Hör här... en snubbe som renoverar ett kök skär sig i benet. Tar sig till en vårdcentral... bara för att upptäcka att den är stängd. Tar sig till akuten istället och sedan tar det tid.

"Jag hörde ju hur det kom in mer folk hela tiden. Han i rummet bredvid lät som att han skulle dö. Så jag tänkte att här är man inte högst prioriterad. De hade lagt fram nål och tråd, så då tog jag saken i egna händer, säger han till Sundsvalls Tidning."

Så han sydde ihop sig själv. Orka vänta liksom. Och blev polisanmäld. Polisen har glatt inlett förundersökning för detta oerhörda brott. Varenda minut som de kan spendera på saker som är ofarliga uppskattas enormt av polisen. Kan tänka mig att minst sex polisbilar åkte till sjukhuset för att förundersöka. Suck.

Ångrar sysnubben sig? Njae... typ...

"Så här i efterhand ångrar jag att jag åkte in på akuten. Jag hade sparat 300 spänn och en massa tid om jag köpt nål och tråd på Ica och fixat det själv redan från början, säger 32-åringen till Sundsvalls Tidning."

Hahahaha... vem fan POLISANMÄLER en kille som syr ihop sig själv? Hur kan det ens vara olagligt? Blev de sura för att han använde deras utrustning? Förklara för mig, tack.

Han agerade. Det är lätt värt massor av respekt.

SvD -


Skriv en kommentar

Pezster 
· Svar till Robert

Danke!

Haha, det är otroligt kul! Egenmäktigt förfarande för att han använt deras utrustning. Jag undrar om det är lite av ett practical joke från sjukhusets sida; "Skulle det inte vara jävligt kul om vi polisanmälde honom? Jag menar, sjukt bra historia att dra på kräftskivorna..."

Skandalös historia, bland alla andra landstingsanställdas
mediokra insatser, när man (en) kommer in akut! Jag tycker killen ska ha en eloge, verkar vara lite stake där ja! Sänd fakturan direkt till berörda s.k. Landsting! Kram!

Pezster 
· Svar till TinaiPinan

Hahahaha... helt rätt!!!

Blev jag refuserad eller ej?! Tycker fortfarande att snubben e en hejare, lite företagssamhet skadar ju inte, eller hur?! Bland alla dessa, som springer omkring o inte vet vad dom SKALL göra, måste en ta egna iniativ, eller hur?!

Pezster 
· Svar till TinaiPinan

Nej då... jag har lite problem att komma in i bloggandet igen bara.

Skäms på mig...

Egenmäktigt förfarande. Visst, man förstår honom, men jag förstår också att sjukhuset polisanmälde honom.

Pezster 
· Svar till Björn

Gör du? Varför?

Haha, tuff jävel.
Bra att någon tar lite initiativ.

Pezster 
· Svar till JB

Precis.

"Fan, det här pallar jag inte... oooh... kolla... nål och tråd!"

:D

hahahah vaffan. blev de lite stötta eller vadå? tog de det som en förolämpning när han tröttnat på väntetiden? VARFÖR? han skulle ju ändå få den där tråden, så vad är grejen förutom att han kunde kvaddat sig själv? inte sjuttsingen tar väl sjukhuset ansvaret om han själv mot förmodan skulle paja sig själv? ser inte alls poängen i anmälan. det stinker stött personal.

Pezster 
· Svar till Tinky

"det stinker stött personal."

Ibland undrar jag om inte du ska skriva en bok :D

fett cool snubbe :)

Pezster 
· Svar till Linda

Jupp!

Nål och tråd, det kan ju inte direkt ha rört sig om något hemmansvärde. Ju mer jag läser i tidningar ju mer är jag för tvångssterilisering av stora delar av Svea Rikes befolkning.

Pezster 
· Svar till Argosy

Hahahahahaha... jag ställer mig bakom den idén.

När en sån sak händer måste sköterskorna rapportera, eftersom det har hänt nåt konstigt, dvs en avvikelserapport som chefen kommer att få läsa....vilket innebär att man kommer att gå igenom fallet och inse att dom formodligen inte gör nåt annat än dricker kaffe på den där akutmottagningen. Det blir alltså den enda rimliga saken att göra ifall man har en primitiv hjärna - "vi polisanmä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jonte

Hahaha... men Jonte. Polisen har ju fattat att GHB-stinnade tonårshuliganer kan vara våldsamma... och då kan man bli skadad!

Nej, det är roligare att intervjua sjuksköterskor, jaga fortkörare... och tryggare så klart.

Tja, jag förstår dom litegrann med tanke på att de resurser som finns på sjukhus inte är till för att gemene man ska kunna använda bara för att det är lång väntetid. Sedan att det är lång väntetid är ju förstås förjävligt, men det hör inte hit.

Och sedan är det lite samma sak som jag känner angående lagen om bilbältet...man kan ju tycka att "visst, man skad... Visa hela »

Kommentera