Pust och stånk... så där kändes det när julen närmade sig. Ett jävla liv, trängandes, hysteri, präktighet och all annan skit i världen kom på en gång. Jag gick då i självförsvarside.

Nu har jag vaknat. Snöhelvetet ligger kvar på gatorna och någonstans ligger min bil begraven. Fast det gör inget. Jag har några lediga dagar kvar och livet är oförskämt bra faktiskt. Jag tror till och med jag passar på att säga god jul och gott nytt år på er alla. Så här lite i efterskott.

Kolla förresten in den här glada pingvinen! Jag gillar honom. Kanske till och med vill vara honom. Hopp, hopp, hopp, hopp... de andra bara står där tråkigt och glor... men han öser vidare. Helrätt! Den där pingvinen ska vara min inspirationskälla för 2011.

Hopp, hopp, hopp, hopp.... YEAH! ... inte? .... skit ned er! hopp, hopp, hopp, hopp...

Men jo. Jag är igång igen efter en välbehövlig verklighetsflykt. Nu jävlar.

;)

PS. Såg om filmen "Contact" med Jodie Foster och kräktes. Så... erhm... ni vet... se inte om den... öh... om ni nu funderade på det... ah... äsch... skitsamma. Var på väg någonstans med det där... insåg att det skulle bli för långt... ångrade mig... tänker inte gå vidare... öh... sudda... orkade inte deleta bort bokstäverna och nu skriver jag vidare?öasldjkfoöavråiojvöorijvödziv

Skriv en kommentar

Han har en en-mans-moshpit! :D

www.youtube.com/watch?v=2iQ93L0jV6c

Pezster 
· Svar till Vegetal

YES! Heavy M Penguin!

Damp pingvin lol

Pezster 
· Svar till Ola

Lite Adhd är det allt över den. :D

Haha, ja, va fan gör man om man fryser om fötterne? ;-)

God fortsättning o välkommen åter.

Pezster 
· Svar till JB

Tackar! God fortsättning etcetc... på dig med!

Vad jag har väntat på att du skulle skriva ngt ... jag läser bara en blogg och det är din. Du är bäst!!! Jag skrattar så gott och det är härligt. Så gullig och cool pingvin! Han skiter verkligen i grupptrycket...
God fortsättning!
ps. Jag har tipsat flera vänner om din blogg ...

Pezster 
· Svar till Birgitta

:D
Tackar!

Äntligen!!!Gott att ha dig tillbaka igen! God fortsättning!

Kommentera