Läste via Ipse (som i sin tur ledde mig till HAX) att EU kommit på ett sätt att visa omvärlden att de verkligen är ointelligenta på riktigt. Att de inte låtsas vara det utan verkligen är det... och hela tiden anstränger sig på att bli bättre på det där... alltså att vara korkade. Håll i er nu:

"EU-Kommissionen tänker kräva att företag som sysslar med e-handel också kan bli tvungna att ha en fysisk butik.

Kommissionen tycks mena att det är orättvist att den som säljer varor på nätet kommer undan de kostnader som följer med att ha en verklig butik, på Storgatan. Och att det är ett problem att folk kan köpa prylar lite billigare på nätet."

*ahem* Va? Så om någon driftig typ vill ha en Internetbutik med enbart lager så är det inte ok... nu ska man alltså tvinga dem att ha en fysisk butik?! Hur dumt är inte det?! Är det någon inom EU som ens vet vad Internet är!? Är EU på riktigt? Är det bara ett skämt?!

Helt otroligt. Nu är det lite väl mycket... var snäll och stanna världen ett tag... jag vill fan av...


Skriv en kommentar

Jag vill också hoppa av... den här idioti-pandemin som fortsätter att spridas världen över (med säte i EU och Sverige) gör mig mörkrädd, på riktigt. Förr i tiden var det dessa personer som lobotomerades och kastades in i ett vadderat rum, nu verkar det som om dom på något sätt ändock lyckats reproducerat sig och ska ge revansch på de som i den nya världen har någonting innanför pannloben

Pezster 
· Svar till J (PP)

Helt rätt.
Jag stör mig på är att folk nu för tiden verkar vara så upptagna med att jaga prylar etc i sina liv att ingen fan bryr sig längre. Ingen opponerar sig och i alldeles för många fall så är de ointresserade eller för korkade att se allt som händer i världen. Suck... Intelligens börjar bli en bristvara...
Farligt eftersom som det ser ut nu kan beslutsfattare göra vad fan som helst. Folk bara bö... Visa hela »

DU SKOJAR!!!

Vi måste snabbt rösta mot EU, Europa kan fortfarande räddas från oss!

Pezster 
· Svar till Manuel

Verkar stämma... suck... fan jobbigt med idioter... de börjar reta mig rätt mycket nu... snart dags att göra något.

Ett mycket bra och väl genomtänkt förslag!
Då kan man ju samtidigt tvinga alla vanliga butiker att de endast får ha en butik, eftersom det är orättvist mot alla internetbutiker som inte har samma möjlighet att exponera sina produkter för alla som knallar runt på gatorna.
Wow, de här tomtarna förtjänar verkligen sin höga lön...

men vafaaaaaaan. hur mycket människor i maktposition FINNS det egentligen som inte fattar internet?

blir så less.

Det var fanimej det dummaste jag hört på länge!!! Ingen av dessa kritiker som tänkt på fenomenet POSTORDER? Same, same, but different....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Suck... man blir bara trött... undrar om samma regler ska gälla postorder... de behöver hjärnor i EU...

Ha, tänkte precis som Geniusloci när jag läste detta.. Mig veterligen har inte Ellos, Haléns m.fl. några fysiska butiker och trots detta har de inte konkurrerat ut de som inte bedriver handel över internet eller postorder.. Och Ellos säljer ju både per postorder och över internet, blir de då undantagna då de inte är en renodlad e-butik? ;)

Men vad är det för djävla clowner som sitter på spakarna i vår lättledda värld? Att inte käkas upp av cynismen när man bara ser ekorrhjulet snurra fortare och fortare är fan svårt. Kreditmarknad, köpvansinne, karriärsmyten, alarmistiska rapporter av skiftande slag och förbannat mycket urblåst och på något underligt sätt hypnotiserat folk ger mig stora skälvan på totalen. Och det är jus... Visa hela »

Pezster 
· Svar till IntERIKtigtklok

Word. Fan... bra kommentar!

"hypnotiserat folk"...hahaha, precis på pricken!

Kanske lika bra att tvinga folk som arbetar hemifrån att ge sig ut i pendeltrafiken på morgonen också? Det kan ju inte vara rättvist att de sitter hemma i lugn och ro när vi andra måste ut och slåss på motorvägar, bussar och pendeltåg.

...alla måste vara uppe hela dygnet för att sympatisera med dem som jobbar natt respektive dag!

Kommentera