetvis inte kommentarer som dissar idolen Jesus eller den roliga boken som berättar om honom.

 

Skriv en kommentar

Ah, vad är stolt över min bransch. Underbart! Blir bara bättre och bättre för varje dag som går.

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

:D

håller med, men det är ju så hennes chefer säger att hon ska skriva, inte så att den råkat bli dålig och att hon fick in det där med åren i slutet av misstag... som din rubrik, de ska sälja sina lösnummer

Hehe. Är man förvånad? "Ja vi leker med folks största rädsla för att sälja lösnummer! Det låter som en bra idé. Skräck säljer." Innan folk har hunnit läst klart har 20 procent tagit livet av sig för att slippa brinna fast i jordskorpan. Det är artiklar som dessa som påminner mig om varför jag hatar att läsa tidningar numera. Dessa och dravlet om golfstjärnan som har gjort något som... Visa hela »

heeheeheeee!!! Jag var i AB en gang (usch, jag vet...) - de behovde nan att sta modell med ett teleskop for en bild till en artikel om Mars. De kunde inte ta bilden i Stockholm for att det var molnigt (!?!?). Jag angrade mig starkt sa fort jag sag elandet i tryck... Varenda gang AB skriver om nat som jag har lite inside info om, far de alltid ca 75% av alla fakta fel. Ergo: las inte AB. Gp's Tva dagar haromhelgen hade en rolig artikel om Mars-farder forresten. De pratade om "lon"-... Visa hela »

Kan du inte bara skita i å läsa eländet, då slipper du reta dig. Själv läser jag AB i stället för Kalle Anka, tröstar inte köpa dem i kiosken längre...är ju över 40...

Pezster 
· Svar till Måns

Nej! Det ju roligt att skratta åt dessa utbildade journalister som drar en hel yrkeskår i smutsen...

det var en härlig kalle-ankarubrik. smålog innan jag ens läste artikeln.

skulle skämmas att själv sätta mitt namn på en sådan artikel. men ett jobb är ett jobb, antar jag.

Gillar hur de använder orden. Hur många människor vet vad 'termonukleär' är? Tror det är fler som känner till begreppet fusion. Dvs samma sak som pågår 0,0000152 ljusår här ifrån i solen (fast i en supernova så leder den till att nästan allt materialet slungas iväg). Dessutom så brukar man dra gränsen för farliga supernovor (som uppstår när en dvärgstjärna passerar Chan... Visa hela »

Måns: roligt "AB istället för Kalle"... ; D
Fast jag vet inte vem som är värst ge sina pengar av de två...Du kan förresten fortfarande köpa Kalle trots åldern - låtsas att det är till barnen vet ja!

Kommentera