Carola - folkkär kristen fanatiker som bland annat talar i tungor, har varit på ett litet PR-pseudo-korståg i Haiti för att skaffa lite "hurra-vad-jag-är-duktig"-poäng hos allmänheten. Hon mötte sitt fadderbarn - Edens - som har det fattigt och eländigt mitt i världens största katastrofområde. I ett möte med familjen så överlämnade hon dessutom en present till honom.

Hon gav stackaren en parfym... det hade hennes son Amadeus bestämt. WTF?! Exakt hur kom de fram till det?! Det måste vara det dummaste jag hört idag.

Tänk om hon tagit med sig något så korkat som mat, kläder eller något annat som Edens faktiskt skulle få användning för mitt i allt elände. Parfym... PARFYM?!?!?!

"Haiti har engagerat Carola i 25 år. 'Det är viktigt för mig att få se med egna ögon för att förstå vad som har hänt', säger Carola."

Om Carola nu varit så präktigt jävla engagerad i 25 år... så borde väl hon fattar att just en parfym kanske inte är den mest imponerande presenten att ta med sig till sitt stackars fadderbarn... som lever mitt i ett område som precis drabbats av en oerhörd katastrof. Skickligt korkat.


Hahahaha... hon är så dum att det är roligt.

Ännu mer roligt blir det när Carola verkligen befäster sin roll som kvinnlig byfjåne med att säga att säga att det som hänt i Haiti är början på slutet. Enligt bibeln ska sånt här hända när jordens undergång börjar. Hahaha... är det någon som verkligen lyssnar på dessa religiösa idioter? Carola... hallååååå, verkligheten ringde och undrar var fan du blir av! Du är sen till mötet!!!

Damen "in action" nedan:

Brrrr... man får rysningar...

AB - AB -

Skriv en kommentar

Hon är verkligen genomvidrig! En parfym! Det är fanimej en förolämpning, en skymf mot ett fattigt fadderbarn, det är som att ge... nej - det finns fan inget värre. Hon är vidrigt pinsam, varför tar inte fler medier upp detta?

Pezster 
· Svar till Oscar

Inte en aning. De kanske tycker att presenten var en bra idé? Skulle inte förvåna mig.

Fy fan! Så enormt pinsamt! Klippet alltså. Mina stämband gör ont när jag hör henne, jag undrar hur hennes mådde efter det där. Riktigt pinsamt att hon får fortsätta att vara Sveriges lilla älskling, hennes karriär borde ha tagit slut 1990... Fast det känns som om svenskarna iaf dödade henne lite när hon inte ens kom till final i Melodifestivalen (vet att du inte gillar den men försök se bortom ordet).

Pezster 
· Svar till Candy

Jupp. Carola är pinsam som fan. Fattar inte att någon ger henne en krona ens för hennes skit. Tyvärr är det väl tillräckligt med religiösa knäppskallar som tycker om henne för att hon ska kunna leva gott.
Tragiskt.

Jag tycker att det är läskigt att hon över huvud taget får utrymme i media, med sina korkade ideer och tankar, hon skulle bannlysas totalt. Det räcker med att se hennes stirriga blick så reser sig nackhåret och man förstår att allt inte står rätt till i skallen på henne.

Pezster 
· Svar till Madde

Man blir mörkrädd när man inser exakt hur sjuk i huvudet hon är. Usch och tvi och BLÄÄÄÄÄ!

Ibland gör du mig så jävla arg!

JAG tror på att jorden kommer att gå under.
En psykotisk snubbe med plastpåsar på fötterna skrek det på spårvagnen idag nämligen, varför skulle han ljuga?

;)

Parfym? LOL!
För att spela på en gammal klassiker:
"Ett fadderbarn utan parfym är som en fisk utan cykel."

Rätt äckligt av henne! Inte första gången...hon passade på i Thailand efter tsunamin också.

Såvida hon inte kan heala på riktigt har hon inget där att göra! När de inte ens kan få dit förödenheter, hur i hela friden lyckades hon ta sig dit?!! Ett kvitto på att hon har ett kontrakt med Hin-Håle!!!! Ha mage att åka dit med parfym och fotograf - WTF?! Rätt hade varit en läkare istäl... Visa hela »

Återigen känner jag att det finns underlag för att starta en egen religion. Visst, jag är egentligen bara intresserad av skatteskäl och ser de ekonomiska möjligheterna. Carola ger mig hopp - Hon visar att det föds en varje minut (alltså en potentiell anhängare till min religion).

Vårt upplägg blir att dyrka vattenbaserade däggdjur och att skylla alla naturkatastrofer (utom meteorer) på att människan gjort delfine... Visa hela »

Det finns tre typer av sanningar: sanning, absolut sanning och det som jag påstår.

Såg klippet från 100-höjdare först nu, drar mig till minnes att jag sett det när programmet gick. Kommer inte ihåg att det var så flippat. Är det verkligen autenstiskt?!
Man kunde ju tro att det skulle bli som Filip säger efteråt, att Carolas karriär skulle tagit slut den kvällen! Och hur kan man sitta på det där väckelsemötet och inte gå fram efteråt och i all välmening säga:
"... Visa hela »

Ni har väl inte missat min hemsida med en halv barnbok som ska bli en grund för barnen att stå på i hela världen? Boken ska heta: ***PRENDOLEN***

Jag har även gjort en låt som heter EBBO GATUBARN!!!

Checka in! :DDD

www.mikaelwidstrand.se

www.myspace.com/mikaelwidstrand

Jag har även gjort en blogg om att Carola och Hoppets stjärna borde skriva ett ursäktsbrev till Edens och hans familj. Visa hela »

Pezster 
· Svar till Fan va coola kommentarer ni gör!

Erhm... ok?

Jag syftade på han som beskrev hur han skulle starta en ny sekt. delfinisterna.

Jag lägger en snyggare kommentar senare. Sorry.

Carola en inte patetisk, hon är en skön lirare. Däremot är ni patetiska, era enda argument är en predikan (som är 20 år gammal) som går lite över styr och en parfymflaska. Carola har gjort mer för världens fattiga än ni någonsin kommer göra. Palla allt Carola-hat.

Kommentera