Så var det dags med daltande med religiösa IGEN.
En religiös man får enligt sin sagotro inte lov att ta en kvinna utanför familjen i hand. Så det gjorde han inte när han var på ett möte ang. en praktikplats vilket - enligt AF - var anledningen till att han inte fick platsen. Så de drog in hans ersättning. Diskrimineringsombudsmannen drog det hela till rätten och vann. Idioten fick 60.000 spänn i skadestånd!!

Suck. Vad är det för jävla daltande!? Är man religiös är det ett val man gör. Om det då innebär att vissa inte vill arbeta med en så får man helt enkelt bara acceptera det.

"Mannen fick ingen praktikplats på företaget. De menade att han saknade tillräcklig kompetens och erfarenhet. Men enligt Arbetsförmedlingen var det den uteblivna handskakningen som var orsaken. Därför drog de in mannens ekonomiska ersättning."

Och om idioten blir skickad på intervjuer där han fuckar upp helt pga av religiösa idéer ska han givetvis få sin ersättning indragen. Han ska inte ha en enda krona. Jävla idiot. Fan! ARGH! Jag blir galen av sånt här!

"Tyvärr... jag kan inte ta en kvinna i hand pga av min tro."
"Nähä?! Då kan du fara åt helvete. Här ska du inte jobba."
"Jag är diskriminerad!"
"Nej, det är du inte, du är helt jävla dum i huvudet. Vi lever i moderna tider och trivs du inte med det så ta nästa tåg till medeltiden."

Om jag har ett företag och jag vill ha någon som representerar det så kommer jag aldrig ge det jobbet till någon som inte kan ta i hand, som har slöja eller på annat sätt gör det uppenbart att de är religiösa. Av den anledningen att jag helt enkelt inte vill ha sådana idioter som representerar mitt företag. Så enkelt är det. Vem fan ska lägga sig i det?!

Ska en religiös tro innebära att vi ska acceptera vilket jävla trams som helst?! Så fort någon inte accepterar något beteende så ska det gråtas och tyckas synd om dessa religiösa nötter. Lägg av!!! Sköt religionen hemma! Ni kan sitta med broccoli i strumporna, göra gester och prata med era låtsasgudar bäst ni vill... men i samma ögonblick som ni går utanför hemmet så är det verkligheten som gäller. Antingen ställer ni in er i ledet och är med i den eller så ställer ni er utanför och tar konsekvenserna av det. Utan att gnälla och definitivt utan att få 60.000 kronor i skadestånd för att ni saboterar för er själva.

Vad är nästa sak? Att någon religiös idiot inte vill arbeta ihop med eller hälsa på en homosexuell för det "strider mot" deras tro?! Öppna inte sådana här dörrar! Tvinga alla religiösa att lämna religionen hemma annars blir det bara fel.

Det är mina skattepengar ni delar ut till idioterna! Skärpning för helvete!

SvD - DN - AB - SDS -

Läs även andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar

Jag blir sa j*vla arg pa sant här. Inte nog med att de haller pa och tramsar med sina egna pahittade religioner, de ska dessutom fa betalt för det! Ord som "kränkt" och "diskriminerad" verkar vara lika vanliga som tack och hej nuförtiden. Jag tycker att jag borde fa ersättning eftersom jag tvingas dela offentligt utrymme med dessa idioter.

Pezster 
· Svar till Linnea

DÄR sa du något. Vi ansöker genast om skadestånd!

Social kompetens är väl också en egenskap som företag skall ha rätt att värdera? Hade han inte spelat religionskortet hade det inte blivit lika "självklart" att han blivit diskriminerad.

Om han hade valsat in och slängt upp fötterna på bordet under intervjun hade ingen tyckt att det var konstigt om han inte fick jobbet. Detta är givetvis ett tecken på bristande social kompetens. Precis som att vägra att ta e... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Johan

Exakt.

De här nissarna binder ris åt egen rygg !!
Det finns många exempel i världen där tålamodet har tagit slut. Här fick SD några väljare till !

Pezster 
· Svar till Fun to Men

Erhm... eller inte... vem fan röstar på SD?

En fråga. Om han inte kan ta en kviunna i hand och hälsa på det sätt vi gör i vår kultur, kan han då ha en kvinna som chef eller arbetsledare. ????????????????

Pezster 
· Svar till Kenth Pettersson

Hmm... just det. Om vi låter honom skylla på religionen för att inte kunna ta en kvinna i handen leder ju "icke-diskriminationen" av honom att leda till diskriminering av kvinnor... typ.
Usch... religiösa idioter...

Tycker synd om dig o liktänkande...verkligen....låter som en 5-åring

Pezster 
· Svar till Nisse

Jaha... och trots det så orkade du lägga en kommentar.
Och hatar femåringar religion lika mycket som jag? Perfekt! Då finns det hopp!

Kul att du tog upp stora spaghettimonstret - vi pratade om detta på lunchen och då dök just denna varelse upp som diskussionsämne! Lägtar efter dagen då DO hjälper några spaghettimonstertroende i tingsrätten. Fast det är klart - det skulle nog inte ses som seriöst. Det är tydligen skillnad på tro och tro.

Pezster 
· Svar till Gurra

Ja... det där är ju orättvist. Så man kan inte hitta på en egen religion som innehåller lite stuff som passar en...? Intressant... vad krävs för att en religion ska vara "ok"... ?
Nu fick du mig att tänka... :D

Arbetade en gång med en religös snubbe som vägrade ta order från en kvinnlig chef och han gjorde lite som han själv ville. Det slutade med att han inte blev inhyrd av oss längre, undrar om han går arbetslös idag?

Pezster 
· Svar till Madde

Förhoppningsvis blev han smart, tog ett jobb och uppförde sig som folk... fast... njae... mina pengar är på att han fortfarande är arbetslös.

njae. vägrar man ta i hand vid en jobbintervju kan det ses som "sabotage". han är skyldig att göra bästa intryck möjligt, saboterar man sin egen intervju så blir man av med a-kassan. det är så enkelt. religiösa skäl eller inte så sabbar man intervjun med sådana beteenden. man blir automatiskt mindre lämpad för en rad jobb om man inte "kan" ta 50% av sveriges befolkning i hand.

Pezster 
· Svar till Tinky

Just precis. "man blir automatiskt mindre lämpad för en rad jobb om man inte "kan" ta 50% av sveriges befolkning i hand."
Lysande.

@nisse : du tycker inte synd om någon. du är irriterad och tror att en nedsättande sätt utan argument fungerar och skadar motparten emotionellt.

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahaha... klockrent.

Min gud är Chuck Norris, så på varje arbetsintervju slår jag VD:n på käften. Hårt dessutom.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Möt Fredrik... långtidsarbetslös... :D

Typiskt på något sätt. Här har det tagit drygt 1.000 år att få bort de kristna tokarnas inflytande i Sverige rätt så bra.
Och vad händer?
En ny grupp tokreligiösa kommer istället.

Är man lika hemsk om man ser sig själv som Gud?
Jag har länge tänkt att starta en egen religion med mig själv som allsmäktig då.

@CiaN, nej då betraktas du som sektledare och med andra ord..... SÅ går du till DO direkt och kräver skadestånd för diskriminering!

Det där är verkligen inte nytt, undra varför det är så himla svårt att anpassa till våran samhälle? om vi var i deras kultur då MÅSTE vi verkligen lyda deras regler annars får man herrejävlar stryk eller något sådant. Det är inte rättvist att vi ska låta de få våran skattpengar..

Håller med dig till tusen i denna fråga! Jag har också sagt det förut! Lämna religionen hemma, respektera seder och bruk i det land du befinner dig i! Folk för tro på vilken gud, religion eller annan livsåskådning, MEN gör det hemma. Helt galet att de får skadestånd, var är vårt flata utslätade samhälle på väg???

Jag blir så sjukt jävla trött på sådant här. Visst, vill ni bära burka, bete er som om ni fortfarande lever på medeltiden och vägra ta folk i hand så visst. Fine by me. Men då ska ni tamejfan inte komma och klaga sen när ni utestängs från vissa samhällsfunktioner för att ni inte kan fungera på ett vettigt sätt i samhället!

Amen !! Alltså de utnyttjar systemet, skyller på att de inte får jobb pga slöja etc. Men bullshit, stoppa såna människor redan vid gränsen, de vill bara lata lata lata och få betalt för det. Ärligt den här mannen gick för långt, orka leva på medeltiden ! Dock kan jag förstå religiösa påbud, men inte så länge de sker på MIN bekostnad !

Att han får skadestånd är skandal. Att han får 60.000:- är att spotta på misshandlade, våldtagna, mordhotade m.fl.
60.000:- Det är sådär en 10-15 ggr mer än skadestånd vid en misshandel, eller 3 ggr mer än vid våldtäkt.

CiaN: tror bara det funkar med religioner som är äldre än 1000 år....: )

Fast jag fattar inte hur pantad man är som arbetsgivaren i en sådan situation! Så klart att man inte vill ha en idiot i företaget, MEN man får inte göra det solklart vid intervjun att det är vad man tycker. Bara att le brett, åa och aaa, och tacka. När de vänder ryggen är det ändå du som bestämmer och då blir det e... Visa hela »

På ett visst utvecklingsstadium antar materien liv och medvetande. Människan är materia som organiserats så att den kan känna och tänka. Sin tankeförmåga har hon missbrukat till att uppfinna gudar och annat nonsens, som hon sedan lever i skräck och fruktan för.
D'Holbach

Jag fattar inte varför inte chefen gjorde en motanmälan till DO. Hon blev ju minst lika diskriminerad!
Jag menar - detta börjar blir riktigt löjligt. Självklart ska vi ha en DO men DO måste ju jobba med viktiga saker och verkligen analysera situationen:
1) var det verkligen på grund av att han inte ville ta i hand som han inte fick jobbet eller var det faktiskt så att han inte var kompetent nog?
2) hur långt får man dra det hä... Visa hela »

@Candy 10:34
Det är inte chefen som har gjort fel, utan arbetsförmedlingen. Företaget hävdar, officiellt, att han inte hade tillräcklig kompetens, men arbetsförmedlingen fick höra "bakvägen" att det berodde på det vägrade handskaket. Ersättnignen drogs då in. Arbetsförmedlignen har enligt tingsrätten då gjort fel. (Hade dock företaget officiellt nekat mannen anställning p.g.a hans religionsut... Visa hela »

@Gurra
Ja, ja. Det är liksom inte det som är poängen med mitt inlägg...

Jag tog en viss klient i hand när han besökte mig på socialbyrån. Jag blev anmäld för sexuellt ofredande. Så att ta i handär inte så enkelt - för vissa. Tur att min chef trodde på mig till sist.

Pezster 
· Svar till sur tant

Hahahaha

Kommentera