Kommunfullmäktige i Nordanstig har en paus med lite banjospel...

 

Enligt Aftonbladet har Nordanstig beslutat att de ska vara den första vargfria kommunen i Sverige. De har alltså inte några vargar idag inom kommunen men för säkerhets skull har de beslutat att vargarna inte får lov att vara där. Inom Nordanstigs gränser alltså.

 

"Motionen handlar ju inte om problem som finns nu, utan problem som skulle kunna komma. När vargen väl kommer påverkar den på så många sätt. De första som drabbas är alla betesdjursägare. Grupp två är jägarna, eftersom älg är vargens huvudföda, och grupp tre är alla andra, till exempel de som inte längre vågar vistas i naturen, eller låta sina barn leka där, säger Sven-Erik Sjölund (S), som lämnade in motionen."

 

Vad händer om vargen beslutar sig för att knalla in i Nordanstig? Ska de då knäppa den trots att det inte är säsong? Kan det bli mer redneck? Ser ni det där S:et efter Sven-Eriks namn? Det betyder SOCIALDEMOKRAT. Isch.

 

Det märks att intelligensen inte frodas i dessa områden. Inte minst bland kommentarerna.

 

 

Det PellduSvele (WTF?!) alltså skriver om att Nordanstigs befolkning lever bland vargar är inte riiiiiiiiktigt sant. De har inga vargar där. De har tagit det här beslutet IFALL några vargar skulle få för sig att sticka dit. Jag misstänker dock att vargen är tillräckligt smart att inse att det där är en dålig idé. Inte pga av jakten dock... jag har hört att vargar får klåda i pälsen i närheten av inavlade människor.

 

 

Eller den här! Lägg märke till hans nick... RangerBill... Hahahaha... han måste ha så där en 100 kromosomer för mycket... om det ens räcker. Jisses. Det ÄR en dum idé att ligga med syskon. Varför kan inte alla förstå det?

 

Jag undrar om vi inte skulle införa undantag. Jag är fan INTE ok med att idioterna i Nordanstig har rösträtt. Vilka idioter. Jag menar det. De är så korkade att det är fan helt otroligt. Ja, jag generaliserar lite nu... men vad fan... stäm mig.

 

Kom igen nu Stockholm, Göteborg och Malmö... de tre största städerna i Sverige bör genast ta fram en lag som förbjuder invånare i Nordanstig att vistas inom våra stadsgränser. Jag vill ha staket runt varje stad och beväpnade vakter på patrull. Shoot on sight.

 

ÄR DET SÅ JOBBIGT MED VARGAR DÄR DU BOR SÅ

FLYTTA DÄRIFRÅN FÖR HELVETE!

 

SR - Banjoföreningen - Hillbillyland - DN - SvD -

Skriv en kommentar

Snabbare än blixten idag ;) Jag har alltid funnit kopplingen inavel och banjospel hysteriskt rolig. Men Nordanstigs kommunfullmäktige har nog aldrig sett ett sant exotiskt instrument. Troligen har de inte varit utanför kommungränsen. Jag tippar pa att de spelar pa rentarmar uppspända pa renhorn när de har luggit färdigt med sina syskon.

Pezster 
· Svar till Linda

HAHAHAHAHAHA... Jag sprutade kaffe på tangentbordet :D

nja, njo, men egentligen ligger det ju inte ens på kommunens bord att ta sådana beslut. de sitter alltså och tåtar i saker de egentligen inte ska ha med att göra. dessutom har de inte tänkt över vilka konsekvenser detta låtsasbeslut har - vad de ska göra om en varg överstiger kommungränsen har INTE beslutats. Dessutom har vi sverige ett regelrätt beslut om att vi SKA ha en vargstam - hur fungerar det då om enskilda kommuner t... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahahaha... ska bli intressant och se vad kommentarerna från högre ort blir.

Först och främst, Linda: HAHAHAHA!!! :D :D

---

Alltså.. Kommentarer överflödiga.
Detta är anledningen till att jag lämnar sverige. Jävla lallar-land som tillåter idioter i alla dess former att göra mongosaker som det här.

Pezster 
· Svar till Jebus

Ska du lämna Sverige nu? Du vet om att du måste ta med dig MINST fem idioter dit du ska va?

Ja, jag flyttar om några månader.
HAHA, dream on dude. Jag lämnar dom här med dig. Litar på att du tar hand om dom. ;)

Pezster 
· Svar till Jebus

Du kommer få ett paket levererat till dörren.
En stor låda.
När du öppnar den så står plötsligt fem personer från Nordanstigs kommunfullmäktige i din lägenhet och undrar när det dags att käka.
Då kommer du tänka:
"Argh... jävla Pezster."

Det är väl bara att locka in dom som renar in på toaletten, sätta upp en stor lapp på insidan av dörren där det står "Dörren är ur funktion", stänga och sen dra. Dom löser aldrig den gåtan.

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahaha... nej. Antagligen inte. Två små problem bara med den idén.
1. DU har inte tillgång till toaletten. Jobbigt.
2. Du kan höra banjospelandet genom dörren.

Jag har två badrum. ;)
Och jag skulle kunna tänka mig att skjuta dom.

Pezster 
· Svar till Jebus

Ah... du är en sann problemlösare märker jag. ;)

Eller så är jag en såndär som inte klarar av att ha fel. Det beror på hur man ser det. Jag föredrar problemlösare bäst. ;)

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahaha... problemlösare låter vi stå, va?

Asså jag måste erkänna att jag skäms lite över att vara norrlänning när jag läser sånt här. Jävla samer som dödar de fina vargarna

Nej men killar, nu far ni väl lugna er lite. Jag kan ta hand om banjospelarna. Det är synd om de sma liven. Kan inte vara lätt när ens mamma dessutom är ens syster, mormor och kusin.

marie: själv känner jag en hälsingebo som skäms lite just nu...

Jag skäms lite över er...

Pezster 
· Svar till Martin

Över vem. Oss eller de som har vargfobi?
Är det oss så tillhör du dem och då är detta liksom lite fel ställe för dig.
Om du skäms över vargfobikerna samt hela deras kommun så är det annorlunda.

Svårt det där med Norrlänningsförbud i Stockholm, varannan innevånare i Fjollträsk är första eller andra generationens Norrlänning. Om man kastar ut dom, vem skall då jobba i stan medans urinnevånarna sprutar skumpa på varann och drar i sig kola på dass på klubbar runt Stureplan.

Pezster 
· Svar till Zwinto

Hahaha... Bara det att ni inavlade typer säger fjollträsk säger så
mycket om er så att det är roligt.
Ni har säkert massor med intelligenta människor hos er. De drar snabbt som fan till städerna. Kvar i Norrland är det genetiska bottenskrapet.

Pezster 
· Svar till Zwinto

Jag hatar socialdemokrater så otroligt mkt.

Bland alla jag känner är "sosse" det absolut vanligaste skällsordet att använda när någon är snål, feg, lam, egoistisk, slö, osv.

Här är ännu ett bevis.

va? finns det skumpa!? är alla infödda stockholmare rikemansfödda och bor centralt?

fan. jag är grundlurad.

Pezster 
· Svar till Tinky

hahahahaha
Äsch... jag vet inte. När flanellmänniskor talar så stängs mina öron.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt hela den här grejen faktiskt..

Mitt absoluta favoritcitat rörande dessa nordanstigsvargar är ett från debattartikeln: ( www.aftonbladet.se/debatt/article6615591.ab )
"Jag är själv inte rädd för varg, men jag förstår att människor kan vara det. Om rädslan är befogad eller ej är irrelevant. Känslan är faktisk."

Irrelevant? Eh? Hur är det irrelevant?

känner iof lite flanell-kepa-träskofolk som inte delar vargskräcken utan är mer intresserade av långsiktiga lösningar och hållbar jakt - som INTE har med utplåning av arter att göra. hälsingebor födda är de alla, dock inte denna kommun...

Nä det var över er. Å fel ställe, vet inte jag gillar det du skriver annars men tycker att du är lika fel ute som varghatarna, fast åt andra hållet då. Hela världen utvecklas, städerna blir större, allt urbaniseras mer å mer så varför ska vi tillbaka till 1900 vad gäller vargarna. Vi konkurrerar ut dem som det alltid varit och kommer vara, dom är lite mindre fitta (darwin asså) än oss helt enkelt. Visa hela »

Pezster 
· Svar till Martin

Att förbjuda varg på ETT ställe i ett land är fel. Så ska det inte göras.
hörde att det finns ett land som inte gillar svarta människor... men hey... då ska det vara deras val?!
Gå långt ut i skogen bara... nu när det är så kallt hörs det rätt så långt...

@martin - fast tekniskt sett konkurrerar människan ut i stort sett VARTENDA landlevande rovdjur. Vi kan utrota tigrar, lejon, geparder, varg, lo, björn - för vi kan som människor gå och skjuta av hundratusentals bytesdjur om vi bara VILL. vad ska vi egentligen med skogsmark till här förutom skogsindustrin? vi kan ju föda upp kossor och odla spannmål nästan överallt istället? ja, jag överdriver, men det är samma form av argum... Visa hela »

Ah, tänkte iofs inte på just det här fallet, mera det hela.
Hörde att det var i det landet dom svarta hade det kasst när vargarna hade det rätt gött, men vi vill ju inte tillbaka dit ändå...

Seså, reta lite tjockisar nu istället.

Pezster 
· Svar till Martin

Hahaha... men vad fan... är inte du och spelar banjo?!
;)

Hur har de tänkt underrätta vargen?
Sätta upp skyltar vid kommungränsen: "Gillar du att yla mot månen är du inte välkommen hit!"

Han kanske drar en skinnbanjo? Haha

Byt ut vargar mot... tja, t.ex. somalier, och vi hör ett ramaskri från de politiskt korrekta. Men vargar får man behandla hur som helst. Vaffan, är renar o får mer värda än dessa otroligt fina djur? Knappast. Bilden av den banjospelande politikern var oerhört träffsäker :-)

Tja, nu bor man ju trots allt i kommunen bland kommuner, Nordanstig. Tycker det är fint att vi har förbjudit vargexistens i vår kommun. Då kanske vi snart kan förbjuda sångsvanar, mygg och idioter också...
Kommunledningen skulle tvingas ta kollektivt självmord i såna fall.
Detta är ju trots allt en kommun som har en lång tradition av fina fullmäktigebeslut där banjon knappast varit riktigt stämd.
Googla Tusc... Visa hela »

Tja, vargfritt i Nordanstig... Stället jag har i Nordastig köpte jag just för att få se varg. Å nu tänker dom förbjuda vargen här. Det enda man kan få se här är nån entaka häst som flyger vilt i luften när nån bilst kört på hästkraken. Syns bäst i luften när det är mörkt hörde jag. Dom är fluoriserande flyghästarna. Eller så måste man ha särskilda mö... Visa hela »

Kommentera