Jag klarar inte av s.k. "attention whores". Människor som är så kåta på att synas och få bekräftelse att de mer eller mindre gör allt i sin makt för nästa "exponeringsfix". Folk som blir till sig över en vip-inbjudan eller som verkligen strävar efter att få komma på nästa "kändisfest" har jag ingen som helst respekt för.

Jag skrattar extra hårt åt Frederick Federleys eskapader. Inte nog med att snubben är en riktig fjant (vem kommer inte ihåg när idioten stod och bölade under FRA-debatten för att sedan vända på en femöring och stödja lagen ändå) han skyller dessutom på sitt alterego "Ursula" när han ska förklara sin bjudresa till Gran Canaria. Ska vi tolka det som att "Ursula" blev bjuden på allting i utbyte mot att "Ursula" bloggade om det på sin blogg? Problemet med det är att bloggen klart och tydligt förklarar att det är just Frederick Federley som bloggar. Ett annat problem är självklart att "Ursula" bara är en fulare version av Frederick och såvida inte han visar upp papper på att han lider av personlighetsklyvning och är sinnesjuk så är hans argument pinsamma.

Att killen är otroligt olämplig för sitt riksdagsuppdrag är helt klart. En politiker ska aldrig någonsin göra reklam för en produkt eller annat. Det är inte seriöst. En politiker måste stå över allt sånt där. Oköpbar. Gnäller man om att "ska inte jag få..." så får man byta jobb helt enkelt. Att Gråt-Frederick sedan börjar jiddra om sitt dragqueen-jag "Ursula" och försvara detta är bara pinsamt. Vilken idiot. Sparka honom och det snabbt. För helvete!!! Ska en sådan idiot sitta i Riksdagen?!?! WTF?!

Politiker som syns i b-iga tvprogram, vimlandes på nöjesevent etc har ingen som helst trovärdighet. Det roliga är att om man tittar på vilka politiker som faktiskt ställer upp på skiten så ser man att det är bottenskrapet som är överrepresenterat. Någonstans är det alltså så att suget efter uppmärksamhet och fest automatiskt gör att de kör sin egen karriär i botten.

Vi tillåter av någon anledning dessa idioter att sitta kvar på sina positioner. Det är sjukt.

Nu ska jag gå ut och i rollen av "Pezster" hitta på en massa skit. Det är ju ändå inte jag... utan mitt bloggalias som gör det. Perfekt. Då slipper jag ta ansvaret för mina handlingar.

AB -


Skriv en kommentar

Skulle gärna kommentera här men mitt "riktiga jag" måste göra annat och därför slår jag mig nu på fingrarna...låt bli att kommentera Pezters blogg, vi har inte tid...så!

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Hahaha... ;D

Undrar vad som är mest pinsamt. Att skriva ett resereportage för en gaysajt, eller att förlita sig på Aftonbladet som trovärdig källa?

Pezster 
· Svar till Peter

Skärp dig. han skriver ju samma sak på sin blogg. Politiker ska inte hålla på med sådan skit. Säger sig självt.

Hatar Federley!!! Liten glamourbögspolitiker med bekräftelsebehov. Han blir nog känd som killen som gav falskheten ett ansikte och dödade Centern!!!!!! Bra inlägg! det skickar jag ut på fejjan.

jag har allvarligt talat inte brytt mig om mycket av vad den här pajasen hävt ur sig.

Kommentera